ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
ДД
Аз да питам знаете ли дали тези машинки на РаЙт дето за за мухи и комари стават като има бебе в стаята или е вредно за дребка  newsm78

# 481
  • До Балкана
Благодаря ви за загрижеността и съветите момичета. Свалихме Т чак към 12.00 оцетени чорапки, компреси и накрая пак под хладкия душ като предишния път.  ooooh! Важното е, че мина и този път.
Браво на Диманка - лисанка, много хитри деца, бе! Да я нагризкаш по крачетата от мен Деси! Hug
Поздрави за здравите и яки крака на Никините мъже! Mr. Green
Честит имен ден на Илиянчето!
За ТВ-то и Бо е фен - луд фен бих казала! Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:55 от Dallcheto

# 482
Здравейте, мацки!

Да се включа и аз накратко преди да са ми дошли гостите.

Благодаря ви за милите думи. Радвам се, че снимките са ви харесали. Hug

Бравос на големите дечица! Да растат все така здрави! Роро, не се шашкай! Виждаш, че не сте само вие... Макси, Криско, Ния и те са все големи сладури. Живи и здрави да са!

Вики, Ирка, и аз цикъл още нямам... Не ми липсва изобщо...

Честит имен ден и тук, Илианче!   bouquet

Маргарете, аз БДС-то не го владея, много сложно ми се вижда.  Ама ти ще свикнеш бързо, щом си го ползвала преди. Laughing

Ника, браво на Бо и Максо!

Мии, честит ти малък рожденик!  Hug

Мии, Деси, и Алекса се заглежда по ТВ-то.

Далче, Янче,  Hug !

Ради, аз ползвам такава за комари с ламинирани таблетки, но не знам дали е вредна...  newsm78

Хайде, хубав ден от мен!  Hug

# 483
  • София
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Сега остава да ги заведа на стоматолог-хирург да видим какво ще каже за късите горни юздички и на двамата и параноичката в мен да си даде малко почивка.  hahaha

# 484
ДД
Аз да питам знаете ли дали тези машинки на РаЙт дето за за мухи и комари стават като има бебе в стаята или е вредно за дребка  newsm78
Ами аз знам,че не е хубаво да се ползват такива.
Чико имат такива за бебета, а аз ползвам такава с ултразвук от Джъмбо за 4 лв.Включва се в контакта , а има и такива на батерии.Ние живеем на първия етаж и по принцип всички комари са у нас,но машинката върши работа.
Иначе да дам и аз отчет след днешната консултация.
Боряна е 65 см ( +2) и е 7,100 (+ 600гр).Доки каза,че е екстра за кърмаче.
Чудя се дали да захранвам....

# 485
  Честит имен ден,Илиянче!

Ника,благодаря ти за навременните отговори на моите въпроси!
Днес бяхме при Хайвазов,всичко е както трябва!Радвам се,че и при вас всичко е наред!

Пак за диети пишете!Килограмите ми ме депресират ужасно,така ми се иска да отслабна!Тази 90-дневната диета ставаше ли за кърмачки,че аз вече такава къса памет имам,от възрастта ли е,от хормоните ли?

katyanen,аз също съм още без цикъл!Не го чакам с нетърпение,само някъде бях чела,че не се отслабвало лесно,ако не се е появил,това ме тормози мене сега!

Ваксините  ме притесняват много.Затова засега сме само с 2 приема Пентаксим,Синфлорикса-след това.И все с безпокойство водя Катрин за тях,все ми е свита душата!

Ради,Райд не се препоръчва за използване при деца под 3 години.Така пише на опаковката.У нас това е голям проблем!Ултразвука на Чико нещо не действа,незнам с какво да се боря с тия гадини вече!

Като ви чета повечето какви са ви едри бебчетата и почвам да се притеснявам.Катрин е 6,200кг и 67см,днес я мерих,200г за 2 седмици.Вярно,че си е дългичка,но не е ли пък лекичка?Само на кърма е,замислям се за почване на кашите като навърши 5 месеца.Шаманич,Мяуче,кажете по някоя дума за мое успокоение!

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 18:04 от AMORE

# 486
  • York
Това не е дъжд. Това е потоп  #Crazy
Аз излязах, взех си сладолед, поразходих се 40 мин, постоях в подлеза 1 час и се прибрах  Joy Joy Joy

# 487
  • Бургас
Понякога,голяма разходка  Mr. Green Уж било хубаво да се излиза след като е валяло,озона бил най-ниско или най-високо ли,не помня...  Embarassed Mr. Green
Юхуу,по принцип Димана заспива към 9 -9:30 най-късно ,но вчера заспа в 23:00 и затова написах "чак".   Hug

Сузи,браво за добрите мерки !

Аморе,не се притеснявай ! Страхотна си е Катрин !  Hug

Оф,моите лентички пак изчезнаха  Crossing Arms

# 488
Не съм ви чела назад,влизам да се оплача за резултатите от консултацията.Имаме си рахит първа степен(според доки,без изследвания Confused),продължаваме с вигантола по 2 капки и карбоника калкареа 30.Много се уплаших,дано го преборим това чудо!
Иначе  е +400г(7.400кг) и +2 см(67см).
Да сме започвали с кисели,грис,каша и нектар,както и два пъти в седмицата 1/4 жълтък(в зел.пюре).И това за яденето в 15 часа,а ние тогава сме по пътищата,та как ще става не знам.
Синфлорикс няма  и не ни сложиха.
Другия месец трябва да пускат изследвания за кръв и урина,но повечето хора не успявали да си съберат урина,та ако не успея да не съм се притеснявала Shocked можело и да не се пуска.Кажете вие как си събрахте и колко време мога да я съхраня в хладилник преди да я занеса,може ли примерно предния ден преди другата консултация да я събера?
От притеснение за този рахит забравих да я питам за очето,че взе да тече по някоя сълзичка и гурелчета да събира,та утре сигурно ще ходя пак.
Оплаках ви се Hug

# 489
  • Бургас
Само на мен ли ми излиза,че датите от 1-вия пост ги няма?  newsm78

п.с.Пухче,дано да не е нещо сериозно това с рахита,не съм много компетентна по въпроса.Ама не се ли иска и друго мнение,нещо?  Hug

# 490
  • York
Датите определено липсват  Peace
Съни, ако спре евентуално да вали ще излезем до магазина. До тогава ще слушам фалцетно безспирно пеене  Joy

# 491
Привет, мацки  Hug

Навила съм си на пръста аз да направя тортата за РД на Го и сега съм в тортената библиотека....това нещо като извинение  Crazy

Ро, нЕма да сЪ притесняваш....детИто си е съвсем наред.... Hug

Понякога, Стар, добри разходки сте си сптретнали  hahaha

Цикъл имам, вече за 2ри път, нищо, че кърмя почти нон-стоп... давам го на който си го иска  Mr. Green

Танче, страхотни сте... ама много снимки, бе Wink

Аморе, няма да се притесняваш, нали е мацка, трябва да е финна  Heart Eyes

Марги, браво на Гадина, ще свикне, няма къде да иде.... пък за Тин  Hug

Велвче, Марги и аз съм навита за среща, нали съм мома англичанка Blush

Ууууу, Илианче зло да те забрави: Честит имен ден! Нека пребъде името ти! Весело!

# 492
  • София
Eй, ще убивам вече #2gunfire

Майката и бащата на съквартиранта се оказаха големи специалисти в отглеждане на деца. Чудя се само защо не си отгледаха техните както трябва tantrum
Всеки път когато се видим ми се изнася лекция за хранене, спане, обличане, къде да го оставям, кога да извеждам и къде и как да го къпя. И се завършва с " Ти си знаеш най-добре, да не си помислиш, че ти давам акъл"
Сега ме изядоха, че спи гол. В стаята е 27 градуса, прозореца е леко открехнат само отгоре. преди малко мъжа ми се прибра от тях и ми заяви, че Майка му чела УЧЕБНИЦИ Shocked и там пишело, че е забранено бебе да спи без нищо.... nono

Иначе, Ясен е с Варицела МАЙ. Две лекарки го гледаха и не бяха сигурни, утре пак сме на лекар.

Отивам да чета какво става с вас Simple Smile

# 493
Брей, Ел, и аз съм чела учебници и никъде не го пише това!  Rolling Eyes И Митко спи гол, само по памперс, то в тая жега мисля че трябва да съм луда да не го съблеча.. На възрастните хора все им е студено.Thinking

Ника, горната скъсена юздичка не е проблем и нищо не се прави, долната ако е скъсена се реже за да се освободи, иначе оголва предните зъби и се губят рано. Simple Smile

Иначе да ви се оплача - Митко неще да яде. Пие вода като изоглавен, но на храненето ако не е каша или пюре, но на Гербер, е много труден. От една страна се притеснявам, от друга си викам - то от тая жега и на мен не ми се яде.

Как сте, момичета във Варна? Чух че някакъв порой имало.. Сефте де, станахме като в тропиците.

Честит имен ден на всички, които имат днес.  bouquet

И да ви кажа, че Алечка на Танчето ми е любимото хлапе. Няма толкова усмихнато бебе!!! Дано и в бъдеще да е винаги усмихната, Танче! Като я видя и ми оправя и настроение и всичко.  Heart Eyes  bouquet
П.П. Ние сме харизани на Лорката, иначе я взимам веднага, или по-скоро - пращам ви Митко. Mr. Green

# 494
преди малко мъжа ми се прибра от тях и ми заяви, че Майка му чела УЧЕБНИЦИ Shocked и там пишело, че е забранено бебе да спи без нищо.... nono

Shocked Shocked Shocked

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт