Коя болница бихте ми препоръчали за раждане?

• 1 058
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте майчета,
Вече съм 5 месец бременна и май е време да се замисля за това.По принцип първия път раждах в Майчин дом.Наистина имат добри лекари като цяло/с малки изключения/,но условията бяха повече от мизерни.Имам пред вид 7-ми етаж/Паталогията/.Нямаше топла вода,в тоалетната смрад,а повечето бяхме със секцио.Една позната скоро ражда в МА и ми каза,че на 12-ти ет./там преди бяха след нормално раждане/,сега било със заплащане 40лв/ден.Всички,които не могат да си плащат са на кошмарния 7-ми етаж! Mr. Green
Та по същество: къде да се насоча? newsm78Най-близко ми е Шейново и като че ли натам клонят везните...
Очаквам вашите съвети и благодаря предварително!

# 1
  • София
Разгледай Белия списък здравни заведения/лекари то Здравния под-форум.
Има много подобни теми. Peace

# 2
Аз бих ти препоръчала единствено Токуда, но подозирам, че няма да ти е от ползва препоръката ми.

# 3
  • София
Аз също ти препоръчвам да погледнеш списъците и темите за различните болници в София. Аз раждах в Св. София(Тина Киркова), доволна съм, персонала се държа перфектно с мен и детето, обстановката беше прилична, далеч от лукса, но беше поносимо.
Сестра ми ражда в Токуда. Там обстановката е доста по-добра от държавните болници, персонала е компетентен и се държи много мило. Но се заплаща.

# 4
Прочетах добри отзиви за Богословова,но ако правилно съм разбрала тя вече не работи в Шейново?

# 5
  • София
Д-р Богословова вече не работи в Шейново. Има частен кабинет, в който преглежда и води ЖК. Изражда във Вита. Аз съм раждала при нея, много съм доволна  Peace

# 6
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89850.0
Глас за Шейново или Токуда.
Само МД не.

# 7
Болница "Вита" newsm10

# 8
Аз бих ти препоръчала Токуда. Човешко отношение, прекрасни специалисти, всичко е на топ ниво. Все пак като раждаме и така или иначе са мъки, да сме на читаво място и да се чувстваме хора.

# 9
Аз раждах в Майчин дом и нямаше проблеми. Помни, че късметът винаги е с бебето, ако не мислиш за себе си, всичко ще се нареди... Simple Smile

# 10
  • София
Гласувам за Вита с две ръце

# 11
  • до Него
ТОКУДА

Общи условия

Активация на акаунт