FrontierVille 2

• 33 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
момичета страхотна закасвация с патладжани имам мисия да полея 1 и да обера 2 ама нищо не се получава моля разаснете какво трябва да направя Shocked

# 601
Зори Simple Smile, благодаря ти мила!  Hug

В 1 та ферма съм на 36 ниво и склада ми струва 19 000 +2 дървета.....в другата ферма съм на 21 и струва 20 000+2 дървета  Rolling Eyes при вас как е?

И при мен склада струва 20 000 + 2 дървета
А при мен склада струва 19000 +20 дървета и ги имам тези пари и все ми дава че не ми стигат парите за да го купя.

# 602
Здравейте! Някой да е забелязал къде най-често се появяват камъни?

# 603
  • Бургас
Здравейте! Някой да е забелязал къде най-често се появяват камъни?

Няколко пъти в темата съм показвала снимка, на това, кое къде се появява. Виж ми мненията, за да не се повтарям Peace

# 604
Според мен тези неща за камъните, тръните и т.н., трябва да ги има на 1ва страница  Simple Smile

# 605
36 - GOAL: Gather Weaving Materials
Gather Weaving Materials
Harvest 15 Ripe Neighbor Cherry trees.
Harvest 15 Flax.
Collect 100 Cloth.(It'll cost ya 100 Cloths to fulfill this Mission)
Description: Time to get to weavin'! You're gonna need to gather everything from the fibers to the dye!
Hint: You'll get cloth while visiting neighbors to harvest their trees! There is a large coin reward for completion! (The Cloth will be expended once you've met all of the conditions of the Mission.)
Reward: 15000 Coin
Posting Reward: 1 loom for 1 claimant
Spawned from: 35 - GOAL: Tend Neighbor Crops
Opens 1 more quest: 37 - GOAL: Tend More Neighbor Crops

Тази мисия нещо не помня да ми се е появявала  newsm78

# 606
36 - GOAL: Gather Weaving Materials
Gather Weaving Materials
Harvest 15 Ripe Neighbor Cherry trees.
Harvest 15 Flax.
Collect 100 Cloth.(It'll cost ya 100 Cloths to fulfill this Mission)
Description: Time to get to weavin'! You're gonna need to gather everything from the fibers to the dye!
Hint: You'll get cloth while visiting neighbors to harvest their trees! There is a large coin reward for completion! (The Cloth will be expended once you've met all of the conditions of the Mission.)
Reward: 15000 Coin
Posting Reward: 1 loom for 1 claimant
Spawned from: 35 - GOAL: Tend Neighbor Crops
Opens 1 more quest: 37 - GOAL: Tend More Neighbor Crops

Тази мисия нещо не помня да ми се е появявала  newsm78

Аз съм я минавала... отдавна и то.

Да ви се оплача - остава ми да обера 4 фъстъка, за да мина мисията...  Joy Добре, че утре ще са готови и другите иначе ако трябваше да чакам 4 дни  hahaha

# 607
Не помня и тази за купуването на 9 гъски  Thinking
Или може би не излизат защото имам 5 активни мисии в момента  Laughing

# 608
аз съм сигурна,че има мисии които не съм играла...нищо че повече от месец дрямах без нито една  Thinking

# 609
Много зарибяваща игра! Вече съм на 20 ниво, и си търся съсед с 2 слънчогледа - да ги обера, че се мотая с тази мисия вече 3 дни. Моля, добавете ме за съсед.
Играя почти ежедневно.
На първа страница има линка за всички мисии - но например тези, които бяха за 4 юли - попаднах само на първото ниво, другите не ми се появиха. Така че сигурно има значение в кой момент играеш.

Edit: Благодаря!

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 22:58 от Дидко

# 610
И тази с 9те гъски съм я минавала, но аз също стигнах само до първата за 4ти юли... другите не ми се появиха...

Остана ми само мисията с милиончето и после какво  Tired

# 611
В 1 та ферма съм на 36 ниво и склада ми струва 19 000 +2 дървета.....в другата ферма съм на 21 и струва 20 000+2 дървета  Rolling Eyes при вас как е?
аз съм на 36-то ниво и склада ми струва 20 000 + 20 дървета   ooooh!
Още съм на мисията с фъстъците и 1 000 000  Cry вече започва да ми доскучава  Crossing Arms

# 612
Относно камъните: в самата мисия си пише, че е достатъчно да имате  някъде празно място, за да се появят. Не ми се местиха сгради, та изчаках и точно за ден и половина ми се появиха 3 камъка. Имах празно място по средата на полето. Аз я минах тая мисия, сега трябва да трепя лисици и змии. А после не знам.. Чакам фъстъците, събирам милиона и се надявам докато приключа да се пуснали нещо ново.

Някой да знае какъв бонус дава склада? Че аз цъкам да си взема бонус, но нищо не се случва...

# 613
На мен склада ми даде панта от врата.
А колекцията е Storage Shed

# 614
На мен ми остава да засея още 20 фъстъка и да обера 300. Като гледам до два дни ще съм готова. Имам и три урока за научаване и след това май ще е пълна скука, както пускат по една нова мисия на седмица... Sad

Общи условия

Активация на акаунт