Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните методи за консервиране на храна?
Какво представлява консервирането чрез стерилизация?
Какви са основните стъпки при консервиране чрез стерилизация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните методи за консервиране на храна?
Съществуват няколко метода за консервиране на храна за по-дълго време: консервиране чрез варене в херметически затворени съдове, стерилизация, консервиране чрез варене в открити съдове (сладка, конфитюри, мармалади, желета и сиропи), сушене на плодове и зеленчуци , туршии и запазване на плодове и зеленчуци чрез замразяване.
-
Какво представлява консервирането чрез стерилизация?
-
Какви са основните стъпки при консервиране чрез стерилизация?
-
Как се приготвя компот от плодове?
-
Как се приготвя лютеницата?



Днес ще ползвам лимонена киселина само.обаче някоя от вас би ли ми казала какво количество да сложа на 3кг сливи?Освен това вчера на 3кг сливи сложих кило и половина захар....много сладко стана.Днес смятам да намаля на килограм.Дали ще е добре?

