Хайде покажете си спалните - 5

• 104 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, започвам да ви следя, че ми предстои цялостен ремонт на спалнята.Имате страхотни спални, а тук съзрях и една бяла на Ергодизайн, на която съм и хвърлила око и аз  Simple Smile
Ние сме с такава - страхотна е, не мога да й се нагледам. Гардеробът е с хубав механизъм.
Скоро ще покажа снимки на цялата стая.

Честито.Ще чакам с нетърпение да видя резултата.Ако е удобно ще помоля да снимаш и разпределението в гардероба.Четох, че може да си избираш какво да е разпределението вътре.  Hug

# 166
Здравейте може ли и аз да се включа. И на мен ми предстой да махам старото обзавеждане и да слагам ново. Поръчахме го и сега се чудя какъв цвят да бъдат стените, може ли да ми помогнете с идеи, спалнята ми е северна и слънце не влиза а иначе поръчахме това http://shop.yavor-bg.com/showimageprod.php?id=14983&typeS=big

# 167
Здравейте може ли и аз да се включа. И на мен ми предстой да махам старото обзавеждане и да слагам ново. Поръчахме го и сега се чудя какъв цвят да бъдат стените, може ли да ми помогнете с идеи, спалнята ми е северна и слънце не влиза а иначе поръчахме това http://shop.yavor-bg.com/showimageprod.php?id=14983&typeS=big
Зависи какъв цвят ви е пода.

# 168
Ами ламината е светъл незная как да го покажа може би да го снимам

# 169
Щом е северна стая е добре да бъде боядисана в топли цветове - жълто, оранжево, розово и т.н. Ето спалня в подобни цветове и стени в жълто

# 170
Много ми се иска да е в позова ама не мога да си я представя как ще изглежда.Някой има ли идея за програмка за обзавеждане  и цветове та да мога да пробвам нещо за това

# 171
  • Точно където трябва
Мисля,че на този цвят мебели /неутрални са/ всичко ще отива  - розово, жълто, зелено...Като подбереш подходящ текстил и всичко ще е ок.  Wink

# 172
Момичета скоро някой бе пуснал спални в лила и комбинации с екрю,тюркоаз или червено.Вече няколко дни чета и ги търся,уви без резултат.Моля ако някой ги знае да ги пусне пак!

# 173
# 174
Тani 4 ka благодаря, но онези бяха с патладжанено лилаво.  Госпожичка Клавел възхитена съм от уютното ти жилище.Имам една идея за изработване на малка масичка с изрязани по нея фигури ,а не ми е ясно как ще се обработи изрязаната част/страшно обяснение/.Искам да попитам какъв материал сте ползвали и как са обработени изрязаните кръгчета и правоъгълни отвори? Още един път поздравления!

# 175
Много ми се иска да е в позова ама не мога да си я представя как ще изглежда.Някой има ли идея за програмка за обзавеждане  и цветове та да мога да пробвам нещо за това
Я виж тук дали ще стане http://www.caparol.com/site/lang__en/4705/CaparolSPECTRUMonline.aspx Можеш да променяш цвета на всичко - в това число  чаршафите и пердетата  Peace

# 176
Здравейте момичета! Моля за малко  помощ- изобщо не ме бива с вътрешния дизайн( както и с външния де). Предстои ми преместване на старото обзавеждане за спалня в ново жилище. Мебелите са естествен чам.Въпросът ми е какъв цвят за стените е подходящ и какъв ламинаниран паркет. Ще съм благодарна за всякакви идеи. Аз просто нямам усет за съчетаване на цветове, материали и т.н.

# 177
  • София
Момичета скоро някой бе пуснал спални в лила и комбинации с екрю,тюркоаз или червено.Вече няколко дни чета и ги търся,уви без резултат.Моля ако някой ги знае да ги пусне пак!
Е аз заради тюркоаза се включих Wink

# 178
 Хапя благодаря сега ще я пробвам, а мога ли да я сваля не виждам как да го направя

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 13:31 от sisiTR

# 179
Копнеж, най-елегантно ми стои последния модел.thumbsup

Можеш да разгледаш и още модели в линка, който постах по-долу.
Има няколко, които просто спират дъха... Flushed

Къде правят такива легла? На мен ми харесаха първото и последното

ТУК например... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт