Хайде покажете си спалните - 5

• 104 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
На мен зеленото ми харесва, но...за спалня ми идва тежичко и съм се зарекла, че като правя пак ремонт - цветовете ще са бели, бели, бели, рози и пера  Joy

# 691
 huliganka  -дървената платформа е носещата част и освен естетическа има и практическа цел като носеща тежестта .Леглото  е планирано да бъде 2,50 ш и 2.90 дължина,така че има нужда от тази леко издадена част.Хубавото е че не скърца след години,плътно приляга към пода ,е не е много удобно ако си бременна,но иначе е супер.За мен спалнята е бяла стая ,с едно голямо разнежено легло в бели завивки ,с акцентираща стена зад него с мотиви и десенация на завивки и плътни бяло-черни кадифено-сатенирани завеси тип римски  щори,
http://www.blindsuk.net/roman/arena-neris-platinum.html
или
http://www.blindsuk.net/roman/peony-black.html
С един го;ям вграден гардероб с много място за всичко и система за организиране и един комод !

# 692
Абе стабилност може да се постигне и без тая издадена рамка. Не е удобна за мен. Спала съм на такава спалня седмица почти и беше ужасно, все ми ръби и си бутах краката в нея при лягане и ставане. Да добавя - мърдаше се и  матрака по нея, та беше веселба. Но си е въпрос на вкус. За мен няма нито естетическо, нито комфортно звучене. Иначе размера е внушителен на Таня  Laughing
П.П. Защо дължина 3 метра?

# 693
Абе стабилност може да се постигне и без тая издадена рамка. Не е удобна за мен. Спала съм на такава спалня седмица почти и беше ужасно, все ми ръби и си бутах краката в нея при лягане и ставане. Да добавя - мърдаше се и  матрака по нея, та беше веселба. Но си е въпрос на вкус. За мен няма нито естетическо, нито комфортно звучене. Иначе размера е внушителен на Таня  Laughing
Удобно е ,спала съм на такава,но е важен матрака,ние избрахме един по поръчка 2,40 на 2.60 ,а близо 2 ,90м е с рамката.Иначе толкова защото милото е 191м,а а з 178см та искаме комфорт ,пространство и удобство като си протегнем краката да не се бутат в нищо:)Иначе още се колебаем за кръглата спалня,но не ми се вижда практично в нашата спалня,не е чак толкова огромна Sadколкото ми се иска да е!

# 694
На мен зеленото ми харесва, но...за спалня ми идва тежичко и съм се зарекла, че като правя пак ремонт - цветовете ще са бели, бели, бели, рози и пера  Joy

Е това зелено е много приятно.
Ето една детска стая в бяло, зелено и бежово.

# 695
Удобно е ,спала съм на такава,но е важен матрака,ние избрахме един по поръчка 2,40 на 2.60 ,а близо 2 ,90м е с рамката.Иначе толкова защото милото е 191м,а а з 178см та искаме комфорт ,пространство и удобство като си протегнем краката да не се бутат в нищо:)Иначе още се колебаем за кръглата спалня,но не ми се вижда практично в нашата спалня,не е чак толкова огромна Sadколкото ми се иска да е!
За мен такава спалня с борд също е удобна. Освен всичко изброено не ми изпада и толкова завивката.
Кръгла спалня не те съветвам, особено щом и двамата сте височки, а стаята ви не е поне 23 квадрата.

# 696
При тия височини - ще ви трябва огромен кръг  Naughty
Аз съм скромните 155 и в Зоната пробвах такова кръгло легло - значи диаметър 2м представете си кръг - ни беше тесно с мъжа ми. И това е така, защото реално страничните части, където лежим - са вече доста скосени. А за вас ще трябва диаметър поне 3м - което е...огромно.

# 697
При тия височини - ще ви трябва огромен кръг  Naughty
Аз съм скромните 155 и в Зоната пробвах такова кръгло легло - значи диаметър 2м представете си кръг - ни беше тесно с мъжа ми. И това е така, защото реално страничните части, където лежим - са вече доста скосени. А за вас ще трябва диаметър поне 3м - което е...огромно.
Да,знам навременно се отказахме от тази идея.Помня преди 3 години като пробвахме едно такова в Икея и легнахме на него,ми то отникъде нямаше удобство и все във въздуха ми се струваше че съм,а мъжа ми твърдо отсече,че няма място за нищо ,иначе е много красиво.
Дори и рампата на японското легло да е намалена до размера на матрака,има едни поддържащи механизми отстрани,които задържат матрака на място и ако е висок,твърд и широк...какво му трябва повече на човек от матрак:)

# 698
А всъщност какво точно е японско?  Thinking
Скоро мернах едни със странна вълнообразна форма - и те бяха с някаква националност  Joy
Иначе - да, високо, меко и широко...ммм, френско  Blush

# 699
...какво му трябва повече на човек от матрак:)

Чаршаф  Peace
Моят матрак е 200/200 см и виждам голям зор с чаршафите, а ти не знам как ще си намираш.

# 700
  • На небето

Чаршаф  Peace
Моят матрак е 200/200 см и виждам голям зор с чаршафите, а ти не знам как ще си намираш.

По поръчка, няма да излезе кой знае колко скъпо. Иначе и аз трудно намирам, но има магазини които си ги шият сами и ги продават. И са ми казвали, че всичко могат да направят по поръчка. Избираш плат, окраска, размери. Дори възглавници правят по поръчка.

# 701
На мнооого места правят по поръчка. Има един магазин в Банишора, основно детски шият, но и за големи - оттам съм си шила. Пък и като си купиш плат - не е трудно да си ушиеш/или да ти ушие всяка шивачка  Wink
По-скоро си мисля за размера на спалнята като стая. С легло с размер 2.50 на 3 - според мен трябва да е поне 22-3 квадрата, поне. Пък и голям гардероб...става към 30 май...

# 702

Чаршаф  Peace

По поръчка, няма да излезе кой знае колко скъпо. Иначе и аз трудно намирам, но има магазини които си ги шият сами и ги продават. И са ми казвали, че всичко могат да направят по поръчка. Избираш плат, окраска, размери. Дори възглавници правят по поръчка.

Тъй де, ама платовете са с ширина 240 см. Чаршафите ги шият обикновено 220 на 240. Ако искам да обгърне хубаво матрака трябва да надя през средата, което никак не ми харесва. А иначе и аз си поръчвам чаршафите, точно защото ми излиза по-евтино.

# 703
Че дори и 220см.

# 704

Чаршаф  Peace
Аз си ги поръчвам от Англия,и там има за огромни легла или ако не ставата(в което се съмнявам)винаги има поръчкови комплекти и са нужни не повече от 3 различни(иначе сега имам над 14 комплекта,от които 4 са ми сватбени подаръци от мама и са доста луксозни ,но са за голямо двойно легло и няма да мога да ги използвам за новото легло:(

Общи условия

Активация на акаунт