Хайде покажете си спалните - 5

• 104 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Привет!
Качвам малко снимки на вече завършената ни спалня, макар,че от светкавицата цветовете не са много истински Simple Smile http://picasaweb.google.com/vili78/Bedroom?authkey=Gv1sRgCKnohua … 01787282489279154

# 91
Привет!
Качвам малко снимки на вече завършената ни спалня, макар,че от светкавицата цветовете не са много истински Simple Smile http://picasaweb.google.com/vili78/Bedroom?authkey=Gv1sRgCKnohua … 01787282489279154

Тоя тапет го имаше малко назад - в спалнята на една друга мама.  Laughing
Каква цена са тези шарки - ще ми трябва за украса на е дно голямо помещение и откъде ги купихте?

# 92
от Домко, 80-90 лева. Серията е на National Geographic.

# 93
от Домко, 80-90 лева. Серията е на National Geographic.
Цялата картина, ролка ли - как  Praynig

# 94
Целият фототапет, да Simple Smile!

# 95
И моя стил не са. Цветята са червени и едри...

Вилико, сменила си стила си,а... Mr. Green

# 96

Joy
Аз самата не помня да съм ги харесвала, ама щом казваш...Това не значи, че не са хубави обаче, просто в моята спалня няма да стоят добре  Wink

# 97

Joy
Аз самата не помня да съм ги харесвала, ама щом казваш...Това не значи, че не са хубави обаче, просто в моята спалня няма да стоят добре  Wink

Да не си решила да облицоваш стените на яхтата си... Whistling

# 98
Що, завиждаш ли ми нещо  Mr. Green

# 99

Бих ти завиждала за нещо ,което имаш... Mr. Green

# 100

Бих ти завиждала за нещо ,което имаш... Mr. Green

Аааа, значи не вярваш, че имам!? Ми...имам си, но защо ли да ти го доказвам...Темата за какво беше  newsm78

# 101
Много хубава темичка. Попрегледах назад снимките. Нещо не ми харесват спалните само в бели и кафеви цветове.
Аз съм на вълна тъмно лилаво (води се цвят  lounge), както и тъмно сиво в комбинация с бяло.

# 102
Да, лилавото беше на мода, сега отминава. Наситен цвят е, дразни окото. Както и прословутото ябълково зелено. Ама човек трябва да е бил в такава спалня и да може да сравни.

# 103
Нашата спалня е сглобена и не ми харесваааа Confused в магазина ми хареса ,у нас не ooooh! .Въобще не ми идват идеи как да я декорирам тая стая,пък и стана едно тяснооо Tired.(стига съм се оплаквала Crazy)

# 104
Пипи, що така, тази изчистена спалня носи на всякакви аксесоари.
Снимай я в твоята стая да видим  Blush

Общи условия

Активация на акаунт