Хайде покажете си спалните - 5

• 104 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Коя точно е идеята  newsm78

# 256
И аз не видях добре какво има на това място.  newsm78 Вратата навътре ли се отваря ? Ако е така май нищо не може да се сложи зад нея  Thinking

# 257
  • На небето
А може би цялата врата е плъзгаща се.  newsm78 Но ми харесва, че не е обикновена плоскост, а има някаква мотиви (в случая нещо като листа и завъртулки), които много добре стоят и отварят стаята.

# 258
Кое отваря  Shocked
Стаята е като хралупа, тъмна, тежка, неприветлива, еле пък за спалня...

# 259
Кое отваря  Shocked
Стаята е като хралупа, тъмна, тежка, неприветлива, еле пък за спалня...

И го разбра от една частична 3D снимка.
На този мръсно бял или бежев гардероб и средно кафеви корпуси и ламперия ,кое точно му е тъмно,тежко ,неприветриво или хралупесто.Имаш ли представа дали в момента на заснемането над прозорците са спуснати пердета или щори.
А?

# 260
Разбрах го точно по същия начин, по който Estell вижда, че се отваря стаята  Laughing
Б?

# 261
Карате ме да се смея  Joy
Аз си замълчах, защото имах същото впечатление като Вилико, но си рекох, че може би с повече снимки впечатлението ми ще се промени. Покажете ни и останалата част от стаята, за да добием по-ясна представа.  Grinning

# 262
  • На небето
Стаята щеше да бъде много отблъскваща и студена, ако не бяха тези мотиви на самия гардероб, тук не обсъждам цялостния дизайн и интериор. Като цяло стаята не ми допада или това което се вижда от нея. Но самата идея за декорация на вратата на гардероба ми харесва.
Не е показана цялата стая, защото се набляга на самата врата на гардероба според мен.

# 263
Аз и това не разбрах - врата на гардероб ли е - при положение, че тая лаисна минава точно по средата  Thinking

# 264
Аз и това не разбрах - врата на гардероб ли е - при положение, че тая лаисна минава точно по средата  Thinking

И аз първо това забелязах...Наистина ли това е гардероб?! newsm78

# 265
 Joy Най-накрая ще се окаже, че не е гардероб, а просто ламперия някаква  Laughing Голям хумор с тази единствена снимка.

# 266
  • На небето
На мен на това ми прилича, но може и да е плъзгаща се врата. Но пък като че ли в средата се отваря. Има леко изместване на двете плоскости в средата. newsm78
Бях гледала в един сайт, уникални плъзгащи се врати (и гардеробни) които изглеждаха нещо подобно на фото-тапет или нещо такова, с някакъв пейзаж, или имитация на картина, в различни разцветки, които се съчетаваха с останалите мебели. Бяха много красиви, а и ги бяха вързали с цялостния интериор. Но не можах да намеря сайта.

# 267
Една позната си купи обикновен дървен гардероб. Плюс фото - тапет. Залепи го отгоре върху вратите, после лакира и стана...чудничко  Laughing
Нямам снимка обаче.

# 268
Оле, Вилико, такива лепения и лакирания често се превръщат в голяма цигания (мое мнение разбира се)  Laughing Дано при твоята позната не е така.

Последно за снимката - гласувам за гардероб с плъзгащи врати, но ролята на тази хоризонтална лайсна тотално ми убягва.  newsm78 И за какво точно е закрепена си остана тайна за мен.  Thinking

# 269
Е, зависи - при нея беше много хубаво станало.
Аз лично нямам подобни мераци - за направи си сам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт