Хайде покажете си спалните - 5

• 104 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Всъщност...замислих се за пердетата Thinking Laughing
Ама като се замислих и установих,че и в трапезарията са ми такава дължина и в детската Laughing
Гадост Mr. Green
Ми купувах ги от Кейп Таун.Де да ги знам,що тъпите африканци ги правят с такава дължина Thinking
А и на мен са ми пИрфектнУ така,защото Пинчо-Минчо не ги стига да ги дърпа.А в хола са до земята и все ги правеше дармадан Laughing
Казвам правеШЕ-защото ''мандата'' му изтече по същата причина поради която са ми къси пердетата Laughing
И не се сърдя на никой за критиките.Ако се сърдя щях да слагам ''бесни'' емотки за да покажа емоциите си.
А аз умишлено слагам '' Laughing'' защото няма грам обида в мен заради това,че някой нещо не харесал.
То остана и на всички да им хареса у нас...тогава щях да се замисля Laughing
Само отговарям на въпросите-защо има закачалка и защо пердетата са къси Laughing
 Hug Grinning Hug Grinning
Аз няма да казвам на кого не харесвам диваните,че преди извеснтно време го направих и отнесах бан Laughingи цял един форум се надигна че съм била некоректна и трябвало да си замълча като не харесвам и просто да не пиша CrazyЩото дамата много се засегна като си изказах мнението Mr. Green
Но,аз търпя критики.Критиките ме изграждат.Стига да са градивни Laughing
Ама...много се разбъбрих и надявам се да не се приеме като спам Crazy

# 436
Ей, разсмя ме !  Laughing Така да те разбирам за теснотията и кибритените кутийки, толкова ми е познато. В крайна сметка, както казваш, там само (или почти Mr. Green) се спи. Колко квадрата е стайчето ?
Нашето е 7 или 8 м2, то бива малко, бива, ама таквоз не бях виждала докато не се нанесохме тук  Laughing Залепихме и ние кревата до стената и остана една пътечка от 40 см, колкото да минеш и да отвориш половината прозорец (разделен между две стаи  Outta Joint). Ако взема да го снимам критичните езици ще се отприщят, но нали критиката е конструктивна, може и идейки да прокапят от нея  Mr. Green
Лека вечер на тези, които все още са тук.

# 437
Аз няма да казвам на кого не харесвам диваните,че преди извеснтно време го направих и отнесах бан Laughingи цял един форум се надигна че съм била некоректна и трябвало да си замълча като не харесвам и просто да не пиша Crazy
Няма да си мълчиш, тук е форум и трябва да става дискусия ! И аз като не харесвам си го казвам. естествено, не е приятно, но не е с лош умисъл и нека всеки си защитава идеите и предпочитанията. В крайна сметка, не е важно какво казваме ние, а дали на хората дома си им харесва.

# 438
Стаичката не смея да я премеря душа Laughing че да не се уплаша и да се комплексирам Crazy Mr. Green
Колкото вашата е Laughing
Ако забременя пак ....няма да можем да влизаме двамата с мъжа ми Joy
Бе малка,малка...ама ко си ми е удобно като пусна печката и за 4 минути се стопля..таман докато си измия събите и в вътре е баня...а банята е в спалнята Laughing
Ако дойдат онова фемили от тв-то-джуджетата от оная програма...много ще им хареса у дома Mr. Green Laughing
Айде дами...лека вечер на всички...отивам да редя един пъзел от 1000 части дето ми се опъва нещо Crazy

# 439
Айде, добро утро !  bouquet
Някой нови снимки ще пуска ли днес ??
Ако остане време може и аз да съм тази, но не обещавам.

# 440
Djane - радвам се, че след като се разпени - се поуспокои и разбра защо те питам.  Laughing
Визуално дължината не е добре според мен, но с оглед на пинчера - явно е идеална. В тази насока синът ми като беше малък - не купувах нищо светло - защото ставаше мигновено тъмно и петнисто  Joy

Като говорим за бан  - имаше една тема, в която една жена се оплакваше как са й правили проект, платила за него, но докарали кухня, която преправяли, за да се намести и всички я нападнаха, че сама си е виновна, защото не е и зчислила сама пропорциите по проекта  ooooh!

# 441
viliko,
абе не съм се разпенвала бе човек LaughingАз ако се разпеня се чува из цял форум Mr. Green
Као добре разбирам какво ме питаш и хич не ми действаш на нервите.Не напразно съм сглобила 3 пъзела по 1000 части единия за някалко дни LaughingСамо като ме види мъжа и как спокойно си ги нареждам....и се изнервя Mr. Green
Тъй,че не ми пеписвай емоции които не съм изживяла Wink
А ти мъж ли си? Thinking
а ти......сега прочетох титлата ти-мама ноер едно Crazyзвучиш като мъж бе жено Laughing Hug

# 442
Възможно е и мъж да ме наречеш, няма да се обидя, почти нищо не ми се опъва  Joy

Но...не отричай острите нотки в постовете си - след моите въпроси, които издават именно лееека нервност и обида. За което - нямам вина, не това съм целяла. Пък и ти самата после разбираш защо питам за пердетата  Wink
Дрехите на мъжа ми също стоят приготвяни от вечерта, ама метнати на един стол. Та така.
Сега вече...надявам се, разбрахме се  Peace

La vie en rose - мисля, време е да пуснеш вече  Laughing

# 443
Ще поръчваме легло с размери 210/160. Майстора каза, че за такова дълго легло не е подходящо да е с механизъм, да сме сложили чекмеджета отдолу. Замислям се дали не е по-добре тези чекмеджета да са на колелца и да има малко въздух под леглото, за да "диша" матрака?

# 444
Ще поръчваме легло с размери 210/160. Майстора каза, че за такова дълго легло не е подходящо да е с механизъм, да сме сложили чекмеджета отдолу. Замислям се дали не е по-добре тези чекмеджета да са на колелца и да има малко въздух под леглото, за да "диша" матрака?

Можеш спокойно да си сложиш механизъм на такъв размер легло! Амортисьорите на тези механизми са на нютони-просто искай да ти сложат такъв ,който е поне 750 нютона.А може и 1200 нютона ,това е най-многото,но ще ти се отваря по трудно! Peace

# 445
Това  нещо, което не отваряш всеки ден.
Пък ако е с чекмеждета - трябва да имаш необходимото пространство да ги издърпваш и ти самата да клякаш, тоестк поне ед но 2м.

# 446
Момичета, кажете къде продават гардероби с плъзгащи се врати и много разделители вътре, но не на цена 1500 лв.
Гледах в Комо, Арон... цените са зашеметяващи  ooooh!

# 447
Хоп Мебели, гардероби от 400лв, с плъзгащи се врати и доста приятно изглеждащи. http://www.hop-mebeli.com/index.php?cid=3&sub=9
Моят е от Айко, сериата Асти, но дори за цена от 800лв - беше без много отделения. Купих допълнително от Бриколаж плоскости, всяка от които за около 5-6лв.

# 448
В момента толкова много си мечтая за една малка спалничка Sad в нас е празно и ужасно голямо и студено Sad
Трябваше да го преградиме този апартамент, ама нали бързахме да се нанесем.
Djane супер ти е идеята за перденцата, щом имаш кученце....това си е важен фактор Simple Smile
viliko за мебели Хоп съм чувала само хубави неща, особенно от ценова гледна точка  Peace

# 449
Да, це ните им са ниски. Сега за качество...стига да не се местите много - стават. Имаме една секция от там и при разглобяване и сглобяване 2 пъти - се попрецака, ама е обяснимо. Гардеробът ни от Айкото - от едно разглобяване - се нуждаеше от фини поправки. Така че -то качеството на масовите мебели е сходно май...

Общи условия

Активация на акаунт