Хайде покажете си спалните - 5

• 104 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Ами не, вече не се виждаме. Но беше ужасно сладко. И всичко импровизация. Например стените бяха с най-прости стиропорни плоскости облепени, обаче отгоре минати с боя - в кафяво, която самата тя е с няколко различни оттенъка и става някак странна. Най.обикновени прозрачни вази - обаче пълни с камъчета - сама си ги е събирала, вътре в тях сухи цвутя - пак нейн подбор и т.н., тя просто умееше.

# 421
Има хора, които от нищо правят нещо и декорацията им е в кръвта (аз не съм от тях, признавам). Като говорим за мебелите в бунгалото, на мен ми се струва разбираемо да не инвестират особено, все пак само бунгало за ваканция е предполагам. Виж основно жилище е нещо друго и държим да е по-така.  Grinning

# 422
Така е.
Но пък зависи от средствата, с които разполагаме.
Аз в момента реда всекидневна. Спалнята засега няма да я пипам, от преди две години е всичко. Но пък обожавам да гледам, да разучавам, въобще  Laughing

# 423
Две години не е много време за мебел и съм сигурна, че са като нови. Друг е въпроса, че излизат все по-хубави и практични неща и че вкусовете ни се обогатяват и в известна степен менят. Един добър вариант, при смяна на мебелировката е продажба на старите мебели, но най-често на половин цена. А когато паричките са кът, няма начин, ще се чака по-добро време и така идеите се обмислят по 100 пъти, докато се убедим, че сме достигнали до най-доброто решение, в момента, когато париците са на лице.
И ние от две години се обзавеждаме, то голямо пестене и чакане падна ! Приключихме най-сетне и сме се зарекли нищо вече да не променяме поне за 5-10 години... Whistling

# 424
Така е.
Но пък зависи от средствата, с които разполагаме.
Аз в момента реда всекидневна. Спалнята засега няма да я пипам, от преди две години е всичко. Но пък обожавам да гледам, да разучавам, въобще  Laughing
И трябва да ти кажа, че даваш много добри съвети и определено, хора като мен, които сега започват с обзавеждането на жилище, могат много нерви и средства да спестят, ако поне малко се вслушат в думите ти   bouquet

# 425
Две години не е много време за мебел и съм сигурна, че са като нови. Друг е въпроса, че излизат все по-хубави и практични неща и че вкусовете ни се обогатяват и в известна степен менят. Един добър вариант, при смяна на мебелировката е продажба на старите мебели, но най-често на половин цена. А когато паричките са кът, няма начин, ще се чака по-добро време и така идеите се обмислят по 100 пъти, докато се убедим, че сме достигнали до най-доброто решение, в момента, когато париците са на лице.
И ние от две години се обзавеждаме, то голямо пестене и чакане падна ! Приключихме най-сетне и сме се зарекли нищо вече да не променяме поне за 5-10 години... Whistling
напълно те разбирам, копнея за момента, в който ще се зарека, че нищо няма да сменям Simple Smile толково много квартири ремонтирахме и обзаведахме, че за собственото ни жилище.....останахме без желание Simple Smile някак си се успокоихме, че си е наше и че никъде няма да избяга  Grinning
, ноооо аз събирам идейки, може пък да имам късмет, да ни мине спокойствието  Peace

# 426
Ами...да, новичко е все още, защото и ние една година не бяхме вкъщи, а под наем, по много причини, но те нямат значение тук. Пускала съм снимки, в началото на темата още. Стените са ябълково-зелени, с мотив на едната стена, завеси и шалте - тъмно зелени, с подобни мотиви като шарката на стената. Мебелите са ми бяло и черно. Получи се приятно. Но...и аз постоянно искам да променям  Mr. Green
Откъм удобство - не се оплаквам, гардероба ми е 220 на 220, побира всичко.
Само килим ми липсва, но всъщност искам мокет, от край до край, а това са поне 300лв и...за сега сме на паркет само.

# 427
Ами,хайде и аз да си покажа кутийката Laughing

# 428
Хубава е Flutter Откъде е закачалката ти за дрехи, страшно ми харесва? Hug

# 429
Хубава е Flutter Откъде е закачалката ти за дрехи, страшно ми харесва? Hug
Oт Айко е мила Flutter Hug
Никакви пари е Grinning
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=33&pid=2491

# 430
А за какво ти е всъщност там закачалката?
И, съжалявам, но не мога да се сдържа - каква е тази дължина на пердетата?

# 431
  • БГ
много хубави спални,да си ги ползвате със удоволствие. Peaceаз чакам гардероба тези дни,който поръчахме и ще ви покажа как се получи.дано съм уцелила цвета,понеже спалнята е отпреди а е цвят череша........ Crazy
 Hug

# 432
А за какво ти е всъщност там закачалката?
И, съжалявам, но не мога да се сдържа - каква е тази дължина на пердетата?
Сега да ти обяснявам за какво е закачалката ли? Laughing
Ще го направя щом питаш.
За да си приготвя дрехите мъжа ми от вечерта-за сутринта.За да не светва всички лапми и да ме буди Mr. Green
Ходи само с костюми.Метва си там ризата,панталона и колана+сакото и като стане сутринта само ''скача'' в тях.
А в детската,дечко има такава закачалка
http://www.como.bg/metalna-zakachalka-za-kostjum.html
И за нея ли да ти обяснавм защо е там Laughing
Дължината на пердетата е такава,каквато я виждаш.Ако ти пречи-не ги гледай LaughingМене не ми пречат Laughing
Сигурно те дразни и това че леглото е близо да рафта с телевизора LaughingАко ти пречи вазичката до плазмичката...да я махна,а? Laughing
(ако имаш пинчер дето гризе всички завеси,пердета и ресни...и твоите ще са с такава дължина Laughing)

# 433
Djane, не можах да разбера как е ориентирано леглото и допира ли в стената (както ми се стори), но може би целта не е била да покажеш цялата стая.

За пердетата щях и аз да коментирам, но  Вилико го е направила преди мен.
Не бива да се засягаш от подобни критични коментари. Когато пускаме снимки във форума не може те да се харесат на всички, все пак вкусовете са толкова, колкото и хората Hug

# 434
Знам бе душа,че всеки има различен вкус.И хич не се засягам даже.Знаеш ли...аз съм последният човек който ще се засегне когато някой му каже,че нещо не му харесва у дома LaughingЧе то не е за харесване. Mr. Green
Леглото допира в стената не ами...и излиза чак LaughingВ кибритена кутийка как да не допира до стената CrazyИ в рафта с тв-то допира...за малко да допре и до гардероба Laughing
Ама то там си влизам само аз и мъжо  за да спим.Така че,на нас ни е комфортно и пердетата хич не ме дразнят.Дразнят ме само ако са разбъркани ресните Laughing
И това е цялата стая мила LaughingНяма как да снимам леглото.За целта,ще трябва да снимам през прозорците Laughing
А и ако ми видите изобретението където си слагам телефона и дистанционните вечер докато наням...ще паднете от смях Mr. Green
Ама утре ако ми остане време ще покажа Whistling
А вече цял месец чакам от тъпото Комо две етажерки за над леглото -на стената CrazyАз да бях си ги сковала досега Laughing
А гадовете казаха...че до десет работни дни ще ги има...платих капаро...и чакам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт