Хайде покажете си спалните - 5

• 104 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Като интериор за пещера може и да пасне... Thinking

Нали и аз това написах... Joy Joy

# 406
Ми нито розово и лилаво, нито динено и тюркоаз - ми идват светли и приятни, по-скоро претенциозни и захлупващи. Но това го казвам след като направих опит с ярки цветове и установих, че за спалня за мен трябва да е бледо и неутрално.
Вилико,по-бледо и неутрално то това едва ли би могло да бъде. Joy
Руми,не съм видяла въпроса ти за ламината.Ще погледна и ще пиша.

# 407
Не знам за теб, но ето - сравни сама - кое е бледо и неутрално:

или

# 408
Мммм, втората много ми харесва.

# 409
Нали  Laughing
Не случайно казах, че стигнах до заключение, че цветовете в една спалня трябва да  са незабележими, неутрални, бледи, светли, бели, ама това след личен опит с боравене с ярки цветове.

# 410
Да, бях чела някъде, че ярките цветове не били подходящи за спалня, понеже възбуждали мозъка и му пречели да заспи  Thinking Мога само да кажа, че ярки чаршафи не му пречат и отиват на бледи и неутрални стени (на който му харесва, естествено).  Sunglasses

# 411
В духа на предното предложение/ аз го бях поместила доста отдавна в темата/ - ето още нещо  Laughing

А в ето този сайт има доста интересни и екстравагантни идеи http://luxury-furniture-design.com/modern-bedroom-furniture/

# 412
Вилико, не ми казвай, че този ужасен интериор те въодушевява, няма да го повярвам  Joy Като го гледам си представям как дървеници пъплят по леглото докато спя  Sick

Страхотни спални видях в този сайт, ех да имах палат с петдесет стаи !  Laughing А в началото не разбрах - спалнята е в хола, тъй-ли ? Остава и ваната и тоалетната там да сложат  Mr. Green

# 413
Като го гледам си представям как дървеници пъплят по леглото докато спя  Sick

Е да не би пък тези,които имат мебели от масив,да ги изяждат дървениците?! За справянето с тях си има начини... Mr. Green

# 414
А, сравнение не може да става ! Мебелите от масив са третирани и нямам нищо против тях. Тези от снимката са направени от дървета, дошли директно от гората, барабар с кората и насекомите в тях.

# 415
Ееее, стига де, дървеници чак  Joy
Тоя интериор ме въодушевлява - ако имах вила в гората, ауууууууу, мечта  Peace

# 416
А, сравнение не може да става ! Мебелите от масив са третирани и нямам нищо против тях. Тези от снимката са направени от дървета, дошли директно от гората, барабар с кората и насекомите в тях.

И за такава дървесина си има препарати,с които се третира... Преди десетина години правихме в Благоевград обзавеждане за един нощен клуб,точно в този стил...Нямаха проблеми с гадинки,повярвай ми! Peace

# 417
Шегувам се, естествено, но като гледах снимката се сетих за разказите на майка ми как, като била дете, чувала дървениците да гризат дървеното легло на което спяла. Предполагам, че в днешно време няма да се стигне до такова положение  Laughing
За горска къща може и да става, но си мисля, Вилико, че ако имаше толкова изолирана, усамотена къщурка би предпочела нещо по-топло и уютно, от тази разголена стая... или се лъжа ?  Thinking

# 418
Имам позната, която има виличка/бунгало/ - в подобен стил, всичко сами са правили с приятелят на майка й. Е, нещо уни5кално е като влезеш, сякаш забравяш времето, много истинско чувство носи.
Иначе...като проимам вила - тогава ще го мисля какво точно искам  Laughing

# 419
Аха, чак кога опре ножа до кокал ще решиш  Laughing И непременно да снимаш бунгалото на познатата, ако ти се случи пак да го посетиш.

Общи условия

Активация на акаунт