Хайде покажете си спалните - 5

• 104 443
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Августа, честита спалня   bouquet

На мен не ми допада таблата на леглото. Много голяма е, според мен. Скринът също ми идва една идея по-висок, но пък колко неща може да събере..  Laughing
Казвам го от опит. Първоначално и аз имах подобен, голям с много малки чекмеджета. Така и не успях да свикна с него. Сегашният също е голям, но не на височина с по-дълбоки чекмеджета (пускала съм снимки в темата) и не си го сменям за нищо на света  Peace
Стаята носи други цветове. Но важното е на теб да ти хареса. Аз бих се спряла на някой от по-топлите цветове. И пердето бих сложила в другия цвят. Сега ми се слива със стените.
Ламинатът много ми хареса  Hug Какъв е?

# 391
  • Точно където трябва
Спалнята е страхотна, включително детайлите. Ваза, пердета, завеси - всичко. Честито!

# 392
О, ето ме  Mr. Green
Най-накрая да видя човек с такова легло, сладко се спи, нали?
И таблата, и скрина са идеални за мен, височки точно, нещо по-различно от бълващите се на пазара еднотипни спални комплекти!
Само дето стаята не е много голяма и затова изпъква така височината им. Но при положение, че там само се спи - тоест не е необходимо кой знае какво пространство - си е ОК.
Сега, малко цвят ми липсва обаче. Избери си един ярък цвят - червено, зелено, жълто...каквото ти допадне. Купи си такива еднакви нощни лампички - има по 10-15лв страхотни цветни, на скрина сложи джаджи също в тоя цвят, шалтето - също. Ще си промени вида ведната стаята. В Комо има едни  кръгли или правоъгълни съвсем малки килимчета - рунтави и цветни - вземи нещо такова и си го сложи за украса пред гардероба. Примерно http://www.como.bg/sezonni-artikuli/tendencii/r-chno-vr-zvan-kilim-toni-set.html или http://www.como.bg/carpet/carpets/r-chno-t-kana-cherga.html и т.н.

# 393
Благодаря ви,момичета! Hug
На мен таблата също не ми допада особено,но мъжа ми мн.искаше да има и да е висока,за да можел като седне и да не си обляга главата на стената. Rolling EyesА той си е височък и...Нощното щкафче също беше негова идея(мноооого държеше) и накрая и аз склоних да си сложа и от мойта страна.Но ми върши чудна работа,да си призная. LaughingМестят се.Скрина реших да "вдигна"с още едно чекмедже нагоре,за да е на една височина с рамката на леглото.Мноооого съм доволна от него има по 6 шкафа за всеки(за всяко нещо-отделен-гащи,сутиени,чорапи,домашни дрехи,носени по веднъж и т.н),нещо като тоалетка за мен,с вдигащо се огледало и тъй като не съм мн.висока ми е точно на височината-да си се оглеждам. Sunglasses.Гардероба също е твърде голям за стаята(която наистина не е мн.голяма)-3.30/2.60(разм.на гардероба).Има 6 крила-по 2 за всеки+6чекмеджета и 2общи-за дълги+2огромни чекмеджета за спално белио и хавлии.Притеснявах се,че ще се задушим като поръчвах,но съм доволна и не е тясно(или аз си свикнах Joy).Като я дооцветя стаята ще пусна някоя снимчица. Hug

# 394
Августа, и аз споделям идеята за малко цвят и за една хубава голяма картина някъде или пък голямо огледало, което ще "разшири" стаичката ви. Нищо че са големи мебелите, а пространството е малко, важното е да има къде да си подредите багажа, а такъв винаги има в изобилие. Аз пък що да кажа като сме в 7 или 8 м2 стайче  Sick В крайна сметка там само спим, през деня сме в хола.

Вилико  Hug Дано скоро и ти се сдобиеш с такова високо и меко легълце.

# 395
avgusta21 много ти е хубавка спалничката, наистина ми харесва всичко в нея....и мисля, че ако решиш да и сложиш цвят viliko ти даде хубави съвети....аз я виждам с голямо зелено шалте Simple Smile   bouquet

# 396
И аз искам да боядисаме една стая. Тя е детска, но леглата са събрани като спалня. В момента са розови стените, на пердето има розово, шалтето ни - също.
Първо искахме да съчетаем розово с лилаво, сега пък ми се иска да е коралово/динено с тюркоазено.

Искам да е нещо различно, светло и приятно. Гледам, че тапетите са модни и то много хубави тапети...

Някакви идеи на прима виста? Ще снимам стаята за да е по-нагледно ама утре  Peace

# 397
Благодаря ви,момичета! Hug
Червеното не ми се струва подходящо за стаята.Зеленото-по-добре ми изглежда,но вероятно и на него няма да се спра.Ще обмисля още малко и ще действам.Резултата,естествено,ще покажа първо на вас.  bouquet

# 398
Ми нито розово и лилаво, нито динено и тюркоаз - ми идват светли и приятни, по-скоро претенциозни и захлупващи. Но това го казвам след като направих опит с ярки цветове и установих, че за спалня за мен трябва да е бледо и неутрално.

# 399
  • Точно където трябва
Не бързай да отхвърлиш червеното. Когато започнах моята спалня единственото, в което бях сигурна е, че няма да е червена. Засега е бяла със светли мебели/не е довършена/ Когато си преместих една червена/бордо/табуретка да си закача пердето искрено съжалих, че не действах с този цвят. Така хубаво стоеше на тая измита обстановка... Пък и ако е само шалте/ваза/ картина/нощни лампи не е много, просто за акцент. Но, разбира се, трябва да е точният тон. Успех!  Wink

# 400
Ето ви една яка спалня! Peace

# 401
# 402

Не се шокирай де! Не мисля да си слагам такава! Joy Joy
Една мацка ,в една тема я беше показала и сподели,че има съмнения,че в предишния си живот е живяла в пещера,защото сега все към дърво и камък я теглело...
Ама е интересна спалнята все пак! Трябва си доста въображение за да сглобиш мебели от цепеници... Peace

# 403
Няма спор, интереста е Simple Smile но е по-скоро произведение на изкуството, отколкото реална мебел за ползване  Laughing

Погледнах дневната на въпросната потребителка, честно прилича ми на заведение.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 20:42 от Миоки

# 404
  • София
Като интериор за пещера може и да пасне... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт