Хайде покажете си спалните - 5

• 104 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Оф мале, това е същата фирма с хавлиите ли?  ooooh! Grinning

# 376
Оф мале, това е същата фирма с хавлиите ли?  ooooh! Grinning

Ъхъ  Laughing
Имат и едни интересни кувертюри като тъкани светли тонове, но май ги няма в сайта. Често пускат и промоции - аз си купих за 12лв пухкави одеала от плюш - намалени от 24. С тях покривам детското креватче.

# 377
http://avgusta21.snimka.bg/?profile,albums
Хайде и аз да пусна няколко снимки на нашата спалня.Самото легло е от типа,който обсъждахте и се възползвах от смяната на чаршафите да я снимам. LaughingИма табла,която е поръчвана специално и е захваната за стената,но незнам дали не ми харесваше повече без.Снимките не са много добри-така и не успях да ви снимам гардероба по цялата дължина,примерно.
Да се възползвам и да ви попитам не ви ли се струва малко "бозава"?Аз исках да е непретенциозна и светла,но...Ще ми се да и добавя някакъв цвят,но се чудех какъв.Има шалте(или по-скоро завивка)в цвета и матерята на дебелото перде.Килими или пътечки не мисля да слагам.Много ми е удобно като почиствам. Rolling EyesЛампи(в това число нощни)не съм избрала още.Надявам се най-накрая да се спра на нещо.Чудех се дали да не сложа някакви бели рамки със снимки над леглото(например с някакъви морски снимки).Може би така мога да добавя някакви светло сини възглавници като допълнителние.
Приемам предложения и идеи!  bouquet

# 378
  • София
За снимките иска парола.

# 379
нИЩО НЕ ВИЖДАМ  Thinking

# 380
Извинете.9999.Надявам се,че сега ще видите. Laughing

# 381
А сега ако дадеш и потребител - ще се получи  Laughing

# 382
http://avgusta21.snimka.bg/?profile,albums Би трябвало да се видят.Аз ги отварям.

# 383
# 384
 Joy
Да, ма не.

# 385
# 386
Видях ги преди малко от албума с патребител avgusta21 и парола 9999 Hug
Хубава е спалнята ти, според мен. Наистина и липсва "живот", но то така се получава - след като започнете да си я ползвате нещата си идват на място - дребни неща, картини и други такива създават усещане за уют. Лично мое мнение е, че морските снимки не са подходящи, не знам защо. Но можеш да сложиш в един цвят възглавнички, нощни лампички, нещо друго - свещи и ще се получи.
А, забравих, вазите ти са страхотни Flutter

# 387
Антония,благодаря!Ние вече си я ползваме,но още не съм я доукрасила. Laughing

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 18:18 от avgusta21

# 388
Честита спалня! Много хубави пердета имате! Спалнята на колелца ли е?

# 389
Вилико, няма те да си кажеш мнението по новите снимки  Hug

Августа
, ще си помислиш, че съм с изопачен вкус, но на мен този тип мебели ми напомнят твърде много хотелските - нощните масички там са така закачени за таблата. Затова пък дебелите пердета много ми харесаха, баш са по мой вкус  Grinning Но каквото и да е мнението ми - най-важното е вие да си я харесвате и да се чувствате добре в нея дълги години  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт