Подсъзнанието може всичко 26 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 845
  • 657
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Запис и аз, колкото и да е банално, но няма какво да напиша, засега само ви чета

# 91
През вчерашния ден се реализира първата крачка от сбъдването на мое съкровено желание. Споделям с вас изобилието на щастието си.... Прилагах спрямо него една техника, преподавана ни на втората част на Триумфа, и резултатът е налице 13 дни по-късно.
Благодаря и на всички вас за подкрепата и споделените тук методи за постигане на целите.

# 92
Някой има ли книгата на Друнвало -Древната тайна на цветето том 2,в електронен формат за четене,първата я имаше безплатно теглене,но втората само за закупуване..бих била много благодарна ако се отзовете

# 93
  • Варна
lenny   bouquet

# 94
И аз бих си ги изтеглила в електронен вариант  Simple Smile, но нещо не ги откривам.

# 95
  • София
Момичета, китайските монетки откъде ги купувате? Влизах в индийски магазини (не знам защо реших, че може да ги има там), нямаше. Някой фън-шуй магазин? Имате ли идея за София?

# 96
Klemy, има един голям магазин на една пряка на Пиротска, мисля че беше на ул."Цар Самуил". Като тръгнеш от Халите към бул.Хр.Ботев се пада отдясно, на 20метра от самата Пиротска. А и в Халите имаше Фън Шуй щанд  Peace

# 97
  • София
 Hug
Много ти благодаря, mijjjka !

# 98
 Искам да ви питам нещо. Когато питате ангелите или някоя Висша сила и получите отговор. Как разбирате, че отговорът идва от тях, а не от самия мозък.
 Ще ви дам пример -поредният за мен. Вчера си свалих лещите , сложих ги в кутийката и я бутнах в чантата. В просъница. По-късно през нощта се събудих, реших да я извадя и не я намерих. Тази сутрин, преди да стана, си мисля за лещите и казвам - Ангели, Вселенски управителю, помогнете ми да си намеря лещите. И веднага получавам отговор- зад леглото, виждам и в кой край. Да, обаче аз не вярвам и казвам - всичко това на ум- аз нали гледах, не е там. Виж пак, ми отговаря (кой?). Ставам след малко и почвам да търся по местата, където съм си местила чантата. Няма ги. Мъжът ми кляка и вади лещите точно от зад леглото, където ми беше посочено.
 Този път доказателството дойде скоро. Но като питам по-сложни неща и получавам отговор, направо разговор, веднага, просто не съм сигурна. Аз имам бърз ум и все си мисля, че нещо прочетено или друго се е запаметило и сама си отговарям, а не някой да ми отговаря.

# 99
  • Добрич
Миринда фон Щирлиц, аз изпитвам едно особено усещане /чувство/, което не може да се сбърка, но и не бих могла да го опиша с думи. Това е интуицията.

"Ако молитвата е твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб." - Уейн Дайър 

Тя се усеща без да се замисляш. Съвсем спонтанна е. Започнеш ли да се замисляш, може да  я подминеш. Още от детските си години се възползвам от помощта и, без да полагам специални усилия за това. Някъде имаше упражнения за развитието и.

Всъщност, ако трябва да я опиша възможно най-точно с една дума, бих се спряла на предчувствие.

# 100
  • Costa Rica
А не е ли едно и също?

Да ви кажа, отказах се да задавам такива въпроси, защото отговорите не се вписват в насаждания ми с десетилетия скептицизъм. Още по-малко в образованието ми. Научих се да приемам всяко нещо като SFG, пък учените нека се дърлят за първоизточника .

# 101
  • Добрич
Делфина фон Ю., предполагам, че под "самия мозък" тя има предвид - в резултат на мисловна дейност, т.е. съвсем съзнателно. Докато интуицията мисля е на подсъзнателно равнище.

Искам да ви питам нещо. Когато питате ангелите или някоя Висша сила и получите отговор. Как разбирате, че отговорът идва от тях, а не от самия мозък.
 ...

# 102
Може би това, което се опитвам да опиша, е изяснено в "Седемте духовни закона за успех" от Д. Чопра. Първи закон. Ако съзнанието ни е като разбушувано море, не камък, а цяла сграда да хвърлим вътре, няма да усетим нищо. Аз, както вече казах, имам бърз ум и постоянно мисля. Моето съзнание не е спокойно. И когато на секундата получа някакъв отговор, се чудя дали не епоредната игра на ума ми.
 Ето сега. Питам "Къде сте?"
и отговорът идва веднага "Ние постоянно сме тук".
"Трябват ми пари за морето"
 "Не е полезно за теб това море."
 И аз спрях дотук.

# 103
  • Costa Rica
Делфина фон Ю., предполагам, че под "самия мозък" тя има предвид - в резултат на мисловна дейност, т.е. съвсем съзнателно. Докато интуицията мисля е на подсъзнателно равнище.

Да, разбрах. Но ние знаем толкова малко за работата на мозъка, че всеки опит за отговор се обезсмисля. Съзнание, подсъзнание, интуиция - има десетки теории за това, някои от тях диаметрално противоположни, но всичките се приемат за верни.

Миринда, и на мен ми се случва непрекъснато. Приемам, че това е отговорът, който ми трябва и карам нататък.
Пак казвам, това е подход, който работи за мен, не го налагам.
 Hug

# 104
Миринда фон Щирлиц,

и аз съм се питала много пъти същото. Случва ми се да помисля нещо преди да се е случило, да си задам някакъв въпрос и на мига да знам и отговора. Не мисля, че обаче съзнанието, което не е спокойно е някаква пречка да получваш знаци или отговори от ангели, Висша сила или там каквото и да било. Нали за това говорим за силата на мисълта?

Общи условия

Активация на акаунт