Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ритуалът 55 х 5 или 50 ст. и какво се прави със събраните в кутията стотинки след края на ритуала?
Каква е церемонията за привличане на пари, спомената в публикацията?
Какви са мненията за борбата с егото, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ритуалът 55 х 5 или 50 ст. и какво се прави със събраните в кутията стотинки след края на ритуала?
Ритуалът с 55 x 5 или 50 ст. е практика, при която човек пише желание съответно 110 пъти за пет дни (2 х 5) или 250 пъти за пет дни (5 x 5). След приключване на ритуала събраните стотинки в кутията могат да бъдат похарчени или дарени за благотворителност. Това е лично решение, което зависи от индивида.
-
Каква е церемонията за привличане на пари, спомената в публикацията?
Церемонията за привличане на пари включва използването на зелен метален съд, който се пълни с монети и се обикаля обратно на часовниковата стрелка, придружен от мантри и визуализации. Тази церемония може да се повтаря 3 последователни дни и е твърдено, че води до получаване на парични суми в много кратко време.
-
Какви са мненията за борбата с егото, изразени във форума?
Във форума има различни мнения относно борбата с егото. Някои участници смятат, че постигането на примирение и разбиране с егото е от съществено значение, докато други вярват, че борбата срещу него води до подчинение и загуба на жизнена енергия. Важно е да се намери баланс между тези гледни точки и да се избягва крайността в този контекст.
-
Какви са мненията за влиянието на предсказанията и ритуалите върху съдбата?
-
Какви са техниките на дишане, споменати в публикацията?

да ми помогнат да се приберем.Стигнах до там,взех го, аз си знам как и на моста над реката закъсах .... дотам бях, не мога да карам повече. До мен стои детето . навела съм се над реката и нямам идея, какво да правя, само си мисля, какво стана с ангелите...
и тогава- спря една жена и ми предложи да повика бърза помощ-отказах й, да повика близки - отказах й, искаше да направи нещо, аз все й отказвах, но тя настояваше толкова много, накрая ме попита- от какво имате нужда- казах й- "Някой да кара колата и да ни заведе с детето у дома!"- . "Аз съм шофьор" отвърна ми тя.
Това непоискано добро ще помня цял живот. Понякога човек трябва да се довери на интуицията си, когато помага. Може някой да откаже помощта ти, защото не знае какво да прави, объркан е , а има нужда точно от помощ и би я приел , но не знае, че има нужда точно от това. И не винаги това се разбира т.е вижда, както при мен на моста.
.Полуизкривена паля колата и тръгвам на работа, макар че боли, но аз знам,че ще мине, пък и лесно не лягам на легло. Започвам да си мисля
откъде ми дойде това- първа чакра и се сещам,че докато се приготвях сутринта ми мина един спомен в главата за тежък , отминал период и си помислих- колко голямо поражение беше това. просто направих равносметката, теглих чертата и изведнъж в един миг за кратко осъзнах, колко висока цена платихме аз и детето ми. И го забравих... И после ме скова кръста- от един спомен.
Явно идва и моето време да сменям ник

въпреки че моето не е точно срам