Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 504
  • 1 004
  •   3
Отговори
# 555
Определено д-р Иван Горялов! Номер 1 е.

# 556
Отново един плюс за д-р Иван Драшкович, до Петте кьошета в гр. София,
днес, преди няма и 4 часа бях при него, за да премахне стара и грозно изработена амалгамена пломба, тип балкон, на 7-ми долен зъб, вдясно. Направо не усетих кога ми я направи, беше ми поставена интралигаментарна анестезия, за първи път не ме боля, докато работеха върху този зъб. Почти 2/3 от зъба над венеца липсваше, след като премахна старата пломба, направо не вярвах, че може така да се възстанови толкова разрушен зъб. Сега и контакта ми със предния 6-ти също е много по-добър отпреди, 8-ми зъб нямам, понеже мъдрецът ми е изваден отдавна.
Докторът  е млад, но е много сръчен и явно си разбира от работата, работи прецизно и внимателно. Препоръчвам го с 2 ръце на всички, а аз лично следващата седмица ще сменям друга стара пломба при него, а след това ще си правя и фасети на двата фронтални зъба. И нека някой да не си помисли, че доктора има нужда от реклама, защото днес часовете му за месец април вече почти бяха запълнени, просто го препоръчвам на хора като мен, които много са обикаляли и все още не са намерили своя зъболекар.
Дано да съм бил полезен с тази информация.

Винаги съм се чудила как зъболекар отива на зъболекар.

Ако имате предвид, че аз съм единият зъболекар, дълбоко грешите:)
Завършил съм унгарска филология и съм преводач:)

# 557
А, аз съм зъболекар и без проблем ходя на зъболекар  Simple Smile. Поздрави на д-р Драшкович!

# 558
д-р Бърдарски в овча купел

# 559
доверих му се и мисля с право.доволен съм много

# 560
Няма как да не похваля клиниката на Д-р Камбов, в частност моя доктор - Люпчо Георгиев.
Аз съм ужасно страхлива от стоматолози, няма такава бъзла, а ходих при него бременна да ми лекува пулпит и кариеси. Страхотен е, много внимателен и не боли. Слага ти упойката, която също не е болезнена и забравяш за страх.

Водих и дъщеря ми, която също я беше страх и вече не само, че изобщо не и пука, но и иска да си ходи при него, даже си измисля някакви кариеси. Абе голям симпатяга е и доктора и сестрите, цялата атмосфера в клиниката е прекрасна!

# 561
Здравейте, препоръчайте ми добър стоматолог в близост до Орландовци, да работи събота.

# 562
Отскоро съм пациент на д-р Молдованова - гр.Варна. Попаднах при нея по чиста случайност и съм страшно доволна. Велика е - прави всичко като по учебник. Без болка и без страх. Много съм доволна, че най-накрая открих своя стоматолог. Просто не се сдържах да не я похваля.

# 563
Здравейте,
Това е първият ми пост и си избрах да бъде позитивен. Д-р Гавраилов от Пловдив, изключително внимателен и към възрастни и към децата. Големият ми син беше с истеричен страх от зъболекар, днес сам казва, че е време да отидем.

# 564
Може ли да препоръчате специалист, който има голям опит с избелване не оцветени, умъртвени зъби? Препоръчаха ми клиника Дучев, но се колебая още. Искаше ми се да намеря повечко положителни мнения преди да се впусна да действам...

# 565
 newsm78 моля дайте мнение за д-р Живка Ставрева от Пловдив ,някой  лекувал се е  при нея,става въпрос за иновационен метод на протезиране

# 566
  • София
Може ли да препоръчате специалист, който има голям опит с избелване не оцветени, умъртвени зъби? Препоръчаха ми клиника Дучев, но се колебая още. Искаше ми се да намеря повечко положителни мнения преди да се впусна да действам...
За това не е необходим опит и квалификация,отваря ви се зъба,запечатват се кореновите канали за да не навлезне избелващия гел в тях,слага се избелващия агент,след 3-4 дена пациента идва и ако не е доволен,още няколко дни се слага гела.

# 567
Здравейте, впечатленията ми до тук са отлични от Др. Първанова. Определено ме спечели със загриженост и професионализъм. До сега бях останал с впечатление че ако е лекар ще те насочи към лекарство или процедура която задължително е обвързан да си изкара някои лев. Нищо общо насочен бях и обслужен по наи-добрия и коректен начин по здравна каса и си спестих не малко главоболия и средства. Благодарен съм и  и определено ме спечели и тя ще е моят стоматолог!

# 568
За това не е необходим опит и квалификация,отваря ви се зъба,запечатват се кореновите канали за да не навлезне избелващия гел в тях,слага се избелващия агент,след 3-4 дена пациента идва и ако не е доволен,още няколко дни се слага гела.

Търся някой с опит, понеже ми казаха, че зъбът може да се счупи от избелващото вещество Sad И ме е страх. Освен услугата отваряне на зъба и избелване, искам и компетентно мнение, какви са плюсовете и минусите на варианта, на който съм се спряла. Има ли други варианти за разрешаване на проблема. Т.е освен самата услуга, държа и на мнението на специалиста.

# 569
  • София
Дам,разбирам ви,всяка медицинска процедура си има плюсове и минуси.Може да ви предложат да решите проблема с поставяне на корона,вместо да го избелвате,много често мъртвите зъби се чупят.Дано намерите това,което търсите

Общи условия

Активация на акаунт