Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 486
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 720
В самото училище е кабинета? Само с деца ли работят и как се казва стоматолога там?

# 721
  • Sofia
В самото училище е кабинета? Само с деца ли работят и как се казва стоматолога там?

Кабинетът е в самото училище. Ходя при същия зъболекар - д-р Георги Димитров. Работи и с възрастни.
Бях писала по-напред. Много е внимателен..

# 722
Здравейте!
Можете ли да ми препотъчате добър лицево-челюстен хирург за гр. Варна?
Вече ходих на консултация при д-р Едрев. Искам да направя още няколкото консултации.
Става въпрос за изваждане на 2 мъдреца оперативно.
Благодаря предварително!

# 723
  • Bарна, морето, сините вълни
Здравейте!
Вече ходих на консултация при д-р Едрев. Искам да направя още няколкото консултации.
Благодаря предварително!
Мисля, че по-горе бях писала. Доктор Филип Перейра, той също работи в стоматологията. Вадила съм си горен зъб при него миналата година и тази година оперативно долен мъдрец. Доволна съм, добре работи.

# 724
  • Варна
Цитат на: Vicky7o link=topic=511568.msg3т7282582#msg37282582 date=1535884457
Здравейте!
Благодаря предварително!

Д-р Алексиева, клиника Аспрадент.

# 725
  • София
Здравейте, препоръчвам д-р Моллова, ДКЦ 11. Самото ДКЦ е неугледно отвън, но кабинетът е чист и приветлив. А стоматоложката е много мила и внимателна. Аз съм голяма паника за зъболекари, но тя успя да ме успокои и ми извади два мъдреца без усложнения и болка. Не бяха ретинирали, но според мен работи много добре.

# 726
Искам да си избеля зъбите, моля препоръчайте зъболекар от който сте доволни.
Ако е и в района на Младост - чудесно!
Благодаря предварително!
Аз си вадих мъдреци при Д-р Шаранкова и след това Д-р Ценова, с която работи, ми избели зъбите. Беше преди около половин година и засега съм много доволна☺
Благодаря!

Пит, обиде ли при посочените специалисти за избелване на зъбите? Доволна ли си?
Мирела, може ли да дадеш телефон за връзка?

Благодаря!

# 727
Не съм.
Мисля, специалистите са от Варна. Аз търся за София, но в момента не съм на тази вълна.

# 728
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали внимателен зъболекар, чистещ добре зъбен камък? За София става въпрос и по възможност да не е 200лв и нагоре.

# 729
Здравейте, бихте ли ми препоръчали внимателен зъболекар, чистещ добре зъбен камък? За София става въпрос и по възможност да не е 200лв и нагоре.
Здравей. Д-р Кобакова в кв. Изток ми изчисти добре зъбния камък за 80 лв. Не я препоръчвам  откъм цена за други процедури, но с това много добре се справи.

# 730
  • София
Аз препоръчвам д-р Иван Донков,работи в "Рай-Дент" в кв. Овча купел. Цената за зъбен камък е 80лв и е много старателен. Бих го препоръчала и за други процедури,благодарение на него имам страхотна усмивка.

# 731
  • София
Благодаря, а тези оцветяват ли случайно плаката с разтвор, преди да започнат?

# 732
  • София
Благодаря, а тези оцветяват ли случайно плаката с разтвор, преди да започнат?
При мен нямаше такава процедура.

# 733
Искам да си избеля зъбите, моля препоръчайте зъболекар от който сте доволни.
Ако е и в района на Младост - чудесно!
Благодаря предварително!
Аз си вадих мъдреци при Д-р Шаранкова и след това Д-р Ценова, с която работи, ми избели зъбите. Беше преди около половин година и засега съм много доволна☺
Благодаря!

Пит, обиде ли при посочените специалисти за избелване на зъбите? Доволна ли си?
Мирела, може ли да дадеш телефон за връзка?

Благодаря!

Здравей! Ето телефон на едната докторка 0887607973 - Шаранкова. За София си става въпрос, не са във Варна ☺

# 734
  • София
След дългогодишно лутане и ходене по мъките аз съм открила Мястото за мен Simple Smile
С изключително добро мнение съм и препоръчвам ЕО Дент (София), а конкретно: д-р Дочева (зъбен камък, др), д-р Дочев (хирург), д-р Райков (лечение на нерви), д-р Наумова (лечение на нерви), д-р Тодоров (лечение на нерви, вадене на мъдреци).
Посещавала съм ги на Арсеналски и Черни връх. Клиниките работят коректно със Здравната каса и мога да кажа, че единствено вече на тях имам доверие. Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт