Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 307
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 765
За София, искам да благодаря на доктор Йосиф Илиев. Не съм виждала по-човечен специалист от него. Бях доагностицирана с диагноза тежък пародонтит, венците ми кърваха ужасно и  част от зъбите ми се клатеха. Обиколих най-големите клиники в столицата и всичко, което ми предложиха, беше вадене на зъбите и поставяне на инпланти. Случайно попаднах на него и започнахме терапия със  кюретаж и лазер и шиниране на зъбите. Ефектът беше поразяващ, вече не ми кървят венците и не ми извади нито 1 зъб. Кабинетът му се намира в студентски град.

# 766
Здравейте! Някой има ли мнение за д-р Росен Цанков  стоматолог от София?Кабинета му се намира на улица Одрин 146-148.Ако някой се е лекувал при него ще се радвам да сподели дали е доволен от работата му.Благодаря предварително!

# 767
Здравейте, моля за съвет за добър имплантолог от София. Става въпрос за единичен имплант на последен зъб долната челюст. Моля за реални отзиви от пациенти. Благодаря предварително. Доста ми е притеснено.

# 768
Включвам се да похваля: Д-р Цолова, София, кабинетът е на Ботев и Сливница. Такъв жесток подход към дребните има, че подопечният на ММ последно сам изяви желание да  я посети, като усети, че го боли зъбче Simple Smile.

# 769
Честно да си призная доста пообиколих преди да намеря добър зъболекар: др Вълчева, дентална клиника Ортодент. Две години съм при нея и съм много доволен, а не бях лесен. Направихме доста пломби, сложихме фасети, много се харесвам. Докторката е много свестна и търпелива, а на мен много трябва да ми се обяснява, работи леко, основно се занимава с естетична стоматология и резултатите са на 6!

# 770
Съжалявам, че пиша тук, видях прееи малко стори на 100 кила от клиника One, но никъде не намирам нищо за нея, някой знае ли къде се намира и изобщо някаква информация?

# 771
За Плевен доктор Зоран Йовановски! Номер 1! Млад,Внимателен, професионалист,работи без абсолютно никаква болка.😇☝️👌👍

# 772
  • София
За София, около хотел "Плиска" - Д-р Есмералда Маринова. Работи бързо и качествено. Голям специалист в почистването и оздравяването на канали (грануломи, пулпити и т.н.)! В тясно сътрудничество със зъботехник и хирург прави чудеса! Мостове, коронки -  металокерамика, импланти ...

# 773
Има ли нова тема?
Да похваля и аз доктор Сияна Великова в кабинета на д-р Желязко Атанасов във Варна.

# 774
Здравейте , някой ходил ли е в Дентална клиника Естетика Варна ?
Моля за мнения .
Предварително благодаря

# 775
  • София
Здравейте!
Имате ли отзиви за др.Людмила Гоцева в София?
Кабинета е на ул.Хан Аспарух 9

# 776
Здравейте, прочетох за някои от препоръчаните лекари,но по конкретно ме интересува зъболекар, който ще може евентуално да ме приеме тези дни за вадене на нерв, с упойка, не с арсен. Имате ли препоръки за такъв?

# 777
  • София
Би трябвало всеки един зъболекар,да го направи с упойка.Проблема с арсена не е,че нещо страшно ще стане.Аз съм зъболекар,майка ми е зъболекар и като дете всички млечни пулпити са ми правени с арсен,както и на постоянен зъб също.
Арсена е рискован,защото аз не бих спал спокойно,ако го сложа на някого.Няма как да знам дали няма да подейства по-рано или пък да не доумъртви голям зъб с много канали.Тогава пациента е по спешност,трябва да излиза от работа,зъболекаря трябва да размества графика за да го вземе,така че в интерес на всеки колега е,да работи с упойка.Можете да попитате,когато се обадите.Ако ви каже...Аз предпочитам без упойка,защото искам да усетя до къде е канала...значи не е вашия човек

# 778
Д-р Грковска във Виница е невероятеб стоматолог, а с децата е направо вълшебница. Синът ми е на 8 и с панически страх от всякакви лекари. На стола на д-р Грковска бе мръдна.... Препоръчвам я горещо!!!

# 779
Здравейте, търся добър естетичен стоматолог за подравняване на няколко зъба и евентуално бондинг за един... За гр. София се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт