Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 537
  • 1 004
  •   3
Отговори
# 810
Може ли мнение за др.Шаранкова(София)?
Ортодонтът ми ме праща на преглед при нея относно съмнение за ставна болка в зъб.
Когато боли ставата, това е ставна болка. Зъбите нямат стави.

# 811
  • София
Имах в предвид болка от ТМС.
Неправилно се изразих,съжалявам.
Да,оказа се,че болката в челюстта е от тези стави,а болката в зъба е от неправилно кореново лечение на зъб,който сега е с гранулом и трябва да се прелекува.
Но това не ми го каза др.Шаранкова разбира се,а мой близък стоматолог.
Тя ме изпрати на едно скъпо и за мен лично безмислено иследване(фокална дисгностика),което струваше 100 лв......и нищо не се разбра от него по повод причината за болката ми.
Според стоматолога,който ми е близък и скенера (120 лв.)и фокалната диагностика,които ме накараха да направя са били излишни.
Той само по панорамната ми снимка разбра какво ми има.
Внимавайте преди да си дадете парите за поредния преглед на който ще ви изпратят

# 812
Здравейте, някой може ли да препоръча добър стоматолог за металокерамика в центъра или Младостите?

# 813
Прочетох интересни мнения в темата... Високите цени, никога не са гарант за качество. Лъскавите кабинети още по-малко!!! Факири в професията и т.н... Смешно е.... Всички се имат за много велики, проблемите обаче след работата им, не могат веднага да се хванат:)))

# 814
Не видях да пишете нещо полезно по темата.

# 815
Много е полезно мнението ми, хората да не се доверяват на напудрени мнения и да не си правят грешни изводи, че парите обуславят високо качество... Далеч не е така. Иначе вече разбрахме за вашия факир.

# 816
Пожелавам на всички да могат да си позволят качествено лечение.
Освен това заявявам мнение като доволен от стоматолога си пациент. Товоето си е чисто заяждане и наистина не виждам какво общо с темата има конспиративната теория, че скъпото лечение не винаги е ефективно. Нека стоматолог се изкаже колко струват качествените материали и прегледите и леченията от доценти и нагоре.
Не ми се спори, но аз не бих призовала някой да пести от здраве.

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 22:59 от Анонимен

# 817
Пациентите ще си позволят качествено лечение, когато специалистите се квалифицират така, че да могат да си позволят да го предложат. Пациентите сме готови - винаги носим чувала с пари в клиниките. Чакаме и другата страна да се "сготвят". Не да "сготвят" нас.
..
Сега видях, че горното мнение е редактирано. Точно от доценти и професори си изпати здраво нашето семейство - и в стоматологията, и в медицината. Някои си нашиват титлите, само за да таксуват по-скъпо. И са си чисти търговци.

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 23:08 от soul81

# 818
Съгласна съм. Нека да продължим да даваме мнения по темата, аз вече препоръчах, надявам се да има и още препоръки за добри специалисти от профили, които не са се регистрирали с цел безпочвена реклама.

# 819
Искам да похваля екипа от който съм доволна, а именно Дентална клиника Панов, София. След години ходене по мъките, болезнени операции, брекети и непрофесионални коренови лечения, открих моя екип от стоматолози Heart

# 820
Аз искам само да похваля д-р Вичеслав Джилянов (става въпрос за Пловдив).

Страхотен професионалист! Не съм била при много зъболекари, но само на него имам доверие. Работи внимателно. Усмихнат и любезен е. Часовете се спазват. Цените му са малко високи, но работи със здравна каса, а и труда му си струва всяка стотинка. Кабинета му е чист и много добре оборудван, на удобно място. Горещо препоръчвам Simple Smile

# 821
  • гр. София
Ще похваля д-р Петко Бакърджиев - специалист по детска дентална медицина, но работи и с възрастни пациенти, за мен е и от значение, че е преподавател във Факултета по дентална медицина.
Не бих го заменила след като го открих в безизходица в търсене на добър стоматолог в София.
Излекува ми гранулом и буквално ми спаси живота.
Дъщеря ми приключва успешно лечение със шини при него.
Цените му са достъпни, изключителен професионалист, отдаден на работата си.

# 822
Здравейте, препоръчайте ми  добър стоматолог - хирург в Казанлък или Стара Загора. Необходим ми е за вадене на мъдреци - непоникнали, които създават проблеми.

# 823
Здравейте, препоръчайте ми  добър стоматолог - хирург в Казанлък или Стара Загора. Необходим ми е за вадене на мъдреци - непоникнали, които създават проблеми.

Препоръчвам д-р Деян Косев - мн.добър хирург и специалист, както и съпругата му д-р Бойка Косева, която не вади зъби, но за др.проблеми се справя страхотно. И двамата работят в Казанлък.

# 824
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча добър зъболекар в района на жк. Разсадника.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт