Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчаните стоматолози в София, Русе и района на НДК?
Кои са препоръчаните зъболекари в Пловдив?
Кои са препоръчаните зъболекари във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчаните стоматолози в София, Русе и района на НДК?
-
Кои са препоръчаните зъболекари в Пловдив?
-
Кои са препоръчаните зъболекари във Варна?
Във Варна се препоръчва д-р Бельовска от клиниката ЕО-дент, която е описана като много внимателна и всеотдайна зъболекарка. Освен това, д-р Пеев от дентална клиника "Swiss Denta Prime" е споменат като опитен стоматолог-хирург, който е най-добрият в града. Освен това форумът споменава дентална клиника д-р Кунева във Варна, където д-р Минева е описана като изключителен професионалист с чудесен подход към деца и възрастни. Тя получи положителни отзиви за своя професионализъм и внимание към пациентите. Освен това се споменава и д-р Милко Тодоров във Враца, който получава положителни отзиви за работата си. Освен това се споменава и д-р Емилия Първанова-Петкова във Варна, която също получава положителни отзиви за своята работа.
-
Кои са препоръчителните стоматолози в Бургас?
-
Кои са някои от препоръчаните зъболекари в София?
И така, през месец май 2023г. запазих час за консултация с д-р Лазаров. На консултацията ми беше направен обстоен преглед, панорамна снимка и ми беше определен час за процедура по поставяне на импланти за 18.09.2023г. (първият възможен ден и час). За мое съжаление, не успях да ползвам записания ден и час, поради неотложен ангажимент и ми беше даден друга възможност - 30.10.2023г. В 13:30ч. бях в кабинета, където след направена венозна седация от лекар-анестезиолог и локална упойка е започнала процедурата по премахване на останалите корени на зъби и поставяне на базални импланти. Под влияние на направената седация не съм усетила никаква болка при проведената интервенция, а към настоящия момент не са останали никакви спомени за това. Интервенцията е продължила около 3 часа, след което с придружител се прибрах в къщи. Не съм имала болка в нито един момент след поставяне на имплантите. На следващия ден (вторник) почивах и в сряда след обяд отново бях в кабинета за процедура по изпилване на поставените импланти, която беше проведена след поставяне на локална упойка. В четвъртък след обяд направиха, т.н. тебеширена проба, изпратиха керамиката в лабораторията за завършване и в същия ден вечерта си тръгнах от кабинета с холивудска усмивка.