Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 555 845
  • 1 012
  •   3
Отговори
# 960
Здравейте, някой с впечатления от
 Stoevi Dent в Бъкстон?

Благодаря!

# 961
Търся добър зъболекар.. не е задължително да работи със здравната каса.. Предпочитани квартали в София са Младост 1А1,2,3,4... Но бих погледнала и други. Благодаря на отзовалите се..

# 962
  • София
Някой с мнение за клиника Стойков към този момент ?
Стария Стойков вече не работи, за него  мога само хубави неща да кажа, но дали синът му се справя добре, това ми е въпроса ?

# 963
  • София
Някой може ли да даде отзиви за клиника "Вая дент" в Бургас?

# 964
Здравейте на всички,
не знам дали съм в правилната тема, но ще бъда благодарна на всяко едно мнение от Вас за Sofia Implant Centre. Благодаря Ви!

# 965
Можете ли да ми препоръчате добър зъболекар за бондинг?

# 966
  • София
Според мен най-добре е да влезнете в групата във ФБ-Бондинг-там доста зъболекари и пациенти споделят опит, има случаи и ще изберете своят зъболекар. За мен има 3-ма , които са топ в София, двама във Варна и 1 в Пловдив.

# 967
Според мен най-добре е да влезнете в групата във ФБ-Бондинг-там доста зъболекари и пациенти споделят опит, има случаи и ще изберете своят зъболекар. За мен има 3-ма , които са топ в София, двама във Варна и 1 в Пловдив.
Кои са тримата топ в София според вас?

# 968
  • София /Абсурдистан
Точно това исках да попитам и аз.

# 969
  • София
Точно това исках да попитам и аз.
Видях, че питате, но умишлено не искам да кажа. Познавам и тримата, имат страшно много работа и често пациентите ходят при тях само с препоръка. Не мога да си позволя публично да казвам имената им. Цените им са много високи 800-1000 на зъб и консултацията им също е поне 100 лева. За това няма да цитирам имена, съжалявам! Преди време бях цитирал имена и бях навлякъл проблемен и конфликтен човек на един от тях. Така че там пращам само хора, които познавам лично.

# 970
thedentist поста ти в такъв случай не е за темата.

# 971
За София само д-р Стамулис намерих като препоръка. Не откривам други популярни имена в сферата на бондинга.

# 972
  • София
Д-р Ситновска - за бондинг, клиника Ла Естела.

# 973
И за мен е най--добрата в това което прави, от личен опит казвам.

Д-р Ситновска - за бондинг, клиника Ла Естела.

# 974
Искам да похваля клиника Smile point в Младост 4, София.
Супер доволна съм, отзивите в Гугъл са им на макс и има защо. От около половин година ходя, получих план на лечение в началото и приключвам сега. Клиниката е модерна с млад и талантлив екип, обясняват детайлно всичко и правят фото  снимки преди и след, които после обсъждате.

Общи условия

Активация на акаунт