В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Winnie на мен ми харесва Muh въпреки че хубаво прясно мляко в БГняма и сравнение не може да става с домашното.
Ние цял ден бяхме на раходка с Таничка0т 11-19ч,бебчовците спаха толкова добре навън само се прибрахме за час да хапнат и Таничка да смени количката с новата Peaceнай вече.
Мойта бебона взе да спи по доста часове ляга към 23,24 -7,8 ч си спинка и днес цял ден само спи ли спи и към 23 -23;30ч пак заспа ще каже човек че това дете не е спало с дни.Не се оплаквам просто такава промяна изведнъж пу-пу.И ние сме на ваксина утре т.е. днес вече дано се справим и ги понесем добре. Praynig

# 211
Ани  моето не стана на буци в хладилника, но НАН-а е в кутия с капак.  Аптамила преди шест години беше в едни пакети, сега още ли е така ? Ако е така и нямаш кутия в която да го сложиш, навий го отгоре и сложи една щипка  Peace

Лилка   е писала вече че цял ден миткосвахме, времето уж беше облачно и подухваше а така сме изгоряли и двете  ooooh!
На обяд си взех количката и следобеда излизах с нея. Страшно много ми харесва, обаче ми идва малко по тежка от Чикото ,  а и самото оправление е коренно различно та ми беше малко терсене , но като изляза още два три пъти и ще свикна.

Winnie  и аз като ходих да слагат предната ваксина на Светльо се оказа че и на баткото ще бият, той като чу и беше готов да ревне, а аз точно като теб си представих как се влача по пътя с две ревящи деца. В крайна сметка баткото се държа геройски и гък не каза, дано и Кари да я понесе без сълзи  Hug  За млякото, аз купувам кисело и прясно само на Верея , но по хубаво от домашното няма, стиг ада има откъде да вземеш.

Десекс, супер е че племенника ти помага и се радва на малката. Да си изкарате хубаво там и да си починеш .

# 212
  • Sofia
Ани  моето не стана на буци в хладилника, но НАН-а е в кутия с капак.  Аптамила преди шест години беше в едни пакети, сега още ли е така ? Ако е така и нямаш кутия в която да го сложиш, навий го отгоре и сложи една щипка  Peace

Същият е Аптамила, Танче, хванала съм го отгоре с кламерче  Peace Аз от млеката купувам Герма, Роса, Бор Чвор, Елена... По-скоро да кажа, че в краен-краен случай купувам Верея и На Баба  Rolling Eyes
desex, хубаво да си починете, а роднините да се порадват на малечка-палечка  Hug
Winnie, дано минат добре ваксините  Praynig С полета няма да ти е лесно сигурно  Rolling Eyes
На Габи тия дни 2 пъти са му били мускулно Урбазон - в Нова Загора дори не е усетил инжекцията, а тази в Пирогов му е направила крачето синьо, одрала го е с иглата, а той естествено е оревал света. При него има и доза артистизъм в това реване, но си е и до сестра поставането на инжекция  Rolling Eyes Иначе моето момче като се разглези, започва да го е страх от всичко  Crazy

Дойде водата, ще се задействам. При нас спирането се усеща от 2ч.през нощта до към 8 сутринта, което е супер поносимо  Peace

# 213
добро утро, момичета Simple Smile

Снощи ме хванаха лудите и докато кърмех ми идваше да изкоча по цици на улицата и да ошамаря хлапетата под нас - то хвърляха бомбички, палиха разни фоерверки и звука беше все едно са ми на терасата  Close дребния се стряскаше при всеки гръм и не искаше да се кърми та се препотих 100 пъти и с много зор след 30 минутно пренаяне от стая в стая се нахрани  Crazy

Отивам да се къпя, че ме оповръща чудно този дребния посерко  Mr. Green Laughing

# 214
Добро утро и от нас момичета.
 Снощи от горещините Гошко не искаше да яде и  само пищеше, трябваше да се мъчим един час докато се нахраним.
aniK  ние млякото го държим отвън в кутията си ,но 1 пъкет ми свършва за седмица щото сме само на него.
Момичета до скоро Гошко не искаше беберон залъгалка ,но от две седмици постоянно преди да заспи си смуче ръката.Незнам дали да пробвам пак с беберона или да изчакам да отшуми този му период newsm78

# 215
  • Русе
Добро утро! Hug
Winnie,жената на свекъра работи в млекозавод и знам,че прясното мляко над 3% е хубавото! Peace Аз си вземам на Май Дей или Селекта(но селектата е Русенско и едва ли го има навсякъде). От киселите взимам Боженци,Роса,Елби,Елена,Селекта. Peace
Алексче,при вас пак като вали ,тук в Русе изгоряхме.Като изключа онзи ден ,изсипа се много як дъжд. Mr. Green
Ани,да отстрани така изглежда. Mr. Green Всъщност мога и да не ходя до Созопол,но в крайна сметка реших да ида,поне част от деня ще сме с Дидо и Бойко много ще се радва. Hug Всъщност се получи така,че най-добрият водолаз в света на големи дълбочини ще дойде в България да проведе един курс и наистина не е за изпускане.Иначе трябва до Египет да се ходи. Crazy Заслужава си!Много ми е добро мъжленцето иначе! Hug
Вдругиден майка ми и баща ми заминават на една екскурзия в Германия ще щъкат по Алпите и аз оставам сама с двете деца до 1-ви,е свекър ми предлага да помагат  newsm78 ще видим как ще се справим. Mr. Green
наталник,и аз снощи щях да ходя до последният етаж да се разправям.Вече съм сигурна,че пишлемето или приятелчетата му са се изпикали в количката.Снощи някой пика от техният прозорец,псува,говори глупости,висока музика,скандали с майка му-изпуснали са го келеша.Добре,че бях изморена и по нощница и ме домързя,голям съм барут,по добре и Дидо да си е тук и няма да оставим нвещата така. Crossing Arms И ние,като хлапета сме правили глупусти,ама тия са идиотчета,снощи чух реплика "Аз не съм българин,аз съм негър" Crazy

# 216
Мимак,ужас какви са тия хлапета!?Между другото братовчедка ми живее в Здравец и те като теб си държаха количката пред вратата.Входа има се заключва долу и на първия етаж във входа им има сложен дори ъглов диван и маса.И те така като теб правеха ремонт и познай - едната сутрин се събудиха без количка  Shocked Направо бяха в шок.То се знае че е бил някой съсед,но няма как да се докаже и си купиха и те нова Sad
Аз да се похваля,пу-пу-пу,че вече сме 5800 - 60 см.Наддали сме 1400 за 1 месец.Педката се ошашка.Боцнаха я малката.Имаше и от двете ваксини.Тя само изплака при бацването и това,после дори започна да с епрозява.Дано не дадът страничен ефект.Днес и утре ще я наблюдавам  Praynig

# 217
Добро утро  Coffee
Мимак, ама какви комшии имаш  ooooh!
Winnie, за прясно мляко - аз харесвам My day или Роса, а от киселите млека - най-много "истинско мляко" има в Боженци и кафявата кофичка На Баба  Peace /щерката на една приятелка на майка ми учи нещо за храните, ама не помня каква точно й беше специалността, и бяха правили изследване в кои от по-популярните марки кисело мляко има краве мляко, а не само сухо  Peace А и бабата на мъж ми си заквасва кисело мляко от време на време и каза, че с кафявото "На баба" най-добре се заквасвало  Rolling Eyes

Отивам да закуся, после пак ще се включа  Hug

# 218
Добро утро, момичета!

Вчера тук ни удави безкрайния дъжд.... и се простихме с разходката. Днес реших да се организирам по отрано, но докато баткото пусне прахосмукачката и малкият заспа, та сега не е ясно кога ще излезем.

Вчера отидох и купих НАН, защото се притесних, че кърмата ми много намалява (заащото детето сучеше по3-4 мин и спираше после). През целия ден храних детето от двете гърди, за да не остане гладно и явно е преял горкия, защото днес ака вече 4 пъти до момента и то все огромни количества Shocked. Аз пък се скъсах да се тъпча с овесени ядки, сурови бадеми и орехи, стафиди, варено жито и какво ли още не ooooh! Като се замисля, възможно е на детето да не му се е хапвало повече заради жегата, а не, че не е имало достатъчно мляко newsm78. Ох, изпитание си е това кърмене....

Мимак, като чета за какви пътувания пишеш и ме засърбяват крачетата, че така ми се пътуваааааа, ама ще потърпя още - няма как. А това със съседите - просто нямам думи.....

# 219
Здравейте,

ние днес ставаме на 2 месеца и по повода сложих малко снимки от домашна фотосесия в албумчето:
http://may2010.snimka.bg/baby/mayisko-bebche-na-2-meseca.514583.19732248
Голямо мъчение беше докато го нагласим и все още не са много обработени, но пък иначе са "автентични" Wink

Имам една питанка
- на раменцето, където беше БЦЖ ваксината, стана пъпчица и вчера излезе малко гной. Дезифинкцирахме със спирт, нещо друго? И май пак събира гной, при вас да се получава така?

# 220
  • Под кленовите дървета
Привет и от нас.
Моя Ники както спеше по 7 часа миналата седмица, така сега започна да се буди в 2 и после през 3 часа, а заспива в 21 часа. Намаля времето за сън Sad
Аник моя Аптамил е в алуминиева кутия от 400 гр., твоят какъв е? То моя пак отива за сметана в кафето, ама...здраве да е.
Абе какви са тия съседи, какво е това чудо #2gunfire
Уини, на мен ми предстои път със самолет на 30ти до Варна и съм много тревожна Ники как ще понесе. КАзаха ми да давам течности - ми той вода не иска. Ще го кърмя при излитане, ама той се нахранва за 20 минути и при кацане няма да иска цица. Моля те пиши ти как си действала с Бела.
Ако някой може да ми даде съвети за бебе и самолет ще съм му много благодарна.
Ще пътувам с Уиз Еър, само с ръчен багаж.

# 221
Привет от тропиците!
Тук преди обяд е жега, следобед вали като из ведро...

И ние днес минахме през педиатърката да ни изтегли и измери - за три седмици е дръпнал с кило и двеста  Shocked Колкото и да не ми се иска, ще трябва да давам Вигантол през ден, че с тия темпове на растеж.... В понеделник сме на ваксина (Варненки, поне при Александрова в понеделник ще има ваксини, надявам се при всички да се появят)

Едно въпросче към варненки - при кой ортопед водихте малчовците?

# 222
  • Sofia
Хайде, пак сме двете с Крисето. Уж трябваше утре вечер Габи и баба да заминат, но не издържаха и днес в 12.30 тръгнаха с мъж ми. Аз си поподредих къщата и сега се мъчим с Криста - тя предремва по малко в шезлонга, но жегата ще я умори.
Слънчева, и Криста суче през 1/2 - 1 час за по малко. Пробвах да и дам вода вчера, тц - изплю я с отвращение. Ака си като пич - на всяко хранене. Иначе и аз съм все в тоя филм - дали и стига храната  Crazy
Мимаче, мъже... какво да ги правиш - като децата са  Hug Обаче по-добре Созопол, отколкото Египет  Peace За съседите... не знам какво да кажа  Confused За помощ от свекитата - също. Ето моята 2 дни беше тук, всячески се опитва да ми помага и угоди, но нищо не прави като мен и аз само ходя след нея да поправям  ooooh! Тя се притеснява и аз се притеснявам за нея...  Crazy Отделно всички сме много по-уморени  ooooh!
Alеx, браво за хубавите резултати и спокойната малечка  Heart Eyes
Вени, моят Аптамил си е в кутия и вътре 2 пакета.

Мляко My Day и аз купувам, но се чудех дали е добро - то вече човек не може да знае  Cry
Сутринта врътнахме една квартална с natalinik и Андрейко - златно, прекрасно момче  Heart Eyes Хубаво е, че се намерихме  Peace

# 223
честито на днешните месечковци   bouquet
Jeni, много сладък този Мартин Simple Smile

такааааа, само аз ли нямам под ръка АМ  Laughing много пъти се изкушавам да взема да имам под ръка, но добре, че не го правя, защото при проблемното ни кърмене мога да се предам и да почна често често да му давам Simple Smile не че днес не се цедих да му додавам сутринта, че и аз страдам от лудостта, че е недохранен  Crazy

утре сме на консултация и се надявам да няма проблем с ваксините  Praynig да видим шушоркьото колко е порастнал  Laughing

оффф търся секса и града 2 с бг субтитри, но явно още няма  Sad

аааа да ви кажа одеве минах през сестра ми и бабата на нейния мъж ме попита давам ли супичка за обяд на бебето  Shocked  Laughing

# 224
Да бе, за Аптамила щях да пиша   ooooh!

Нормалния е в картонена кутия, а вътре 2 пакета. В металната кутия са против повръщане и без лактоза.
Аз вчера си получих английския Аптамил и на първо четене няма разлика, само картонената кутия е много по-функционална - с пластмасов капак, даже вътре си има местенце, където да си подравниш лъжичката.

Общи условия

Активация на акаунт