В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ох да се отчетем и ние. Спретнахме една голяма разходка до Копривщица днес с бабата, дядото и лелята и Йоана естествено  Mr. Green не казах за болките, че нямаше да ни вземат и за късмет днес съм добре. Добре, че ги послушах - там на сянка беше студено  Peace, но към 17.30 като тръгнахме за Пловдив - ад смених всичките 5 тоалета които бях взела, че се изпоти хайванчето сто пъти. Милата не можа да гледа музеи, но май добре й се отрази такава разходка, че цяла седмица само пред къщата седим, не смея да мръдна, че около нас сянка няма.

# 361
днес следобяд се качихме на Витоша за да избягаме от жегата - момичетата от София да не се замислят, а да палят колите и да се качват през горещите дни там. разликата в темперетурата беше 7 градуса и отделно подухваше много приятен ветрец, а като седнахме на едно кръчме на сенчица чак ми стана хладно  Laughing иначе моя бебо си се представя цял ден като голяяяяям келеш - пак ми се лигави с яденето и като отказвам да се цедя и да му давам кърма от шише крещи като душевно болен  Twisted Evil идва ми на моменти да му отупам памперса. аааааааа, а как се насра зверски докато бяхме в планината - омазахме положката за преповиване, колата, всичко  Crazy беше буквано омазан до врата  Laughing сменихме дрешки и гащи  Laughing

момичета, смятате ли, че отказва да суче от гърдата, защото е разбрал, че от шише е по-лесно?  Sad незнам как, но малкия келеш трябва да се превъзпита  Crazy много ме нерви това - приемаме всички лигни и ревове, но неяденето ме влудява.

някоя мама беше питала дали е нормално да не спи бебето през деня - моето редовно ми спретва този номер, затваря очета за 10 минути и после цял ден е онлайн  #Crazy

# 362
  • Под кленовите дървета
Момичета, моя вече трети ден през деня не спи- само дремва по 20 мин през 3-4 часа. Това нормално ли е? Моля Ви кажете? Вече започвам да се притеснявам.

Ние сме перманентно така, споко Laughing
Силве, аз малко съм изпуснала - защо му спря на Мирко нощтните кърмения? Ние се кърмим в 23 и после в 5-5:30. На 3-3.5 часов режим сме и се чудя няма ли да разреди малко интервалите?
Облаче, весел празник утре  Hug
Ани и на мен много ми липсва Анжелка. Почвам да си мисля, дали не сме я обидили нещо - то никой няма време да пиша, както преди, но все 2 минути да мине и да каже "Здравейте" не вярвам да няма. newsm78

# 363
  • Русе
Добрр вечер от жегав Русе! Hug
То не се трае вече,искам го този дъжд.Наталка ,ако живеех в София 100% щях да съм от скитащите по Витоша.то тук по равното,няма братче.И ние за капак с тия дупки днес и 2 мрънкащи деца,пепел ,мизерия -ужас.Пак в моите филми на ужасите. Mr. Green Момичета моето не е героизъм,а е чист мазохизъм вече,писна ми на кофата честно Sad Искам да ми е чисто наредено и спокойно. Rolling Eyes До обед мизерии,след обед докато ги преспя и двамата ,то в тази жега не им се спи.И като ги приспах,газ да чистя.Счупих се.Сега в 20ч ги изкарах на разходка,че не бяхме се подавали,а то и не ставаше.Разходихме се по центъра имаше концертче,после се пуснахме към кея.Мама Мими си вкара една биричка,докато Кари спи а бати Бойко вилнее с децата на една площадка.И като излязоха комарите изведнъж-не можем да смогнем да избягаме.Ужас,аз си мислех,че няма понеже 2 дена пръскат. Crazy И сега вкъщи,ама е такъв задух.
Облаче,голям да порастне сладкият Алек! Heart Eyes Бойко също е малко по-разбран откакто се е родил Кардам,обаче си е фога. Crazy
Момичета(Галя,Маги ,Снежи), съжалявам,че не можах да се видя с вас днес!Но другият път се надявам да мога! Hug
А да кажа и аз за памперсите на Памперс и на нас нещо взеха да ни се случват такива случки с излязло ако и голямо мазало.Пуфис са много по качественни,нямат гадният мирис(поне за мен) на Памперс и не са ми пропускали,само дето са малко по дебели,ама като усещане ми се струват по приятни.Всъщност не съм ползвала Памперс в белите опаковки,и тях ще пробвам дано ми допаднат.
Ми според мен Анжелка не се е обидила,ама наистина може да няма време,така я е завъртяло колелото.Предполагам някой хубав ден ще пише! Grinning

# 364
Момичета, включвам се набързо преди лягане, защото съм притеснена  Cry

Както писах вчера поставиха двете ваксини на Али. Снощи не я къпах както обикновено, а с поливане само главичка, шийка, ръчички и крачетата без местата на убождане.
Днес, когато я приготвях за баня установих, че и на двете крачета на местата на убождане има бучици  Sad Нормално ли е това и евентуално за колко дни се разнасят тези бучици? Thinking

# 365
  Привет:) Не стигнах до компа тия дни. Отдавна не съм писала и чела.
  Днес по случай "най-горещия ден" се закарахме най-накрая до село- то е близо, но е по завоите към Самоков и Бела последния път повърна 4 пъти и откак бебчо се роди не бяхме ходили. Но пък изкарахме супер. Бела се наигра- копа, пляцика се с вода- радост голяма. Ама най беше за завиждане наш Габчо:) Спа почти през цялото време- прохлада и чист въздух... примърка, цокне и откъртва- едвам го хванах за малко буден да му сменя памперса:) Май съм навита пак да ходим newsm78 че няма много условия там, но пък сред природата си е друго.  Брах грах,малини... сега всичко ме боли Mr. Green

Някой знае ли рецепта за нещо хубаво с малини?

На мойто дете още не сме му сложили ваксините. Отлагах заради сополите, ама май вече няма мърдане и тая седмца ще ходим. Аз винаги съм къпала Бела след ваксина- питах педиатърката в началото, беше някакъв горещ период- и тя ми каза- естествено,че ще си къпеш детето. И аз го къпех. И това ще го къпя. Хепинес, големи ли са бучиците? Предполагам може да им направиш някакво компресче, но си питай педито. Ако не са големи предполагам ще минат от самосебе си.

Странно, и аз за Анжелка си мислех от ония дни, тя все обещаваше да се разхождаме из Заимовата. Ама и нали аз не чета много  и не знаех, че не се включва.

Как гръмна само...дано не събуди Бела, че после не знам колко време ще трябва да я успокояваме.

# 366
грахка, и ние сме така със спането през деня, спи по 15 минути и през останалото време се кокори  Grinning

Ани, ето я историята на малебито http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-10-18&article=164625 , аз много го харесвам, особено с топка сладолед отгоре е страхотно, жалко обаче, че го има само в тукашния край, при нас в Хисаря няма  Confused

Облаче /Вили/, весел празник утре  Hug т.е днес  Blush

Росита  , искрено се смях на твоята история  Joy

Happiness, май компрес с реванол се правеше, ама нека и другите да кажат  Thinking

И аз се замислих, че много малко момичета пишем във форума.  newsm78
За мен е много полезно и разтоварващо- ние сме си като едно голямо семейство.  Hug 
  202uu

# 367
Happiness и ние имахме бучици много леки,днес пак ги пипнах съвсем леки са -нашите ваксини бяха на 21.07.днес вече 25 значи около 3-4 дена  Peaceи сте пушка.
Мимак как сте с комарите пооморихте ли ги поне малко с пръскането  #2gunfire?
natalinik ,оф как ми се ход и на мен на планина -който кавото си няма.Ей на виж за море не ми се ходи даже не се сещам Rolling Eyes

Но и ние избягахме от жегата днес на вилата при баба и дядо   Mr. Greenна 2-3 км от къщи е ,но ще каже човек друг град-хладничко, сенчица ,под асмичката,малката спа цял ден навън в една количка модел 90-те може и по рано Laughing.Майка ми я спретнала ,изпрала всичко, но тя е и запазена много даже и малката като откърти едвам съм я събуждала да яде с по 1ч и 30 мин закъснение.Даже и памперса и от 9:00ч сутринта като се събиди да един 13:30ч беше сух такова нещо не бях виждала Rolling Eyes и не беше и акала цял ден и сега вече преди половин час спокойно си свърши работата и заспа - да видим докога ще откърти с всеки ден все пове си увеличава да събуждането сутрин часа(вчера в 9ч  пу-пу-пу #Crazy)
  Искат си хладничко дечицата ни  Thinking.Даже на климатика не спи толкова добре.И ние досега сме имали два дена толкова часове будни.Вечер спим на отворена врата и ни е добре.

Лека и спокойна нощ!

# 368
  • Sofia
Честито захлаждане, мили момичета   bouquet Никога досега не съм се радвала така на облачно време  Crazy Крисето направи всичко възможно да не ме остави да поспя, а сега тя си спинка блажено  Mr. Green Тази нощ пак водих лека борба със смученето на юмрук, палец или каквото там успяваше да засмуче докато се напръцка  Crazy
Грахче, пенелопата, ей сега съм сигурна, че дечицата ще си поспиват и през деня  Peace
Грахче, аз си пиша активно и в другата ни отчетна тема вече 5 години. Там останахме много малко, но пък сме си много близки, макар и с някои от тях да се занем все още само виртуално  Grinning
Спири, мила, сигурно много си се шашнала, но дано паниката е попреминала  Praynig Потвърдиха ли, че обривът е алергичен? Да не си я претоплила, а повръщането да е от това, че от шишето е яла по-бързо и не е свикнала (ако само суче) ... Как сте днес?
natalinik, аз имах някакви подозрения, че заради лесното на шишето, Криста се дърпа вечер от гърдата, но аз много рядко давам шише и май още не се е научила. Чудесно сте направили с Витоша вчера  Peace
happiness, аз четох някъде, че е нормално да има бучици от убожданията, Потърси инфо, май се слагаше риванол  newsm78
Мимак, мила, направо ми иде да дойда да ти помогна малко - леле като знам аз как съм, като ми е на вили и могили къщата  Crazy
desex, вчера почетох за малебито. Аз не съм по десертите, но ако отида в региона, задължително ще опитам нещо толкова "емблематично"  Peace

Облаче, Вили, ДА БЪДЕ ЖИВО И ЗДРАВО ТВОЕТО МАЛКО СЛАДКО МОМЧЕНЦЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЖИЗНЕРАДОСТНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ЩАСТИЕ С ПРЕКРАСНОТО СЕМЕЙСТВО

# 369
добро утроооо  Hug

мрачно и дъждовно, но е хубаво за разнообразие пред жегата Simple Smile днес ще посетим явно някой Мол за разходка  Laughing започвам превъзпитанието на дребчо - стискайте палци  Praynig голщма драма е яденето при нас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА ОБЛАЧЕТО   bouquet ДА Й Е ЖИВ, ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН  Hug

# 370
Добро утро!

Облаче да е жив и здрав малкия.Много целувки и весело изкарване на празника Hug

Малката е добре Praynig.Определено беше алергия.Бяхме в мола и й дадох да яде Нан след няма и 20 мин се появиха едни петна по цялото й тяло и ушите й станаха като на доктор Ливайн Laughing.Газ до детски спешен,поизчакахме малко и взе 4е избледня обрива.После се прибрахме вкъщи и тя се изака и повърна ама мнооооооооогоооооо ooooh! и заспа.Купих Аптамил хипоалергичен,но не го дадох все още.

# 371
  • София
Привет мадами,  Hug
Облаче, чести-то ЧРД на сладкия ти юнак. Да ви е жив и здрав и многооооооо щастлив.  Hug

Аз не се включвам често, но все поглеждам и през пръсти ви чета че нямам време. Моята мома е много палава всичко и омръзва много бързо. Изобщо не мога да я оставя сама  почва да реве системата ни е 10мин в шезлонга, 10мин в люлката, 10мин на ръце и пак цикъла се завърта. Все трябва някой да и виси на главата и да я забавлява иначе е рев до небесата. Говори ми на някакъв бебешки език и е много забавна, нещо започна да си гледа и ръцете и е много смешна как ги изследва като че ли не са нейните.  Laughing
В махалата вече я познават по рева - била голяма певица и са я кръсти мюзик айдъл  Laughing може да си представeте за какво става дума.
Ние още не сме си били ваксините, че педито ни е гола вода...
ставам че пак ревна.
Ще пиша като мога пак много целувки на всички от нас... Heart Eyes

# 372
Добър ден и от нас!  Hug

Сега чак си разбрах детето след два месеца- просто то е като голям човек!  Hug  Много интересно!
Когато му е топло се изпотява, навън на шумно не може да спи.
Днес като е хладничко си спи детенцето на тихо у дома.

Явно е по различен от батко си. С него и посред зима излизах навън само и само да поспи, а тоя малчо ще излиза навън само за разходка.
Ами разбира се навън е толкова интересно как ще се спи, я!  Hug

Отделно от това си имаме страхотни колики. Пробвах цялата гама продукти, ама нищо не ни облекчава. Само не съм давала "Лефакс", защото го няма в България. Имате ли идея как да си го набавя?

Ние с бебко сме си още сами до вторник.

Много е хубаво като е хладничко, нали?! Ако може да се редуват един хладен и един топъл ден ще е най-добре. Laughing

# 373
Здравейте!

Облаче, да ти е жив и здрав рожденика! МНого щастие и радост в живота!

Вени, честита годишнина, много да се обичате и още поне 100 години заедно!!!

Сега и от мен една виртуална почерпка, тъй като и ние имаме годишнина... миналата година на тази дата сключихме брак!
Да ви е сладичко!

# 374
Сега да се отчета и аз Simple Smile

Ние сме добре, гледам да сме повече навън Simple Smile Мънечкото вече се обръща от гръб по корем без чужда помощ, съответно аз съм много доволна. Изправяме главичката хубаво хубаво Simple Smile и така Simple Smile
Открихме и отгледалото ... лелеее това бебе дето вижда отсреща е много интересно явно Wink

сега с татко си спинкат, а аз ще ходя да готвя за довечера, за да празнуваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт