Днес му правихме прощъпулник. Диването си се хвана за топката, после за една количка и накрая за един молив за рисуване. Та с две думи - ще е спортист, който кара готина кола (макета е порше) и има артистични наклонности
е, няма да го огрее. Това в кръга на шегата. Питката стана ок на вкус, на вид нищо и половина. Ама то с моя опит и това е ок.
Обаче ситуацията, която Джери описва е ужасна за мен.

Те си вечеряха,то се влачеше като глистче по цимента,където минават скитащи кучета котки и шляпат хора с обувки,ходили в отсрещната тоалетна
ОК,да им е сладко!

Сега пробвам вариант с каишка, не да ги държа да не падат, а за да не ми бягат
Нели, момчетата ми също обожават обувките да си огризкат, за това и са толкова гъвкави
Да са ни здрави и весели дечицата, пък мръсни - чисти все ще ги отгледаме, важното е всичко да е в рамките на нормалното!
, но... милото пак започна да се дърпа и не знам как да подходя най-правилно, за да не го обидя. А толкова мноооого ги искам

Форумът е за споделяне на мнения,извинявай ако съм те натоварила с моето
!!!Как успяваш с двама,идея нямам,но те поздравявам най-сърдечно

/ тръгнахме в неделя за Смолян , сутринта в 9 отпътувахме , по време на пътя нямахме проблеми , натоварихме се в миниван , ние с мъжо и брат ми снаха ми и племенницата / в минивана сложихме допълнителните седалки / беше забавно , спряхме на Нова Загора на обяд , малките хапнаха и отпрашихме към планината . Малките заспаха за следобедния си сън и карахме без да спираме докато не стигнахме Смолян . Хотелчето беше хубаво , но вечерта ни заваля един дъжд , едни бури , цяла нощ и цял преди обяд валя , но Юли и племенницата обикаляха хотела и играха от стая в стая , та закърпихме положението . Взех от големите пюрета на Семпер за обяд , след обяд давах готови десертчета , сутрин попара , вечер кусваше от нашето ядене и после мляко . До тук добре , на другия ден времето позволи и се качихме до един манастир над Смолян , хванахме една еко пътека , която ни изведе високо над Смолян и отрки страхотна гледка . След обяд се качихме към Пампорово на разходка ... и вечерта се започнаха неприятностите
. Дните кото бяхме там беше много по-студено от Бургас , Температурата беше около 20 , а горе в планината си беше студено направо . И въпреки че Юли беше добре облечен , вечерта вдигна Т 38 . Реших че е от зъби , тъй като му пробиха 3-ти и 4-ти кътник . През нощта не я свали и на другия ден го заведохме на лекар в Смолян . Прегледаха го и доктора каза много зачервено гърло , изсписа на АБ . Аз не се доверих и решихме да тръгваме към Бургас . Натоварихме куфарите и към обяд тръгнахме . На Излизане от Смолян премерих Т беше вече 39 градуса . Дадох Хексалгин и мислех че ще се повлияе . Някъде по завоите преди Наречен по пътя за Пловдив Юли вече беше много зле , много отпуснат , очичките му сълзяха , отново премерих Т и като видях термометъра направо изстинах 39.7 . въпреки Хексалгина . Паникьосах се , защото бяхме далеч от Смолян , далеч от Пловдив , по средата на планината из завоите
. Започнах да го мокря , спрахме в Наречен , взехме оцет и сода , започнахме компреси и сложихме свещичка ефералган . Стигнахме до Асеновград , там едни приятели ни посрещнаха и ни заведоха до педиатър . Лекарката го прегледа и изсписа друг АБ и сироп , каза че няма да мине това гърло без АБ и може да направи гнойна ангина . Дадохме АБ и тръгнахме към Бургас, За цял ден Юли отказваше да поеме каквато и да било храна , а на Нова Загора си повърна и лекарствата
. Нямах търпение да стигнем до БУргас , този път ми се стори вечен . Прибрахме се благополучно и снощи пак се борихме с Т , днес ще го караме при нашето Педи , да видим докъде сме я докарали , вече трети ден не сваля Т , но поне денс вече не е толкова висока ... Та това е разказа от нашата "почивка " .
а като се върнем на море