ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета Simple Smile

За сега сме ок, свалям Т с панадол и чакаме да видим дали ще има друг симптом или ще е зъб. Те са му много наболи вече и не ми дава да ги погледна. Иначе за доктора - двама до тук с едно и също мнение - за сега нищо сериозно.Надявам се да се разминем само с това, ама почивката пак отпада. Мерси за пожеланията ви  Hug Отивам да поспя и ще пиша после пак, да не ни мислите.
Поздрави  Grinning

# 241
Ето го и обещания клип  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=WU_wXsDYzH0

# 242
Днес  lili_sf и Рая са рожденички! Да са живи и здрави! Рая го е ударила на живот, поне във ФБ така личи Simple Smile купони, плаж, лято и половина! Тук й пожелавам още повече приятелски срещи, нощни забави и прекрасни мигове с хубавото й семейство  Hug Лили дано да пише как са, отдавна не се е появявала.  Hug

Чакам клипове на японоговорящите, представям си какви са терци Simple Smile))))))

# 243
ЧРД на рожденничките!

Минди,голям сладурчо.

PoLy_PoLy и ние като вас първата ни хрема,но горкото така се тормози,те започнаха веднага още 2-я ден да са гъсти и неможе да диша и да спи.Очичките са и червени много и насълзени.

Нашата маймунка се качва сама по стълбите на пързалката,направо ме изненада.А за говоренето не спираме ,но май е някъкъв древен език дето ние го говорим ,вмъква някакви извивки и интонация дето да паднеш от смях.

# 244
Минди, Юли е много, много, мноооого сладък  Heart Eyes
Гити, сваляй Т-то и дано само с това да се разминете  Hug
Ние вече всички сме добре, децата имат някаква остатъчна хрема и още капя от гадния коларгол, във вторник сме на контр. преглед и се надявам нищо да не е слезнало в гърдичките на децата  Praynig  /че нещо ми прихъркват/
Хайде здраве на всички и весел уикенд!

# 245
ЕЕЕ Минди много се радвах на вашия клип!

Искам да попитам има ли някое детенце което още не е проходило или само ние сме така. Обикаляме мебелите, но самички ги е шубе да се пуснат и ми се вижда че скоро няма да стане newsm78

# 246
  • София
Момичета, моята мила майка днес има рожден ден. Почерпете се виртуално! Много се радвам, че въпреки неразположението на децата успях да я направя, така както исках.  Wink Толкова много години тя ни правеше тортите със сестра ми(ние сме през два дни), шиеше ни красиви рокли.........Въобще, прекрасна жена, много си я обичам.:

# 247
  • Once there was a Hushpuppy...
Честито на рожденничките и на майката на Петя! Да са живи и здрави и най-вече много, много обичани! newsm59
Петя - еее, голяма си майсторка!

Bliznachkova - бързам да ти отговоря че Криско не ходи все още сам.

Аз пак да се оплача, от вчера съм с ангина. Вируса ме повтаря...направо не мога да си намеря място от ужас вече. Толкова зле се чуствам, че думи нямам да ви опиша.Температури, хреми, гърло.....
Предписаха ми и АБ. Като се замисля така не съм боледувала от години, ама било му време вече...
Моя мъж гледа Криси вече цяла седмица, беше взел отпуска като разбра че сме болни, но от утре е на работа и аз не знам как ще го гледам. Бабите ги няма - на море, на вила.
Дано ми помине, да не го заразя пак. А, междудругото за 4 август ни е насрачена ваксината МПР. Мисля да и се обадя да я отложи пак newsm78 Да сме напълно здрави.

Mindi - абе, голям е сладур тоя Юли. Да го изядеш. Къдравелко и колко е съсредоточен само Grinning
Да те питам, Юли лепи ли се за телевизора да го гледа отблизо. Нашия е малко по на високо от вашия, но му е тъмън на нивото като е прав. И редовно е пред него, маже с ръцете плюнки и го гледа отблизо.....Само се разправяме за това..

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 10:48 от mamamecana

# 248
petia_tag евала , страхотна торта.

Близначкова и ние сме във вашия отбор, придвижва се хваната за мебелите , но пусне ли се тупва , изправя се сама , пълзи, водя я за ръчички и ........до там, още не е достатъчно стабилна.

grinning039 поздрави на всички от морето ( а ние сме го посетили само 2 пъти, макар , че имаме плажна ивица  Embarassed)

# 249
Честито на рожденничките ни , желая им да са обичани жени и красиви майки    bouquet  bouquet

Петя , честит рожден ден на майка ти , нека бъде жива и здрава . Страхотна торта си направила , нямам думи просто  Hug

Bliznachkova когато са готови ще се пуснат , на една приятелка момченцето проходи на 1г. и 2 месеца , друго познато момиченце на 1 г. и 6 месеца  . При вас има ли коригирана възраст , това също трябва да се вземе в предвид  Peace

mamamecana секциата е нова от две седмици и първата му работа като видя телевизора толкова достъпен беше да отиде до него с дистанционното и да го удари ... след холяди НЕ-та мисля че овладяхме положението , да видим докога . Залепя се близо до него само ако има любима реклама или песен , през останалото време не му обръща внимание  Hug БЪрзо оздравяване на теб , може да ползваш маска ако се притесняваш , аз понеже често боледувам през зимата и като боледувах ползвах маска , досега не съм заразявала Юли  Peace

gmarinova ще го снимам как японо-говори , не е за изспускане  Mr. Green Joy

# 250
Bliznachkova - и Марти не ходи все още сам; От 2 месеца се водим само за една ръка и ходи много стабилно, но трябва да е хванат. Даже идва пълзейки, хваща ме за пръста и ме дърпа - иска да обикаляме. Батко му проходи на 1г. и 1м. и половина - досега вървят като развитие по един и същи начин - та вече чакам да се престраши да се пусне, но той си знае кога!
Петя - тези цветя са като истински, а ангелчето направо е изпипано! Честит рожден ден на майка ти - здрава да е и все така да ви радва!
mamamecana - Марти ходи до телевизора и направо се лепва за него, като понякога го и удря - затова все съм принудена да го спирам - да не го гледа отблизо. По-бързо да оздравяваш и да гониш ангината!  Hug
Mindi - много ти е сладък къдравелкото! И как стабилно вече ходи! Нашият татко все иска да подстригваме Марти, ама на мен засега все още са ми мили къдричките!
Gittanna - дано сте се разминали само с панадола!  Hug

# 251
Петя това направо е произведение на изкуството!

# 252
Петя, помня и миналата година, че прави торта за майка си, но тази е много изпипана, браво! Да е жива и здрава жената!

Мецанке, бързо оздравяване  Hug

Гале, и сладурковците на Феникс още ги е страх да се пуснат, не се притеснявай  Hug Затова пък пълзенето на всички, които не ходят е скорострелно Simple Smile

# 253
здравейте момичета,
аз си чета редовно, но няма с какво особено да се похваля. Дани си свикна с яслата, вече като я пусна сутринта при децата и направо ме отсвирва, следобяд като отида да си я взема ми се радва, хили се, гука, но не бих казала, че гори от желание да си тръгваме  Laughing
по английско се намръзнахме като кучета посред лято /беше около 15,  максимум 20 градуса, един готин ситен дъждец ръсеше през цялото време, от време на време и слънчицето се показваше колкото да не е без него  Sunglasses /, изкарах си тренажора успешно и цялата седмица след него работих само по нощите, сутрин от летището- на бегом през нас да закарам Дани на ясла и по цял ден- спане + домакинстване!
по- горе видях, че сте засегнали една болна за мен тема, а именно за чистотата- аз много държа вкъщи да ми е чисто /за подреденост не говоря, че откакто се е родила Даниела е супер трудно да има някакъв постоянен ред/, но поне веднъж на ден минавам с прахосмукачка и моп. като сме навън оставям малкото човече да си лудува на воля /само гледам и се моля да не изяде нещо/, иначе ходи, пипа всичко /най- вече боклуците по земята/, колко пъти съм и вадила какво ли не от ръцете /става ми лошо само като си помисля  Sick /, после като я кача в количката да се прибираме бърша ръцете с мокра кърпа, а като влезем вкъщи я събличам и мия ръцете и краката. от тази гледна точка завиждам на хората от по- развитите страни- ми как за 5 дни в Англия не видях един фас на земята  Rolling Eyes /а хич не я харесвам тая държава, но не мога да не им се възхитя на чистотата и зелелнината!!!/
Петя, разкошна торта, да е жива и здрава майка ти!
поздрави на всички, много  Hug и доскоро, че ме викат на кафе  Wink

# 254
  • София
момичета, благодаря на всички за похвалите и пожеланията към майка ми! Тя беше очарована и определено изненадана от тортата, гостите също.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт