Иви, събуждай го по-рано да се уморява.
Вайпър, няма ли да чупим шампанското вече?! Построихте ли стълбите?
Аморе,
. Но стълбата я поръчахме преди една седмица, алелуя! Намери се майстор, който каза, че ще я изпълни както ние искаме: затворена с контрачела, отдолу ще е килер, първите стъпала ще са чекмеджета също... Три месеца я мислихме, срещахме се с фирми за стълби, умувахме, не знам как ще е с баните...цветове, фризове, китки, орнаменти, кич

И честито за работата!

Не съм писала отдавна,но не ми остава време,но иначе чета редовно.
Сега като се замисля,всичките първи морета на децата ни все са били в Гърция...Ама хубаво си е Бялото море,пък ако ще и да ме обявите за антипатриотка-напоследък хич не съм настроена патриотично,но това е друга тема
Та морето беше много хубаво за всички ни-бяхме здрави,децата бяха послушни и се хранеха нормално и най-важното-не хванахме ентеровирус,както чета се е случило на болшинството семейства,посетили родното море... Лора в бързината се обзаведе с 2 кучешки зъба,без да разберем и общата бройка е вече 14.Бърбори почти всичко и се разбираме чудесно.Търси компанията на децата и се забавлява много с каките си,макар че понякога се дразни от прекаленото показване на внимание,защото има нужда от самостоятелни занимания.Още е кърмаче и скоро няма да се откаже от това удоволствие,което ме устройва,но смятам скоро да и махна залъгалката,че на Рали малко и се изкриви захапката от нея.Нощно време спи в своето креватче и се буди веднъж,за да суче.Обикновено е към сутринта и тогава остава до мен на спалнята,защото ме мързи да я поставям обратно в нейното легло,а и обичам да я гушкам
През деня преспива 2 пъти-преди обяд около 45мин. и след обяд около 2 часа.Опитва се да се "тръшка",ако не и угодя за нещо,ама не е познала къде да си пласира номерата....Нали играем в същия цирк
Ако ви се гледат снимки,има на ФБ.Целувки на всички малчовци
ще се бухна във ФБ 

Че като се отделят от нас - училище, приятели и т.н. притесненията са по-големи.