ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 365
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Ани, приятно изкарване!

Иви, събуждай го по-рано да се уморява.

Вайпър, няма ли да чупим шампанското вече?! Построихте ли стълбите?

Аморе,  Hug

# 526
  • София
Гретхен, няма да е скоро шампанското, до година по това време най-вероятно. Ние като имаме къде да живеем и не сме на зор, си позволяваме да обмислим цялостната концепция на жилището  Simple Smile. Но стълбата я поръчахме преди една седмица, алелуя! Намери се майстор, който каза, че ще я изпълни както ние искаме: затворена с контрачела, отдолу ще е килер, първите стъпала ще са чекмеджета също... Три месеца я мислихме, срещахме се с фирми за стълби, умувахме, не знам как ще е с баните...цветове, фризове, китки, орнаменти, кич  Laughing

Анииииииииииии, аз съм в Трояяяяян!!! Но само до утре сутрин, защото палим гумите за морето. Ако идвате днес, обади ми се непременно. Ще накарам татко да ни докара до Балканец!

Geraldine, и Кати е нахапана от бълхи. Горкото ми дете, магнит е за бълхи и за комари. Направо все едно има герданче. Мажа я с Фенистил поне да не се драпа. Положението тук с бълхите е катастрофално. Като изляза пред блока и скачат по крачолите. Но общината нямала пари за препарати с/у бълхи, пръскали са само против кърлежи.

Кати вече не се събужда нощем. Аморе, ужас, съчувствам ти. Аз установих, че не се събуждаше защото е гладна, не е заради кърменето, не е и заради зъбите, а просто не може да заспива сама.
Хайде до скоро от мен.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 14:05 от viper

# 527
МНОГО, МНОГО благодаря на всички за поздравите и пожеланията  Hug Много ме зарадвахте! Наздраве!  cheers
Отивам да дремна с малкия, после ще пиша Simple Smile
Още веднъж много благодаря!   bouquet

# 528
Gittanna честит рожден ден , бъди много здрава и щастлива , много много обичана . Весел празник   bouquet  bouquet

Благодаря ви момичета за гласовете и подкрепата  , предишните гласове са занулени и сега наново трябва да се гласува , може да гласувате като първо харесате групата Най-фотогенично дете и след това изберете опция "Харесва ми" под снимката на Юли .   Hug Hug

# 529
  • Once there was a Hushpuppy...
Gittanna - Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве любов и всичко най-хубаво! newsm38 И честито за работата!

Geraldine - аз много се интересувам от сънища и като има с кой да си говоря мога дълго да разказвам, дори се опитвам да ги разгадавам. С помоща на на баба ми знам някои сънища какво означават. И, още нещо да ти кажа, че се присъединявам към това което ти е отговорила Грета т.е., че така се случва при почти всички хора. Това е точно така, както тя казва - сънува се, когато човек е преживял силни емоции или има проблеми и е неспокоен. Ако искаш може да ми кажеш какво си сънувала да опитам да ти кажа нещо.
И да ти кажа за устичката, не сме мазали - тя зараства много бързо на 3 ден. Само ми каза да почиствам раната след всяко хранене със стерилна марля, натопена в преварена вода.

Amorevole - съчуствам ти, че не спите с малкия...аз не мога да те съветвам, но бих ти казала да пробваш да направиш някаква промяна. Каквато и да е, стига да не е нещо много голямо. Евентуално разместване на легла, по-ранен час на лягане, по-дълга вана за да си играе по-дълго.....просто, ти давам примери, не знам как е при вас newsm10

ivi_81 - и на теб, същото мога да ти препоръчам. Извинявам се, защото не зная дали го правите, но може да помогне - къпане след сутрешната игра и после обяд. Моя, при тази комбинация пада като круша в леглото и така близо 3 часа.

# 530
  • София
Mamamecana, аз утре ще пиша за съня, че не искам да го разказвам днес. Мерси за съвета за водичката, не се бях сетила, то не, че Мони яде в тия жеги де. Само на сок, вода и мляко го кара и обяд, от на баба манджите.
А за съня нали ви казах, че е на лошо... Та да ви кажа, че е много лошо да останеш неразбран, особено от фризьорката  Mr. Green Нищо де все още имам подслон над късоподстриганата глава. Така не съм била от 8-ми клас  Mr. Green
Грети, на Монтана-Рай сме ние, при бабите и дядовците. Прехвърлят ни като волейболна топка, в резултат на което съм с кило нагоре за една седмица.
Вайпър, то в Монтана винаги е имало много бълхи. Не мога да си обясня защо е така, като пръскат постоянно, а бездомни кучета не се срещат. Мони в двора, я е хапнала бълхата, а е пръскано три пъти това лято. Аз взех Фенистил, но го използвам за татко и, че и него нещо го е ухапало и се зачерви и засърбя много.

# 531
  • Пловдив
Честит рожден ден, Гити! Бъди жива и здрава и много успехи във всяко начинание!
ivi_81 и Марина като дойде събота и неделя не иска да спи следобедите. Аз си го обяснявам, че баща й си е в къщи и като тръгна да я приспивам тя само се разсейва с него и не иска да заспи. През седмицата, когато е на работа нямам такива проблеми. Правихме си и експеримент като я приспивам той да се махне от вкъщи и тя заспа. Да не би и при вас това да е проблема и Стенли да иска да играе с тати.
Amorevole как издържа този Алекс  Shocked Като го знам какъв е щурчо и толкова малко да спи. А и на теб сигурно ти е доста трудно.  Hug

# 532
Поздрави на празнувалите и пеазнуващите днес!  bouquet

Да се отчета набързо,докато народа спи Simple Smile Не съм писала отдавна,но не ми остава време,но иначе чета редовно.
Лора вече беше на първото море в живота си Simple Smile Сега като се замисля,всичките първи морета на децата ни все са били в Гърция...Ама хубаво си е Бялото море,пък ако ще и да ме обявите за антипатриотка-напоследък хич не съм настроена патриотично,но това е друга тема  Thinking Та морето беше много хубаво за всички ни-бяхме здрави,децата бяха послушни и се хранеха нормално и най-важното-не хванахме ентеровирус,както чета се е случило на болшинството семейства,посетили родното море... Лора в бързината се обзаведе с 2 кучешки зъба,без да разберем и общата бройка е вече 14.Бърбори почти всичко и се разбираме чудесно.Търси компанията на децата и се забавлява много с каките си,макар че понякога се дразни от прекаленото показване на внимание,защото има нужда от самостоятелни занимания.Още е кърмаче и скоро няма да се откаже от това удоволствие,което ме устройва,но смятам скоро да и махна залъгалката,че на Рали малко и се изкриви захапката от нея.Нощно време спи в своето креватче и се буди веднъж,за да суче.Обикновено е към сутринта и тогава остава до мен на спалнята,защото ме мързи да я поставям обратно в нейното легло,а и обичам да я гушкам  Hug През деня преспива 2 пъти-преди обяд около 45мин. и след обяд около 2 часа.Опитва се да се "тръшка",ако не и угодя за нещо,ама не е познала къде да си пласира номерата....Нали играем в същия цирк  Laughing
Ами това е засега от мен.Дано скоро пак остане време да пиша Simple Smile Ако ви се гледат снимки,има на ФБ.Целувки на всички малчовци  Hug

# 533
Е ми... щом не искате да пишете  Crossing Arms ще се бухна във ФБ  hahaha

Щръкалкооооооооооооооо, честит имен ден! Да си жив и здрав, и да слушаш мама с цялото си сърце  Hug

Честит имен ден на всички, които носят гордото име Александър, Александра!

Честито и на момчетата на Милена, Натали, Муцуна и Десита! Желая ви хубав ден!

# 534
  • София
А такааа, я виж тиии... имало кой да черпи днес! Перчемко,  да си жив и здрав, палав и усмихнат!

Аз изкам да измрънкам цяла сутрин, ама не ми се щеше да пиша  с мрачни мисли първа за деня в темата ... Моят мъж от два дни е с висока температура, която не можем да свалим. Нито го боли нещо, нито нищо. Само го тресе. Снощи му сложиха една инжекция аналгин, та му смъкнаха температурата малко... Странна работа значи... То звучи тъпо, ма ми е много сдух, че не го боли нищо или поне някой сопол така... само температура...
Измрънках си.

п.п. Грети, готин аватар! За мен напомня  Mr. Green Вчера купихме една метла с дълга дръжка на майка ми и сестра ми реши, че е точно за мен. Аз- цялата в черни широки дрехи, със синьо-черна коса, къса с два кичура дълги отпред, бе въобще...

# 535
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet
Amorevole ,Да ти е жив и здрав сладкият Александър! Hug

Geraldine ,скорошно оздравяване на мъжа ти.

# 536
Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet

Джери, пуснете една кръвна картина, бързо оздравяване  Hug

Да помрънкам и аз, само гадости последните 3 седмици, като ми поразмине ще пиша повече.

# 537
Хайде за раздвижване на темата да ви задам някои въпросчета:
1. Каква вода давате за пиене и дали я сменяте с друга? - Аз давам изворна на Девин, но не знам има ли и друга подходяща.
2. Мажете ли децата все още с някакво олио или мляко за тяло? - Аз сега лятото с нищо не мажа, но се чудех за зимата дали да почна пак.

Честито на всички именници!  bouquet
Аморе - здравичък и по-послушен да е Алекс! Нека сега да е палав пък като порасне - да слуша!  Hug Че като се отделят от нас  - училище, приятели и т.н. притесненията са по-големи.

# 538
1. Каква вода давате за пиене и дали я сменяте с друга? Изворна на Девин.
2. Мажете ли децата все още с някакво олио или мляко за тяло? Не но за зимата ще помисля.

# 539
  • София
Честито на всички именници и от мен! Да са живи и здрави!

Гити, Честито на "патерица"!

Габи ми се оправи много бързо, но аз си се влачех с постоянна умора и задух доста време. Доктора ми отказваше антибиотик, защото съм била на 30 и и се очаква да се справя сама. Евала на човека, че не изписва излишно антибиотици де, но аз цяла седмица се влачех като парцал и ми беше много трудно да се справям с децата. Накрая звъннах пак на сестра ми и и казах да ми измисли някакви капки или ще си изпиша сама антибиотик.  Mr. Green Този път за това ми състояние, ми улучи лечението от раз и моментално се подобрих.
От известно време ме тресе треска за тръгването на Габи на градина, дано да и хареса и учителките да са добри и да няма големи сътресения.  Praynig

Сега видях въпросите:
1. От както навърши годинка, давам чешмяна вода, изворна и някой път за навън, ако не намерим друга, по няколко глътки минерална.
2. мажа с лосиона на А-Дерма лятото, но не всеки ден, а зимата минавам на крема.

Общи условия

Активация на акаунт