ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен в тази неописуема жега . ooooh!

Близначкова , може да даваш спокойно прясно мляко в десерт било то с ориз или грис . На ДК прясното мляко присъства в почти всички десерти , както е написала Иви . А мляко с ориз или грис дават след годинката . В чист вид и аз мисля да поизчакам до 2 годинки .  Peace

Рая , пролетта в парка се заприказвахме с една жена която гледаше едногодишно момиченце . Беше надхърлила годинката но все още нямаше нито едно зъбче . Според мен няма от какво да се притесняваш , нали знаеш човек без зъби няма . Явно по трудно излизат при Еми , но съм сигурна че като тръгнат ще излизат по няколко наведнъж .Peace За Т , при Юли като вдигне по висока Т лекарствата я свалят то 37.5 , а аз през това време му слагам компрес с оцет за да я свали нацяло  , но това го правя при висока Т . Виж какво ще ти каже и педито  Peace

Сенайде , дано мине бързо и да не остане белег  Praynig

Лили , добре се завърнала   bouquet

мамамецана , сега сядам да гледам снимките  Sunglasses

КЛиматик пускам когато се наложи , сега в тези жеги почти не го спирам , пускам в едната стая и иотварям вратите , детската се охлажда приятно така и Юли удря по един здрав следобеден сън Спирам го само когато е изкъпан .  Peace

# 271
  • Once there was a Hushpuppy...
Senayde9 -  честито за сестра ти! И дано малкия се оправи по-бързо Hug
ivi_81 - ох, с тия климатици....вярно, хубаво е с тях, но аз да си кажа че трябва много да се внимава. Аз, като го пусках на морето да спим на него, му бях сложила кошарата на Криско зад една стена и така...уж надолу духаше, уж на 26 градуса...ама аз още съм болна. То, от еднo настиване, после един вирус и накрая една ангина...
Момичета още не съм се оправила напълно, кaто парцал се влача. Не мога нито да се наспя, нито да ям, нито нищо. Ако не ми мине скоро съвсем ще се сдухам Sad
Грети - мерси пак за комплиментите  bouquet Може би е ген, може би защото съм горе-долу слаба...нищо не правя честно казано, освен че преди години спрях да пуша.
Сега ще ти кажа защо според моя мъж младея. Тои е 3 години и половина по малък от мен и ми казва, че покрай него не ми личали годините ooooh! Само ми се подиграва той,ама нищо.

# 272
Мамамацана,ако и ти се оплакваш от злощастния летен вирус-искрено ти съчувствам.Мен ме държа 7 дни първия път,втория 2.Но беше някакъв ад,станах кожа и кости.

За климатика,не сме го спирали от няколко дни,не се живее от жега!

Лекарката не каза нищо различно от моята терапия и диагноза,продължаваме с бисептола още 2 дни и се опитваме да се преборим с Т.Оцета е много добра идея,тази нощ ако недай си Боже вдигне направо и обувам чорапки с оцет.За сега още няма.

Прясно мляко отдавна съм дала,но само в готови десерти-например мляко с грис,макарони и тн

Моля ви кажете качествена марка кисело мляко,че вече ми писна от желирани желатини #Cussing out

Еми от месец не е на кухня,защото тотално я отказа.Сега яде обща храна.Вече пие със сламка,повтаря всичко след мен,направо си мисля че скоро ще проговори.

# 273
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН, МОМИЧЕТА!!!

ГРЕТА,СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ,ЧЕ НИКОГА НИКОЙ НЕ ЗАБРАВЯШ Hug Много добре си описала състоянието ми-плаж,море,купони и много положителни емоции!
Бях забравила, че освен майка,съпруга и домакиня съм и жена,и то жена която обича  живота!И той мен Mr. Green

# 274
Рая, до преди седмица Бобо нямаше нито един зъб (утре  навършва година и 2 месеца). Сега са се подали три, куриозно, всичките отгоре...

# 275
Този Бисептол много го мразя Sad Дано Емката се оправи бързо!

Изплатиха ли ви парите за юли? Търсих тема във форума да питам там, ама не намерих...

# 276
  • Once there was a Hushpuppy...
gmarinova - няма още пари. аз гледах в нета преди малко. то пък големите пари....ама  Rolling Eyes

# 277
  • Germany
По повод парите - на мен предният месец ми преведоха 218лв. Някой да има идея защо не са 240?

# 278
По повод парите - на мен предният месец ми преведоха 218лв. Някой да има идея защо не са 240?
Toва е приравняване към датата на термина Peace На мен ми преведоха 120лв миналия месец, а сега още няма newsm78

И наистина е голяма жега..ние климатика също не го спираме, Елица си е свикнала и не виждам проблем като е на 25-26 градуса..то не се живее иначе..

# 279
  • Germany
Toва е приравняване към датата на термина Peace На мен ми преведоха 120лв миналия месец, а сега още няма newsm78

Благодаря! Simple Smile

# 280
На мен ми преведоха на 22ри юли за юни остатъка от майчинството, от 25ти до 30, сега предполагам ще превеждат към средата на месеца, след като се внесат осигуровките и подаде Декларация 1.
Още се пренастройвам от морето, дойдох си с гадния бърз летен вирус, 1 ден бях супер зле и на другия нищо ми нямаше, ужас.

# 281
Рая , навсякъде се спряга Вереа , че е хубави кис. мляко , аз все още не давам , така че не мога да кажа от наблюдение .  Rolling Eyes

Алиента , добре сте си дошли , кофти че вируса не ви е пропуснал  Tired

Пари все още не са ми изплатили , откакто ми свърши болничния , в счетоводството явно са объркали нещо при попълването на декларацията , защото получих писмо от НОИ че има грешка . Дано да са я оправили че стана два месеца и нагоре чакам големите пари  ooooh!

# 282
Mindi Peace

Пари предния месец към началото получих 160,незнайно защо,сега онзи ден имах превод от 190? И се чудя какво става,така ли ще ги изплащат на части newsm78

# 283
Рая за кисело мляко освен от Верея съм доволна от Бор чвор, но само 4.5%. Peace Ако някой знае и други хубави марки, да казва, че тези двете  ми поомръзнаха, но всичко друго ми горчи. Sick
А изплащането е на части, защото след навършване на 1г. на детето/по точно след изтичане на 410-те дни/ се подава нова молба декларация до НОИ, от счетоводството, сигурно са ви дали да я попълните и се пуска нова заповед за отпуск по друг член от КТ.
Болничките да оздравяват. PraynigИ ние го изкарахме този вирус. Tired

# 284
  • София
Ако някой знае и други хубави марки, да казва, че тези двете  ми поомръзнаха, но всичко друго ми горчи. Sick

на мен близка на майка ми ни каза да купуваме Роса, имало каквото трябва за едно кисело мляко вътре. Иначе много съм доволна от маслото на Бор Чвор, мирише на истинско масло.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт