Близначкова , може да даваш спокойно прясно мляко в десерт било то с ориз или грис . На ДК прясното мляко присъства в почти всички десерти , както е написала Иви . А мляко с ориз или грис дават след годинката . В чист вид и аз мисля да поизчакам до 2 годинки .

Рая , пролетта в парка се заприказвахме с една жена която гледаше едногодишно момиченце . Беше надхърлила годинката но все още нямаше нито едно зъбче . Според мен няма от какво да се притесняваш , нали знаеш човек без зъби няма . Явно по трудно излизат при Еми , но съм сигурна че като тръгнат ще излизат по няколко наведнъж .
За Т , при Юли като вдигне по висока Т лекарствата я свалят то 37.5 , а аз през това време му слагам компрес с оцет за да я свали нацяло , но това го правя при висока Т . Виж какво ще ти каже и педито 
Сенайде , дано мине бързо и да не остане белег

Лили , добре се завърнала

мамамецана , сега сядам да гледам снимките

КЛиматик пускам когато се наложи , сега в тези жеги почти не го спирам , пускам в едната стая и иотварям вратите , детската се охлажда приятно така и Юли удря по един здрав следобеден сън Спирам го само когато е изкъпан .