При нас нещата продължават да са все още с много будене през нощта. Не знам вече от жегата ли е или от зъби. И като за капак от събота сме с разстройство. Тази вечер ако-то беше малко по-гъсто/извинявам се за описанието/. Караме само на сухар, солети и бисквити. Добре, че поне нищо друго й няма. Давам Хидрасек. Дано утре вече да ака нормално. За първи път ми се случва и ми е много гадно, имам чувството, че за 2 дена направо се стопи това дете, въпреки, че тя е жизнена и игрива, но като не хапва и много се притеснявам.
viper радвам, се че поспивате вече, че вие от доста време се будите много през нощта. Разбирам те напълно. Марина ми се буди от 1 седмица така и едвам издържам. За ината-и ние го имаме. Да, и аз мисля, че е нормално за възрастта, защото гледам и другите деца на нейната възраст. За Нестинарка-поздравления! И ние бяхме там. Страхотен плаж-просторен детето си играе и тича на воля без да пречи на никой, за разлика от другите плажове които са много нагчкани и няма къде една хавлия да сложиш. А и водата е сравнително чиста.

И едно въпросче към мамите на момиченца?/да си сверя часовника
/ Кой номер обувки носите в момента? Сега да ви кажа, защо питам. Според свеки Марина щяла да бъде с голям крак, само това повтаря и много се дразня. Нито аз, нито баща й сме с голям номер обувки. Не знам от къде съди за това. Ноооо тази вечер вече я скастрих,
и й казах, че носи номер нормален за възрастта, а тя вика, че много бързо й бил пораснал крака, че наскоро сменихме сандалите с по-големи. Ние май месец бяхме с 18 номер, а сега с 19. Знам, че и Грета минаха на по-голям номер, но ми се иска мамите на момиченца да споделят. Не, че е важно, дали дъщеря ми ще носи 40 номер обувки като порастне, но все пак.........искам да знам.Лека вечер.
Последно го определиха за 7-ми януари.
Мисля, че не си я разбрала. Искала е да каже, че често купувате обувки

иначе в събота купихме на Даниела поредните сандали No20, сега има 19 и 20 номер обувки, ама 19ката май скоро ще я хвърлям, че и е точно! а като се замисля всъщност не съм купувала най- малкия възможен номер, а започнах направо от 16-17. какво да се прави растат децата, чак не ми се вярва, че сменяме два номера обувки за един сезон! 
Вдигнах баща й и тръгнахме за спешния център. По пътя пак повърна, водата която й дадох да пие. Там попаднехме на много свястна докторка. Преслуша я, погледна гърлото. Каза, че ни е хванал летния вирус. Според нея преминава за 3 дни. Биха ни инжекция Деган за повръщането. Обясни ми какво да й давам и ме успокои, че до утре ще се оправи. Дано
Много ми е притеснено. Сега спи, а аз съм оставила вратата отворена и само ходя да надничам да не повърне пак.
Дано да се оправи до утре
Иначе за номер - 21
Ние чакаме тези дни моята първа братовчедка да ни роди един малък братовчед