ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Христа, ако знаеш как се смях с вас  Laughing Поздравления за здравия сън които имате вие с тати.
При нас нещата продължават да са все още с много будене през нощта. Не знам вече от жегата ли е или от зъби. И като за капак от събота сме с разстройство. Тази вечер ако-то беше малко по-гъсто/извинявам се за описанието/. Караме само на сухар, солети и бисквити. Добре, че поне нищо друго й няма. Давам Хидрасек. Дано утре вече да ака нормално. За първи път ми се случва и ми е много гадно, имам чувството, че за 2 дена направо се стопи това дете, въпреки, че тя е жизнена и игрива, но като не хапва и много се притеснявам.
viper радвам, се че поспивате вече, че вие от доста време се будите много през нощта. Разбирам те напълно. Марина ми се буди от 1 седмица така и едвам издържам. За ината-и ние го имаме. Да, и аз мисля, че е нормално за възрастта, защото гледам и другите деца на нейната възраст. За Нестинарка-поздравления! И ние бяхме там. Страхотен плаж-просторен детето си играе и тича на воля без да пречи на никой, за разлика от другите плажове които са много нагчкани и няма къде една хавлия да сложиш. А и водата е сравнително чиста.  Peace
И едно въпросче към мамите на момиченца?/да си сверя часовника  Wink / Кой номер обувки носите в момента? Сега да ви кажа, защо питам. Според свеки Марина щяла да бъде с голям крак, само това повтаря и много се дразня. Нито аз, нито баща й сме с голям номер обувки. Не знам от къде съди за това. Ноооо тази вечер вече я скастрих,  Naughty и й казах, че носи номер нормален за възрастта, а тя вика, че много бързо й бил пораснал крака, че наскоро сменихме сандалите с по-големи. Ние май месец бяхме с 18 номер, а сега с 19. Знам, че и Грета минаха на по-голям номер, но ми се иска мамите на момиченца да споделят. Не, че е важно, дали дъщеря ми ще носи 40 номер обувки като порастне, но все пак.........искам да знам.
Лека вечер.

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 23:46 от ninand

# 391
Здравейте майчета! Отдавна не съм писала, но все не намирам време и съм щастлива, когато успея да ви прочета.

Утре и ние потегляме за Вършец на почивка, дано всичко да е благополучно. Ангелчо от няколко дена като че ли с магическа пръчка промени поведението си, и то не на добре. Сега реве за щяло и нещяло, сърди се и пищи ако не му разрешавам да прави или вземе нещо, мята ръце, когато е недоволен и все подобни негативни реакции. Най-вече, че няма къде да е видял такова поведение, пред него се стараем да сме спокойни и да показваме търпение, нищо че аз не съм от най-спокойните и търпеливи хора. Надявам се, че е част от развитието му, обикновено на такова поведение реагирам, като му обяснявам поне привидно спокойно, защо не може да вземе отверката или ножицата. Лошото е, че бабите ще се претрепят да удовлетворят неговите изисквания, само и само да не се нервира и развалят дисциплината. Хубаво е да има кой да помага, но всяко нещо си има и друга страна. Та на почивката се очертава да е интересно...

Редовно ходим с него на плаж, умира си от удоволствие в морето, добре, че прилича на мен, за разлика от баща си, аз съм голяма жаба.

Иначе чакаме момченце пак, вече влязох в 5-я, всичко е нормално засега, морфологии, изследвания, ще видим накрая. Simple Smile Последно го определиха за 7-ми януари.

Това е засега от мен, ще гледам да се включвам по-честичко. Simple Smile

# 392
Здравейте, момичета! И аз рядко пиша, но често ви задничам!

Да отговоря на Нина, че ме разсмя с поста си за крачетата - моята фурия вече е на номер 22-23. Но стъпалата не растат равномерно, така че щом вие с баща й носите малки номера най-вероятно тя ще е със същия номер като теб или малко по-голям. Така е по статистика.  Wink

Честито на празнуващите, които съм пропуснала!

# 393
  • София
Нина, Мо носи 19-20 номер обувки. Най-малките от връстничетата ни на площадката. Поздрави свеки  Grinning Мисля, че не си я разбрала. Искала е да каже, че често купувате обувки  Wink
Бо, много ти се радвам. Като си представя, че съвсем скоро ще имаш още едно мъниче у дома  Heart Eyes

# 394
Бо, хубава дата е избрал новият мъник. Януари е пълен с празници и хубаво настроение.  Hug

Нина, къв е този филм, бе, душа?! Петър доскоро беше на 17-18, я не се товари излишно. Тази фина лейди не може да бъде с голям крак Simple Smile Дано скоро се оправи Марина, да пишеш как е.

Нас ни разходиха малко на море. Петър полудява от кеф във водата и постоянно рита с крачета и маха с ръчички. Страх ме е да го потопя, но се вижда, че не го е страх.

# 395
добро утро, момичета!!!
и на мен ми стана смешно за краката- все едно майката на моя мъж чувам /понеже малката приличала на баща си щяла да бъде 2 метра и с 46 номер крака като него  Laughing / аз не се впечатлявам вече, в началото се дразнех, ама сега  ignore2 иначе в събота купихме на Даниела поредните сандали No20, сега има 19 и 20 номер обувки, ама 19ката май скоро ще я хвърлям, че и е точно! а като се замисля всъщност не съм купувала най- малкия възможен номер, а започнах направо от 16-17. какво да се прави растат децата, чак не ми се вярва, че сменяме два номера обувки за един сезон!  Crazy
аз ще се върна малко назад да почета и тогава ще се включвам пак, че сега съм некомпетентна, само прегледах отгоре- отгоре! за което и се извинявам, но в последно време съм все на работа и на работа...
хубав ден на всички мами и бебоци и много  Hug  Hug  Hug

# 396
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!  Hug
Geraldine, да, сигурно това й е проблема, че често купуваме обувки  Grinning
Грети, не че се вкарвам във филми, ама, защото тя това го повтаря-повтаря и вече много се ядосах, и си викам, чакай да видя нашите връстници кой номер носят. Wink
Бо, честити сини гащички.  Wink
Иначе при нас нещата се влошиха. Тази сутрин в 04,00ч повърна всичкото мляко което беше изцокала преди това. Взех я, послах на дивана един чаршаф и легнахме там двете. Милата заспа моментално и спа непробудно, без дори да мръдне до 07,00ч. След това пак кърма, която също повърна, а и се изака пак рядко.  Sad Вдигнах баща й и тръгнахме за спешния център. По пътя пак повърна, водата която й дадох да пие. Там попаднехме на много свястна докторка. Преслуша я, погледна гърлото. Каза, че ни е хванал летния вирус. Според нея преминава за 3 дни. Биха ни инжекция Деган за повръщането. Обясни ми какво да й давам и ме успокои, че до утре ще се оправи. Дано  Praynig Много ми е притеснено. Сега спи, а аз съм оставила вратата отворена и само ходя да надничам да не повърне пак.
Днес племенницата ми е рожденничка, но за съжаление ние с Марина ще пропуснем РД!

# 397
Нинка, давай течности, дано наистина е летен вирус и бързо да отмине  Praynig няма сополи, кашлица?!

Петър нещо ми покашля и се сополиви Sad мисля, че е от климатиците Sad

# 398
Здравейте и от нас Grinning
Ние се завърнаме от поредния плаж Laughing Напоследък сме го ударили на живот с таткото Laughing Heart Eyes Стелиян не беше включен в мероприятието. В тези жеги не ми се иска да го влача по плажовете, а като знам че за минутка не се спира на едно място съвсем ми се отщява да го водя.
ninand, много ми стана мъчно за Маринка Cry Дано да се оправи до утре Praynig
Ще се включа по темата за номера на обувките, макар че не съм майка на госпожица. Когато купувах сандалки на Стелиян преди може би месец и половина продавачката с триста зора ме убеди да взема такива, които имат един пръст място отпред, така трябвало за дете на тази възраст. На мен сандалите ми се виждаха много големи, но все пак ги взех - сега ни са съвсем по мярка Blush Иначе за номер - 21 Blush
Во, честито ти второ момченце stork-boy Ние чакаме тези дни моята първа братовчедка да ни роди един малък братовчед stork-boy

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 14:39 от ivi_81

# 399
  • Пловдив
gmarinova благодаря! Течности давам-тя поне си пие. Даже съм й оставила шишето с вода на масата в хола и тя си го взима и си пие. Отделно си и цока, когато поиска. Докторката каза, че може да й давам кърма, че аз се бях притеснила, дали може. Няма кашлица и сополи, Т не е вдигала. Като я прегледаха, казаха, че гърдите са й чисти и гърлото не е червено.
Иви, благодаря и на теб.
Марина засега е добре. Най-хубавото е, че не е повръщала от сутринта, а и има поне малко апетит вече, защото обядва варен ориз.  Simple Smile Само където не иска да пие оризовата вода, но давам още Хидрасек, че на обяд пак ака рядко, но не чак толкова.
Пазете се и пазете и децата!  Hug

# 400
  • Once there was a Hushpuppy...
Нина - дано да се оправи бързо Маринчето Praynig

Ама, някои свекърви наистина могат да бъдат много досадни......За съжаление на мен ми е много прясно още и пак ще се въздържа, че ще кажа грозни думи по адрес на мойта....а, сега не ми се иска smile3514

Bo - браво на теб за новото мъжко попълниение! stork-boy

# 401
Здравейте, момичета!
Завърнахме се вчера и се надявам скоро да мога да пиша повечко, че сега ми е малко трудничко - в момента ми липсват цели 9 клавиша от клавиатурата (сетете се защо  Mr. Green) и пиша по спомен с наличните и с празните - голям купон Mr. Green

Като изчета и се сдобия с клавиши, ще пиша. Липсвахте ми,  Hug

# 402
  • варна
ivi_81 в неделя на входа на морската от към пантеона ви видях с мъжа ти, може и да помниш как моя Бобо се засили към вашата количка, но реших да не ви притеснявам - аз стана една година ви засичам там, но все си с мъжа ти или те виждам да препускаш с количката и все не те заговарям, но ще се поправя - обещавам. Иначе ние от 12 до 5 сме *климатизирани* в къщи и бягаме от жегите! От няколко дни ме е обзела вълна на ровене в нета, къде ще забавляваме бебоците зимата и момичета от София, доста ви *позавидях* за възможностите - има разни школи и училища, в които може да водите децата, а тук във Варна се отварят възможности след третата година! Всъщност ако някой знае нещо освен развлекателните центрове, може да ми напомни!

# 403
ivi_81 в неделя на входа на морската от към пантеона ви видях с мъжа ти, може и да помниш как моя Бобо се засили към вашата количка, но реших да не ви притеснявам - аз стана една година ви засичам там, но все си с мъжа ти или те виждам да препускаш с количката и все не те заговарям, но ще се поправя - обещавам.
О, ако знаех че си ти със сигурност щях да се обадя  Peace Сещам се, естествено Laughing Сега като ви знам общо взето как изглеждате със сигурност ще се обадя следващия път Peace Малкия е голям сладур! Даже в първия момент помислих че е по-голямо детенце от нашия младеж Grinning

# 404
  • София
Здравейте и от нас! Hug
Отдавна не съм се включвала, сега се опитвам да наваксам написаното назад.
2 седмици бяхме в Търново при нашите, а вчера се прибрахме след двуседмичен престой в Копривщица и вече едва дишам от жегите в София. В Копривщица не усетихме въобще никаква жега.Там сме в къща и е страшно спокойно, но е факт че поддръжката на къща отнема доста голяма част от времето, още повече че ние нямаме животни и двор за копаене . По това време се проведе и 5-годишният им събор и беше нещо уникално. Не си го бях представяла в такива мащаби. Имах чувството , че сме на морето-такова оживление беше!
Сега имам задачата да създам пак някакъв режим на Антон, че нещо много го изтървах покрай бабите.
Започнах да подготвям документите му за ясла, а днес ходих до моята работа да си прекратявам майчинството. Още от сега ми се е свило сърцето, и продължавам да се чудя дали взех правилното решение.
Иначе Антон нощно време се буди по 2-3 пъти, проплаква и като го гушна се успокоява. НАпоследък свикна да спи в нашето легло,и от днес мисля да го отучвам, че в яслата няма кой да се занимава да го гушка.
На гърне го сложих няколко пъти, но не иска въобще да стои. Обръща го, слага си го на главата и всичко друго,освен да го ползва по предназначение.
Живот и здраве от 1 септември сме на море в Созопол- дано случим хубаво време и малкия да се представи добре. Представям си какво търчане ще е след него, сигурно ще се върна по-уморена ,отколкото като тръгнем.
Малкия се събужда, ще пиша по-често когато мога.
Бързо оздравявен на всички сладури!

Общи условия

Активация на акаунт