ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
...

Петър нещо ми покашля и се сополиви Sad мисля, че е от климатиците Sad
Уф , Гретич , при нас е същото положение днес , от предиобяд започна да покашля , все едно че се е задавил , сега докато спи пак се закашля 2 пъти и съм на тръни ...  направо като чуя за кашлица и ми настръхва косата . Дано опасенията ни да са напразни  Praynig

НИнка , дано бързо да отмине пистия вирус , Юли мин. лято го изкара , тогава беше на два месеца , сещам се колко зле беше предвид възрастта си , дано Маринчето го изкара леко и да утре нищо да и няма .  Praynig А за въпроса ти , и аз като Джери мисля че свеки друго е имала впредвид  Wink , но според мен номера който носи е идеален за възрастта , а и сега не може да се съди дали ще има голям крак или не , ... пък и да има голяма работа  Hug Mr. Green

Ината и при Юли го има , рев , тръшкане , всички есктри , иначе всички играчки дава , но заиграе ли се с нещо / пр. капачка от шише , хартийка ... и т.н. / не можеж да му го вземеш , голяма борба е  Crazy Mr. Green

# 406
Здравейте и от нас! Гледам че доста плажни бебета има,големи жабчета си имаме.

Бо,поздравления за смелостта Hug

Болните бързо да оздравяват,че това лято вирусите са безпощадни.Нашата групичка не пропусна нито едно дете-всички го изкараха,че и майките.

Ние още чакаме резултати от класирания за яслите.Мислех да я запиша в Санаториална ако я приемат,но чувам много лоши отзиви напоследък и се замислям.. newsm78

За номер на обувки Еми носи 20-с голямо краче си е.

Ината в момента е много актуален при Емануела,тръшка се,крещи,хвърля и казвя "няма" постоянно #Crazy

# 407
  • Пловдив
Здравейте!
Марина тази сутрин изака ако като пластелин.  newsm44 Много съм щастлива!!!  Grinning
Вчера ходихме при педиатърката ни и я накарах да ни изпише нещо друго, че Хидрасек не помага. Изписа ни Ентерол и Смекта. Дадох снощи и тази сутрин вече имаме подобрение. Но ще давам и днес, че още съм на тръни. Много са гадни тези прахчета. Така плаче милата, и аз заедно с нея като й ги давам, но знам, че е за добро.
Сега май ще трябва и да я захранвам малко-по-малко. Утре ще се обадя да питам педи, а днес мисля да продължавам със сухарите, солети и др суха храна.
Грети, Минди как са вашите сладури?
И още една хубава новина-сега проверих в сайта на НОИ, че утре ще имам парички. Надявам се и вие да имате.  Grinning

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 13:00 от ninand

# 408
Нина, бързо си отреагирала,дано Марина да е здравичка вече.

Днес записах час на Ема при някаква детска нефроложка Доцентка от София.стана случайно чрез познат лекар,който разпитвахме за друг нефролог освен Близнакова,който да я прегледа,че личната не иска да слага ваксината преди консулт.

Ще дам подробности за имена и къде преглежда ако някой има интерес.Ако не се лъжа май Гого на Anjeelina имаше някакъв проблем.

Снощи Еми пак вдигна Т,тая сутрин пак има,съпроводена със сополи.Това лято с тези климатици и жеги,направо я съсипа от боледуване Tired

# 409
Нинка , радвам се че сте по-добре . Бързо въстановяване  Hug

Рая , и на мен ми писна вече с тези вируси , настинки  Crossing Arms  ... няма и 20 дни откакто боледува , сега пак , но пък и без климатик не може , поне вкъщи го употребяваме в рамките на нормалното , но пък в магазини , мол-ове и кафета са по на 19-20 градуса и веднага пресичат .  ooooh!

Днес ходихме при педи да ни прегледа , защото нашия човек и през ноща кашлюка , резултата е леко зачервено гърло и чисти гърдички , няма никакви други симптоми , нито сополи , нито Т , само кашля все едно се задавя със лиги . Досега сме нямали такава кашлица ... та си мисля дали е възможно да е от зъб  newsm78 , чакаме кучешките , почти са пробили ... вече незнам какво да мисля . Засега сме на някакви хомеопатични хапченца , калциев глюконат и вит. Ц ... да видим дали ще ни се размине този път  Tired Rolling Eyes

# 410
Минди, не знам зъб ли е, вирус ли е, но и Алекс подобна кашлица изкара. На морето му текна нослето на единия ден - бистра водичка само, на следващия нищо нямаше, а на по-следващия - и нослето пак потече, и започна да понакашля. Давах 5 дни витамин С и 3 дни Оксцилококцинум и пръсках Стеримар в нослето. Като се прибрах, го заведох на педиатърката - леко зачервено гърло, изписа му АЦЦ за кашлицата. Днес го водих - всичко е чисто - и гърди, и гърло. Нито Т е вдигал, нито е имал разстройство. Вярно, че повърна 2 пъти, но и двата бяха от това, че се закашля и се задави, докато го хранех. А, забравих - и Фенистил давам (че пак направи обриви). Точно по това време му изби целият кътник и се показа връхче на другия.
Грети, как е Председателят? Рая, а Емка?
Нинка, радвам се, че Марина е по-добре, а и ти да се поуспокоиш. Ама като писа, че имаш добра новина, първото, което си помислих беше ... че си бременна.  Laughing Сигурно защото мен напоследък такива мисли ме спохождат. Закъснява ми вече 10 дни ...

# 411
  • Пловдив
Ама като писа, че имаш добра новина, първото, което си помислих беше ... че си бременна.  Laughing Сигурно защото мен напоследък такива мисли ме спохождат. Закъснява ми вече 10 дни ...

newsm62

Минди, мисля, че няма да е от зъб.  Rolling Eyes Доколкото знам, при зъбоникнене са възможни сополи и вече от стичането им в гърлото кашлица. Както е било при Алекс. Сигурна съм, че бъро ще се оправи, щом сте предприели вече мерки.  Peace

# 412
Благодаря, че питате за нас Simple Smile Сополи вече и при мен Sad не спя да го дебна, ту го слагам в кошарката, ту е при мен. Ако до довечера няма оправяне, ще почвам капките. Нямаме Т. Преди месец пак беше така от зъб. Сега се чеше неистово, предполагам пак е зъб. Искам да се връщаме в София и да го водя на нашия си лекар, че тук ще му изпишат АБ със сигурност Sad

Аморе, аде де Wink

# 413
Сигурно защото мен напоследък такива мисли ме спохождат. Закъснява ми вече 10 дни ...

И още не си направила тест  Laughing я бягай до аптеката  Hug

И Ники при болните да се запише  Sad От понеделник вдига температура, от вчера е на антибиотик Клацид, само му е червено гърлото, избиват 3 кътника накуп, ужас.

Бързо оздравяване на всички  Hug

# 414
Аморе, тичай към аптеката, че и мен ме загриза любопитството...

# 415
Знаех си, че ще разбуня духовете.  Mr. Green
И още не си направила тест  Laughing я бягай до аптеката  Hug

Направено е вече.  Wink

# 416
  • Once there was a Hushpuppy...
Малееее, Алиена защо веднага дават Клацид? Пу, да му се невиди, не можаха ли без АБ....
Аз го пих вторият път, като направих усложнението....ама, за бебе...те, си знаят лекарите...
Криско също беше с червено гърло и температура, но не ми дадоха АБ. Мина му за 3 дни. С Вит.С и тантум верде и капки за нос.... Дано, по-бързо се оправи Ники.

И за другите мъничета пожелавам скорошно оздравяване Hug

Amorevole - Какъв ви е обрива? Че, нали и ние сме с чуствителна и податлива кожа, ако мога да ти помогна с нещо.... Hug
И, хайде наистина - тичай за тест EFP

И аз да споделя, как снощи бяхме с Криско в Пирогов. Тъкмо се навечеряхме и носехме чиниите в кухнята, нашия си пълзи след нас...и, докато се обърна се плъзнал на плочките и се ударил главата. Даже не видяхме как и къде точно бяхме с гръб, че като ревна....ние - ужас и паника Cry Мъжа ми го нoси в хола, той се захлипва от рев и изведнъж от това, че е погълнал много кръв започна да я повръща....от там, мием го в банята и го успокояваме и мъжа ми вижда в мивката парченце месо, което той си е откъснал при удара.
И така - в Пирогов, с огромна подута устна. За щастие - СЛАВА БОГУ Praynig сме минали на косъм от нещо страшно, свързано със шиене на устна..... Доктора ми каза - мии, той се е самоопрерирал - няма да шием, не е страшно. Още вчера спря кървенето и завехна. Сега има голяма рана на горната устна. Успокоиха ме, че до 3-4 дена няма да има и помен. Питаха ни дали е губил съзнание - и СЛАВА БОГУ не беше, само уплаха и ужас за нас. Та, така вече е добре и ние се успокоихме.

# 417
  • София
Леле какъв ужас, mamamecana . Аз ако видя месо ще се гътна веднага. Добре, че сте се разминали само с това.
Много са ни болни дечицата тези дни  Cry Стискам палци да се оправят бързо, а дано нас да ни подмине.
Ние в четвъртък отиваме за Троян с намерението да останем там една седмица и после хайде на морето. Дано се сбъдне планът ни.

Аморе, хайде бе жена, какъв е резултатът? А на мен само как ми се бременее пак... но таткото нещо мноооого се дърпа. Каза, че писъците на Кати още му кънтят в ушите и да му дам още време, за да му мине. А като ми обесня, че няма време за третото, и той ми се опулва  Shocked и ме пита "К'во пиеш, бе жена? На к'ви хапчета си?"

# 418
Viper  разсмя ме с тия хапчета Simple Smile
И ние в отбора на болните още на следващия ден след прибирането се разболя сополи, след това и леко покашляне както и при другите давам тусавит, тантум, вит Ц, и капки за нос
Ние добре изкарахме на село и като си дойдохме АД тук е просто голяма жега  #Cussing out
Амореееее не ни дръж в напрежение де....
Ние мислим от следващата година към пролетта лятото да почваме опитите за второ Simple Smile

# 419
  • София
Амореее... айдеее... clock
Мамамецана, ужасна случка. Радвам се, че е бил малкият дявол и всичко е наред сега!
Бързо да се оправят болните мъници!

Общи условия

Активация на акаунт