ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Аморе,  Peace споделяй че нямаме търпение.

Мамамецана, звучи зловещо това с кръвта и повръщането,добре че ще остане само лош спомен.

И колко много болни отново Sad Да попитам Тантум верде за пръскане ли давате?
Еми следобед беше с 38,8 Т-ужас,сега пак има но по малко,с тези температуропонижаващи нищо не става #Cussing out свалят леко и до там

За детската нефроложка (който се интересува), казва се Доц. Буева и ще преглежда в детски център Младост.Имаме час за неделя,дано тези проблеми не идват от бъбреците Praynig Praynig

# 421
Мамамецана, настръхнах! Какво сте изживели само! Добре че се е разминало всичко!  Hug

Мнооого благодаря на всички за интереса и за пожеланита! Няколко дни хем се шегувахме с мъжа ми, хем ми беше едно хубавичко, хем от време на време изпадах в тих ужас, хем си казвах, че явно си му е дошло времето - тъкмо да не го умуваме кога и как ... Ами, не - отрицателен е. Просто от тия кътници Алекс ми виси денонощно на гърдите и суче повече и от новородено. Та явно това често кърмене им е разказало играта на хормоните ми.  Mr. Green А тая вечер щях да влизам да чета за бременни кърмачки. Whistling

# 422
Аморето аз я спрягам най-много за потенциална бременна, ама нещо все не познавам Wink

Ради, гати ужаса, добре че е минало леко! Устата много кърви!

# 423
Хихи, Грети, щот' съм бая дъртичка вече и няма за кога да чакам ли?  Mr. Green

# 424
  • София
Аморе, то и с две морета, смяна на климат... Нищо де, така и така сте се настроили... Wink

# 425
Аморе, таман се зарадвах първоначално и накрая нъцки ooooh! Нищо, следващия път Wink
mamamecana, наистина много стресираща случка! Добре че сте се отървали с малко Praynig
При нас нищо ново - всъщност забравих да се похваля че от около седмица Стелиян спи само в кошарата. Изобщо не ми се вярваше че ще дойде този момент и то без никакви протести от негова страна Shocked Хайде, че свърши почивката на турнира ми за покер. То всичката мара втасала, че и покер заиграла, ама карай...

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 23:18 от ivi_81

# 426
  Ех,Аморе,как ми подскочи сърцето  smile3535.Дано скоро има още бременни юнски мами,освен ВО  Praynig Има един тъп лаф,че "фурната се пълни,докато е още топла" Mr. Green Често ми го казват  newsm78
  Дано усетя поне още веднъж това велико чувство pregnant,но сега на дневен ред ми е завръщането на работа на 15 септември atworkВ края на месеца ще отскочим до моренцето   grinning039,само се моля да сме живи и здрави,да опазим Йоана,че тези ентеро-вируси ми образуват фобия вече Rage
  Иви,при нас има същото  "велико постижение"- отскоро заспива сама  smile3524.Не ми се вярваше,че мисията е възможна ooooh!,но явно рано или късно идва и този момент.След като разместих паркета от разнасяне на ръце година и един месец Whistling
  Бързо оздравяване на всички сладури и да се наслаждаваме на остатъците от лятото,макари задушно и горещо

# 427
  • Плевен
Нинче, ще ти кажа, че Преси вече носи сандали 23 номер  Shocked Ама аз съм с 41, а баща му 45, тъй, че - нормално!  Peace

Мамамецана, олеее ужас! Съчувствам ти, ужасна случка, как е раничката днес? Дръж ни в течение!

Ох, милите болни душички! Бързо да оздравяват!  Моля ви само, да не бързате с антибиотици! Тук 2 приятелки така на втория ден антибиотик, а то за 2-3 дни отминават, просто са си гадни вируси. Андреа онзи ден 2 дни беше с висока температура, с нищо не се сваляше кой знае колко, но веднага започнах вит. С, Гастрокинд и Хина рубра за стомахчето, а също и Лактофлор, закото този вирус е с високата температура и разстройването на стомахчето. На третия ден нямаше и помен нито от температура, нито от стомашни неразположения. Но аз това го научих от лекарка в Троян, защото преди 2 седмици след морето Пресчо изкара същото.

А на балкана е просто супер! Тръгнахме от тук на 38 градуса и там пристигнахме на 28. 10 градуса разлика за 1 чак път - рай. И на Павлин шефа беше донесъл автомат за бира с кег 30 литра, голямо наливане беше за мъжете.... И на панира на Орешака беше супер...

Сега се готвя за на Андреа РД, който е на 30, а от разни други мероприятия чак сега се сетих, че трябва да го организирам.

Хайде поздрави от нас. И ме е яд, на Аморето, че не ни зарадва. Но в скоро време се надявам тя или друга мама да ни зарадва като Во!
Чао!

# 428
Здравейте от нас , при нас за жалост не е вирус , ами пак тази гадна алергия  Tired , цяла нощ кашляше а на сутринта не можеше да диша , водихме го при док на частно , чисти гърди , спокойно гърло , но дишането му е обострено , сега сме на нови противоалергични , и инхалации , та дано да подействат . Док каза че най-вероятно от високата влажност през последните дни се е отключила алергията ... направо ми писна вече с този климат тук  #2gunfire Иначе и докторката потвърди моите съмнения , кучешките са пред избиване , всеки момент ги чакаме

Мамамецана , направо изстинах като четох какво сте преживяли , дано бързо да се въстанови малкия и да нямате повече такива неприятни емоции  Praynig Hug

Аморе , дано скоро ни зарадваш с положителен тест  Hug

Анито , завидях ви за планинката  Hug

Гретич , дано да е от зъб при вас  Praynig

Рая , Алиента , бързо оздравяване  Praynig Hug

# 429
  • Пловдив
Mindi дано бързо му мине на Юли кашлицата. Целувки!  Heart Eyes
Рая, стискам палци и за Емито.
Грети, сигурна съм, че при Прецедатяля е от зъби, дано бързо му излизат и да не се мъчи сладура.
Мамамецана, ужасно е това което си разказала. От тук нататък без такива сериозни инциденти.
anyto, ти пък такава финна мадама откъде го извади този 41 номер, чак не мога да повярвам.
За Аморето бях сигурна, че няма нищо. Не знам защо, просто си мисля, че ако имаше тя директно щеше да се похвали.  Rolling Eyes

Марина днес е ужасно кисела. И в парка беше такава, почти не си игра с децата, а и в къщи. Сега заспа след истеричен рев. Мисля, че е от кучешкия зъб, които е надул венеца от едната страна. Не иска и да яде. Направо се стопи това дете, ама важното е, че преборихме вируса, пък кг ще ги наваксаме. Вече си ака нормално. И снощи се буди само един път, което за мен е много добре, като се има в предвид от скоро по колко често се будише. Дано вече да спи по спокойно, макар, че с тези зъби.............
Това е от мен.

# 430
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, много ви благадаря за съчуствието Hug Криско е добре - само раничката с коричката седи, но хич не му попречи тези дни на апетита... Joy

Замислила съм да ви питам няколко банални неща /сигурно сме ги дискутирали неведнъж, но ми се иска един ъпдейт на ситуацията с:

1. кашата - давате ли още? в колко часа?

2. рибата - по колко пъти давате? какви риби? и моля за бързи и лесни рецепта
Hug

1. все още давам към 18.00
2. давам веднъж седмично, готова от бурканче, а искам да му готвя вече...

# 431
Минди, влажността при вас наистина е едва поносима! Температурите не са толкова проблем, но при такава висока влажност, направо не се диша! Миналата седмица в Созопол едва спяхме нощем, но в Царево беше истински кошмар. Имах чувството, че целите постоянно лепнем и нещо постоянно ме души ... Не знам защо - в Гърция единият ден беше 40 градуса, но въпреки това определено се чувствахме много по-нормално.
Нинка, не знам дали щеше да е директно, ама определено щях да ви споделя рано-рано (както и първия път). Благородно ти завиждам за спането нощем. При нас напоследък е кошмар някакъв ...
Мислех, че му е топло - хич не търпи на жега (бащичко) - е, спим с пуснат климатик в съседната стая и на отворена врата, температурата си е съвсем приятна за спане. Приспивам го, слагам го в неговото легло, и спи сравнително кротко за час-два. И после започва купонът - събужда се, тупва при мен и започва да се върти, да ме рита, да ме скубе, да мрънка, да иска "мъко" (разбирай мляко, да го кърмя) и ако не му дам започва да мрънка, да се изправя, да се катери по мен, да ме прескача, да пълзи, да ходи - абе, като диво прасе да се рови навсякъде и да ме блъска. Като посуче, се унася понякога, а понякога иска просто да си дръпва по 2-3 пъти, да се повърти, и пак да си подръпва, и така докато каталяса и заспи. Тая красота се повтаря по толкова пъти на нощ, че вече им изтървам бройката. На разсъмване пак си поспива час-два, и аз заспивам като пън и едва отварям очи, а той нахилен до ушите, се опива да ми сложи щипката за коса, скубейки ме порядъчно, готов за нови подвизи ... Успокоявам се и го "оправдавам" с това, че изби цял предкътник, а вчера проби връхчето и на втория - дано се кротне малко, че едва издържам вече (баща му се изнесе да спи на спокойствие в хола и не го виня - иначе нямаше да може да става за работа).
Температура, зъби, обриви, памперси, емоции през деня, шум, глад, жад, сополи, трънчета в дупето - всичко може да окаже влияние, дори и нашето емоционално съсътояние ... или си е просто до темперамент на детето ...
Мамо Мецанке, браво на Криско!
1 - каша инстанта ли имаш предвид? Ако да - веднъж-дваж седмично давам за вечеря. А иначе готвена каша - по-честичко.
2 - сом на скара и сьомга съм давала само готвени. Сьомгата - с парченце масло, стрък копър и резен лимон, увита във фолио и изпечена във фурна, с гарнитура - картофи, моркови и лук.

# 432
  • Once there was a Hushpuppy...
Amore - да, инстантна имам предвид. А, ти каква готвена даваш. Сподели Wink с нас

# 433
Ами, аз май съм писала няколко пъти за "моите" каши, дано да не досадя.
Правя ги с различни брашна и зърна - ръжено, ечемичено или фино царевино брашно, а от зърната - просо, амарант, киноа или фини овесени ядки. Различни комбинации, с масло и сиренце - любима закуска не само за Алекс.  Wink

# 434
  • Пловдив
1. кашата - давате ли още? в колко часа? давам понякога каша от Елда с масло и сирене за закуска. Следобед давам от кремчетата от ДК/в 17,00 ч/, т.е не давам вече каши, но ще призная, че мисля, че са доста по полезни от тези кремчета които давам.
2. рибата - по колко пъти давате? какви риби? и моля за бързи и лесни рецепта - риба дават от ДК всеки четвъртък/т. е. днес/ Предлагат я като основно с доматен сос и моркови и разни подправки или на супа с фиде, моркови и не знам още какво слагат. Според мен може и картоф да прибавиш.
Аморе, спането е само снощи. Иначе и при нас-събужда се през час-час и половина. И както ти описваш, вземам я да си цокне, заспива, слагам я в кошарата, люшкам, уж спи, лягам, започвам да се унасям и тя наддава глас.  Shocked И процедурата се повтаря 3-4 пъти докато заспи и след един час, или малко повече пак. Така, че те разбирам напълно как се чувстваш. Само, че при вас това май е от доста време, а при нас от скоро. Може само да се надяваме да им отмине този период.

Общи условия

Активация на акаунт