Чета ви редовно, но нямам много време да пиша. Миналата седмица тука беше някакъв ад и с Габи явно настинахме от климатика и сега си кашляме порядъчно, а не сме се разболявали. Марти на два пъти беше с около 39гр за по-малко от 12 часа, докато му избие четвъртич резец отгоре. Сега е наред третия предкътник и от два дена има и хаматом там. Иначе ни е супер тук, направо не ми се тръгва в събота. На плажа седим по 2-3 часа и повече не издържаме, защото децата са само и единствено във водата.
Гледам, бъзикате Аморето, но аз преди да тръгнем бях в същата ситуация. И на лекар ходих и кръвен тест правих и пак докато не ми дойде, бях в голям стрес. Хич не ни беше до трето в момента, даже щеше да е много сложно, но аз не бих могла да махна живо и здраво дете. Както и да е, радвам се, че не бях.

мамамецана, радвам се, че сте минали покрай малкия дявол.
На всички болни мъници, бързо оздравяване!
Това с нощното будене си е до дете. Габи ми се будеше минимум по 3-4 пъти на нощ, а Марти най-много веднъж.
Той в момента е с номер 21, но до есента може не знам дали не трябва да взимам друг номер. На Габи два пъти в годината и се сменяше номера.
В тази връзка, къде изчезна Муцуна? И тя имаше някакви закъснения с цикъла, после изчезна................
абсурд е да му натикам каша със сирене
онзи ден го гоних с резен ябълка, после с праскова, не ще и не ще. Ай тия зъби да изникват вече, че.... не ще да дъвче
Муцуната шета във ФБ и фотографската тема. Онова съмнение се отрече бързо
(клю клю)
)
- а, той толкова си я обича....
Какво е това чудо с тази алергия , незнам , така и никой доктор не може да ни каже поне от какво вероятно може да се причини , та поне да знаем от какво да се пазим ...
Това е от нас , после ще пиша . 

Та се замислих за плануването на второ
Сладко ми се яде понякога толкова, че цял шоколад едва ми утолява глада - и това е, откакто съм родила. С цикъл не го свързвам (а и 10мес нямах, тогава пак толкова здраво ми се ядеше). Ама ти си такава фина, няма от какво да се притесняваш. 
Ще си я кърмя и няма да се наспивам, това е.