ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Минди,вече дано нямате пристъпи,да се оправя Юли.Той прави такива сладки муцунки,както и Емито.
raia123  майчинските спират щом почнете ясла,май така беше.

Днес, Емито сама си взе гърнето,донесе ми го и тя започна  да си вика браво,а аз няма браво сядай,така беше бърза ,че ме изненада newsm10 smile3503
Да се оплача обувките и омаляха,то сега по никое време да вземам сандали не е работа. newsm78Нещо бързо ни пораснаха крачката.

# 451
  • Пловдив
Рая, за това кога трябва да я пуснеш според мен зависи от яслата и трябва там да питаш. Тук в Пловдив аз съм подала документи в 2 ясли. И в двете ме питаха от кога искам, аз съм посочила от 06,2011г.
По втория въпрос-ДА спират ти майченството като пуснеш детето на ясла.
И накрая Честито! Дано Еми се приспособи бързо.

# 452
  • София
Минди настръхнах цялата. Надявам се повече да не ви се случва никога! Дете на наши близки приятели след пневмония изкарана на 1г.3м започна да получава бронхоспазми. Те си взеха инхалатор за вкъщи, с който овладяват спазмите,  а от година и малко ( сега е на 3) го лекуват с хомеопатия и по думи на майката спазмите значително са се разредили, очаква скоро да ги надрастне. Ако решиш мога да проуча за координати на хомеопата, но е в София...
И след твоят пост като прочетох и Алиена и вече не знам... Алиена,  Hug

Рая, трябва да подадеш  декларация( така си мисля, защото е упоменато в декларация №3, която попълвах последно), че детето вече е на ясла, за да ти спрат майчинските, инак после си ги искат обратно. Скоро много се говореше за това.

# 453
  • Плевен
Полито, приятно изкарване! Хубаво да си починете!

Алиена, ей гадна работа са болниците, особено държавните ама какво да се прави, и те са за хора, аз вече колко пъти лежа, взе да ми харесва даже и да не ми пука...много съм зле....

Минди, олеее Юли какви пристъпи е направил!!! Дано да са само от алергия и взимайте мерки навреме защото нелекуваните алергии водят до астма. Аз и с двете деца съм изживявала такива пристъпи и имам представа какво ти е било. Винаги вкъщи имам сироп против алергия - Ериус, Кларитин, Зиртек капки, а също и Вентолин -за астматици е, отваря белите дробове. Това разбира се само в тежки случаи, защото предотвратява задушаване.
Хайде септември да водим децата на Сандански, ние сме решили! И аз като Муцуна ще те посъветвам за хомеопат, много добре се повлияват алергии с нея.

Муцуна, кефиш ме.!
Грета, ти също!

Честито приемане в ясла на Емито и Тео!

Аморе, Нинче, и аз ще кажа, че събуждането е от кърменето, но щом ви харесва и ви влече - ваша си работа. Малко ме е срам да го кажа, но откакто спрях да кърмя вече се чувствам нормален, пълноценен и наспан човек!

Снощи Преси вдигна малко температура, но 37.5 само беше и днес нищо му няма. Избива му кътник де, та явно от това.

И последно - днес и вчера някакъв хаху, с нова регистрация тук като взе да ми праща едни съобщения за надуваеми кошари, за надуване с уста, за духане...куку някакъв, чак модераторите информирах. Но върха беше, чи виждал какви сладки дечица съм имала, та ме обзе параноята и си махнах снимката от аватара с едцата. Аман от тъпаци  #Cussing out

# 454
Здравейте пак Simple Smile

Радвам се, че и други деца ще тръгват на ясла. Така ми по-леко, че ме мъчи леко чувство за вина. Ох, мрънкам  Confused Ани, мерси за поздравленията  Hug 
Рая - подава се декларация при работодателя, с която декларираш промяната в обстоятелствата и се спира майчинството. Образци има в интернет, ако ти трябва пиши ми, аз също ще подавам такава. Таксата май беше 60 лв., но не съм сигурна. 
Да ви кажа за спането - не кърмя от 5-ти месец и до сега не съм имала нито една нощ да спи до сутринта. Аз също се наспивам с 5 буденета, зле е над 15  Crazy Добре поне, че спи до късно и си наваксвам. Само дето аз нямам волята на Нина и го взимам при мен като не заспи с биба. Факт е, че следобедно спи в кошарата само. Нощем, след 3-4 будения за биба - не иска да заспи. После по няколко пъти е серия въртене до каталясване и после спи. Станах многословна, а исках да кажа - може и да не помогне отбиването.
Момичета, кажете как са болните деца  Hug
Лека от мен и до скоро  Hug

# 455
Ани, идиоти всякакви  #2gunfire Аз наблюдавам как потребителите тук все повече опоскват профилите си, дори имената на децата не си пишат, вероятно от съображения за лична сигурност Sad до къде стигат гадостите, ей!

Гити, ще има "строй се преброй се" септември, с този график на Теди и яслата, ще го вкарат в правия ред Wink Ама и вие му мислете, че спалнята ще се целеползва Wink

Днес добавих още един сироп, за отхрачване, който мирише на сиропите от едно време, с мащерка и живовляк, ако не се лъжа  newsm78 какво друго да се снабдя за отхрачване? Чувам секрета, но не чувам да се кърти като откашля  Tired

# 456
Грети, АЦЦ?

# 457
Ми, питах я тази докторка, ама каза сироп  Tired Ще видя утре как е и ще го водя на контролен, мерси  Hug

# 458
Благодаря ви момичета за съчуствието  Hug  
Ани, Инфекциозна е ремонтирана и самата болница е хубава, ама е болница, гадно си е  Tired

Никата е вече по-добре, стегна доста акото и не вдига температура, нощта мина спокойно  Praynig сега яде и си играе, сутринта плака малко, не искаше да се отдели от мен да си измия зъбите, уплашило се е милото явно.

Грета, за сироп не мога да помогна, бързо оздравяване  Hug

# 459
  • София
Грети, въпреки че много хора отричат "боаронските бъркочи", аз съм много доволна от сиропа Стодал. И за себе си и за Мо. За нея на първото боледуване бях взела Мукосолван на д-р Тайс и освен, че веднъж от зор да  не го изпие се задави до посиняване, нищо друго не свърши. Вторият път пак взех Мукосолвана и като пак не искаше да го пие, реших да го сменя със Стодал и си го пиеше без възражения.

# 460
Mindi  spoko

момичета до къде стигнахте с ваксините за шарка? нашата док каза чак на есен че сега било мн топло. на мен ми се свива сърцето кзто знам на приятелката на детенцето какви поражения нанесе. Sad

# 461
Един закъснял поздрав за mariiana от мен   bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  взех да се разсейвам Simple Smile

Гале, аз ще бия основните ваксини, тези по календара. Другите ще пропусна за сега. Сигурно е много депресиращо да имаш близък контакт с такъв случай, но... все си казвам, че и на мен са ги били и нищо ми няма. Така реших.

Алиена, пусни пак снимки на Никата, ама го чакам усмихнат и с тен  Hug

# 462
  • София
Близначкова, аз си мислех, че ти не слагаш ваксини. На Мони я сложиха преди точно месец и не сме имали никакви проблеми.

# 463
слагам..за съжаление..няма как

# 464
Грети, АЦЦ си е точно сироп и точно за тая цел. Алекс с това се оправи, и на мен ми помогна (АЦЦ Кид).
Гити, поздравления и от мен!
Алиена,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт