Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 142
  • 706
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хвал, хвал   Mr. Green
малки, но с кефче направени

# 211
  • Пловдив
Малки, ама много сладки  Hug
На тази умница-хубавица намира ли се схемичката, или са щампички?  Blush

# 212
  • гр.Добрич
Гуди, типично в твой стил са. Много са хубавки.

# 213
Малки, ама много сладки  Hug
На тази умница-хубавица намира ли се схемичката, или са щампички?  Blush
ю

намира и се Simple Smile Simple Smile Simple Smile
тя е на пластмасова панама и с друг надпис, но всичко е поправимо  Laughing
ей го УригиналИНЪТ  Mr. Green

ще снимам схемата и ще я лепна довечера  Hug

# 214
джемма- много нежно се получава.
 виждам че  шиеш с кръстчета,аз също ги харесвам,но каква панама използваш. Simple Smile

# 215
  • Талант на 2012,2013 г.
Ще взема да се мушна тук при вас. Толкова е уютно тук. Никога не съм шила гоблени. Някога шиех българска бродерия, но гоблени не съм. Питам се : Дали ще мога да се справя ако започна? Какво ще кажете вие майсторките? Ще ме окуражите ли или ще ме откажете напълно...?!? newsm78

# 216
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Днес ми дойде музата и си рамкирах гоблените за които имах рамки. Ето ги

Утре ще си купя и за другия Пермин рамка и евентуално ще чакам да ми дойде музата да си го рамкирам Laughing

# 217
Здравейте, момичета!Редовно следя нещата, които творите, въпреки че не пиша.Сега имам нужда от помощ, трябват ми шрифтове за надпис .Зная, че някой ги беше дал, но не  мога да ги намеря. Ще се радвам , ако ми помогнете.

# 218
Привет на всички, имам въпрос към тези, които са шили Европейското бистро на Дим: долу в ляво на схемата имам знак "?", а не намирам такъв в описанието. Значи ли това, че нищо не се шие и остава панамата като фон?

с червена стрелка отбелязах къде в таблицата е този знак.
Шие се полукръстче с 3 нишки

# 219
Благодаря Хипатия! При мен срещу този номер има знак # на син фон и наистина при бърз преглед на схемата такъв не намерих. Имам #, но на зелен фон. Не знам, защо се е получило така.

# 220
  • София
Ще взема да се мушна тук при вас. Толкова е уютно тук. Никога не съм шила гоблени. Някога шиех българска бродерия, но гоблени не съм. Питам се : Дали ще мога да се справя ако започна? Какво ще кажете вие майсторките? Ще ме окуражите ли или ще ме откажете напълно...?!? newsm78

Хич и не се отказвай,вземи си нещо малко и опитай,на първа страничка има помагало,а ако имаш въпроси и си някъде близо до някоя от нас всеки ще помогне.Ако си от София,аз съм на среща с гобленовия бод   bouquet

# 221
Днес ми дойде музата и си рамкирах гоблените за които имах рамки. Ето ги

Утре ще си купя и за другия Пермин рамка и евентуално ще чакам да ми дойде музата да си го рамкирам Laughing

последната рамчица, с листенцата, е стаааахотна  Hug

мими135, Wink щом си шила карета  с българска бродерия значи си готова за кръстчета  Hug
само кажи накъде те тегли душата и ще ти намерим подходящо мъниче за първи опит

# 222
  • Талант на 2012,2013 г.
Може би едно малко животинче? Или цветя? Кое ще бъде по-лесното за начинаещ? И да от София съм. Hug

# 223
Едно дребосъче, бодна набързо..Еее, не е много, но упорито продължавам да се трудя над "Огнено фламенко"

# 224
Добро утро!   food010 Ето и аз докъде го докарах:

Имам подозрения че единия цвят за небето няма да ми стигне....

Общи условия

Активация на акаунт