КЪрмене и Косопад!!!

• 3 147
  • 30
  •   1
Отговори
Момичета, ако някоя от вас е имала косопад по време на кърмене, моля да сподели докога продължи тва "бедствие", че направо вече откачам. От месец пада яко, правя маски, дори се подстригах, а коси навсякъде, много кофти. ДОКОГА така??? smile3511

# 1
Имала съм косопад и след двете си раждания.
Тази "екстра" те стига и да храниш с АМ.

# 2
  • Видин
Ще мине  Peace Не си спомням колко точно време продължи, но се сбогувах с гъстата си преди раждането коса. Сега почна да се възстановява...и растат едни малки косъмчета и стърчат във всички посоки  Joy
Колкото и маски да правиш няма да помогнат, всичко е от хормоните  Laughing

# 3
...и растат едни малки косъмчета и стърчат във всички посоки  Joy
И аз съм така  Crazy.
9 месеца не е падала коса и сега си наваксва  Mr. Green. Не се тревожи минава  Peace.

# 4
Да и на мен след раждането ми падаше много косата, но според мен няма връзка с кърменето. Спря да ми пада около 5-6 м. след ражаднето, а кърмих 1г.

# 5
До 6-я месец ми падаше много. Мисля, че няма връзка с кърменето.

# 6
На мен също до към 6-тия , а продължавам да кърмя , така , че едва ли има връзка с кърменето .

# 7
Не е от кърменето. Погледнах лентичката ти. По същото време миналата година, три месеца след раждането, леех косми на килограм.

# 8
Не съм кърмила, косата ми започна да пада 3 месеца след раждането и косопада продължи до към 5 месец, т.е. 2 месеца пада, и после започна да расте нова коса. Не знам, дали има връзка, но цикъла ми се възстанови доста рано и явно е до ниво на регулация на хормоните. Аз си правих маска с жълтъци /с дълга коса съм, разбивах 5-6 жълтъка и след изкъпване слагах "омлета" на главата/, ефект имаше косата ми доста бързо възвърна блясък, и до днес си мисля, че и това помогна да спре косопада...

# 9
Косата ми капеше до към 10-11-ия месец..не съм правила нищо, сама спря..За протокола - все още се кърмим...

# 10
Да и аз имах този проблем с косопада.Но мисля,че вече отминава  Peace  а също продължавам да кърмя и мисля,че няма нищо общо с кърменето.

# 11
  • Варна
Тази "екстра" те стига и да храниш с АМ.
АбсЕлютно  Peace

# 12
И аз да кажа , че няма връзка с кърменето , а с раждането  Laughing ! Ще остана без коса , ей, страшно чудо е  Tired !

# 13
  • София
И аз да кажа , че няма връзка с кърменето , а с раждането  Laughing ! Ще остана без коса , ей, страшно чудо е  Tired !

Няма, няма, спокойно!  Laughing Връзка с кърменето - няма, наистина. При мен косопадът започна около 3 мес. след раждането и продължи, докато малката стана на 7 мес. Нищо не помагаше! ooooh! Иначе, кърмихме се 13 месеца...

# 14
Peace

Общи условия

Активация на акаунт