True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 304
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Наистина попрекалиха тоя път...а лафовете поне на английски бяха много яки.На бг още не съм гледала.
Това с мъченията на Били беше гадно и Кут и Деб са точно както каза Суки-Боклуци.

Ама това с главата на Франк беше върха....нямаше нужда чак толкова...

А се чудя Лорена що не спеше???

# 571
Бил не го лови слънцето, защото се е напил с много фейска кръв. Това трябва да е дарбата на Суки, нейната кръв държи вампирите на слънце без проблем, даже се говореше за нещо като възвръщане на жизнените им фунции, на вампирите де. Цяла нощ бродих по американските форуми, там го пишеха много това за кръвта на Суки.

# 572
Божеее пускам и оставам без думи...
Краля на 3000 години ли бе ега ти ахаха тоя е изрод  hahaha няма да умре лесно  #Crazy

# 573
да има логика за кръвта,той сигурно си е пийнал от нея  за да се възстанови Mr. Green

# 574
Ками, и аз се чудех, което и ти се чудиш  newsm78
На мен ББ по-гадно ми беше да гледам Лафайет и Хесус, отколкото кървищата, мисля си беше достатъчно с котарашките погледи, дето си мяткат, чак толкова нямаше нужда...

# 575
  • София
И аз го изгледах туко що. Бяло: Баси епизода...на места верно имаше много кръв. Кут и Деби са си боклуци. Лорена не спеше, щото беше на тъмно затова. Ама мисля, че ще и видят сметката. Предполагам Суки, м? За Франк ...дожаля ми, ама мисля, че ще оцелее, Тара направо си го направи на кайма,но ще видим дали ще оцелее и дали ще има "ти ще си моята булка вампир". Кралят....сладуррр...и какви лафове пуска не е истина. Джесика се справи страхотно с бабката, мисля, че прякора бебе вампир вече няма да важи. Талбот се държи като истинска ощипана госпожица, мн добър актьор. А пък Софи Ан ...заради тая жена съм готова да стана лесбийка. Страхотна е, макар, че малко се появява в сериала. Хесус и Лафайет ...тая целувка много електрическа бе(май само на мен подозирам, че ми хареса тая част?). Разтърси ме чак мен. Добри са актьорите ама не ми се мисли кво им е било като са я снимали. Добра серия накратко, но кръвта беше вповече, но в следващата серия се надявам да не прекаляват с кръвта.

Кати ...а твоя мъж мали гол ...прекалено секси е с тоя дувар, незнам как ще го опазиш от фенките, но ти пращам няколко минички.

# 576
Юхуууууууууууууууу  newsm68

# 577
Запис, цоп и пляс, дет се вика  hahaha

След като обсъдихме епизода по скайп, тука кво да говорим  Mr. Green

# 578
  • София
Снимките днес

# 579
Джесиии,искаш ти да ми докараш инфаркт рано сутринта...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 580
  • гр.София-Красна поляна
Те ме и меня би. Mr. Green

# 581
Някъде четох,че Бил преди голи снимки се подлагал на зверска диета,че се срамувал от тялото си.Според мен си беше ок,дори малко позаслабнал ми се видя. Wink
Аз си мисля,че е свършено с Франки,егати психопата Laughing
Колкото до Ерик,само се чудя защо правеше мили очички на краля,иска му се да му развали семейството ли hahahaИначе е ясно,че си иска короната и търси отмъщение Wink Много груб беше със Сукито.Да видим тя как ще се оправя,че и нейната не е лесна Laughing
На моменти ми стана жал за Лорена.

# 582
Ахаха, Стивън до Кам  hahaha

# 583
Добро утро!!!!

Лоша новина-следващата серия няма да гледаме пуловерчето...изцапано е с кръв Twisted Evil

Такаааа....тази сутрин в 5.00 часа гоних котка в офиса заедно с висок секси полицай....
не е сън...беше наистина и не ми беше забавно изобщо тогава,когато от охранителната фирма ми звъннаха,че звъни алармата.

# 584
  • Сливен
Баси, 'що пишете в бяло бре? Досадно е.

Ахаха, Стивън до Кам  hahaha
Това пък що?
Да не би да има специално участие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт