True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 507
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Изгледах вампирската пародия-мацката замества достойно Рабита Mr. GreenНаистина много добре са го измислили.
Не знам днес кой ще пази,ама аз след работа отлитам на село сред тревички и полянки и няма да съм налична:)

Нали?  hahaha

Аз съм тука, ще надзиравам между епизодите на Декстър. Mr. Green

# 76
На кой сезон си на Декстър Laughing
И аз го изгледах докато го даваха...сега уж ще има нов сезон.

# 77
На четвърти  Mr. Green До утре ще го приключа и пак се почва диетата от понеделник до понеделник...

# 78
Момичета туй чудо май са почнали да го излъчват:
http://www.imdb.com/title/tt1519931/episodes#season-1

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=227270&hit=1

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 14:23 от Kameliya

# 79
Оооо, Командирш, простете простите  Blush С новия ви аватар незнам що ви оприличих на лейтенанта  ooooh! Молим, молим, извинете  Embarassed

Зисе, би, че кой казва, че си имала вълчи мераци?! Или съм изтървала нещо, хм  Confused

# 80
Оoх, как е, банда!  Hug
Мчи народя си пече г..зЪ и иии ..не разбраФ сега кога кво дават, ама тоз Haven му гледах  1вата серия, добро е...

ОФФ: ае Ками, Persons Unknown тази седмица нова серия има ли?

# 81
  • Срещу планината:)
 wavey 

Май само Зиса отиде да се пече,има ли кой да я маже,че да не се препече много  Mr. Green

Ако този сериал Haven е готин правете му една темичка и да се подвизаваме и там  Wink

# 82
Пърсънс трябваше да излезе вторник,но май са го изместили за днес,така,че провери утре може да има серия.Хевън сега го гледам тъкмо...

# 83
 wavey wavey wavey wavey wavey  Hug Hug Hug

Довечера ще ви чета. Mr. Green Ако някой е сгазил лука по-добре от сега да се окопава в най-дълбоката землянка..... Whistling

Пуциииии   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
wavey wavey wavey wavey wavey  Hug Hug Hug

Довечера ще ви чета. Mr. Green Ако някой е сгазил лука по-добре от сега да се окопава в най-дълбоката землянка..... Whistling

Ихууууууу!  Hug Добре завърнала се!   bouquet

Имаше известно газене, но най-вече на Катина територия, както и на моя.  Crossing Arms Тръпна да ме поФалиш за справянето с новата тема  Embarassed

Оооо, Командирш, простете простите  Blush С новия ви аватар не знам що ви оприличих на лейтенанта  ooooh! Молим, молим, извинете  Embarassed

Щото съм в бяло, надявам се. Ако не е затова, ти предстои сръдня едноседмична  Twisted Evil

# 85
Трайки  Hug Добре завърнала се  Hug     bouquet

# 86
Ихууууууу!  Hug Добре завърнала се!   bouquet

Имаше известно газене, но най-вече на Катина територия, както и на моя.  Crossing Arms Тръпна да ме поФалиш за справянето с новата тема  Embarassed

Страхотно си се справила..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • Срещу планината:)
Трайки welcome  от дългата почивка  Hug .Отпочина ли добре

# 88
Трааааайки Hug добре дошла в дружината Party

# 89
Много се радвам,че се прибрах. Laughing Виждам,че сте били учудващо културни...... Whistling

Сега добрата новина: Светлето роди син-Денислав(3.700кг,52 см).Да й е жив и здрав малкия голям мъж,много да се слушат и много да ги радва.  bouquet Да ни е честито и на нас първото True Blood  бебче. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт