True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Даже Алси си мъкнеше там няккавъ лаптоп, защото все имаше работа и все му звъняха телефоните, нали там беше шефче на някаква фирма.

# 676

Аааа,имаш предвид,че му е пратил бърз смс....... Laughing

hahaha Не постнал му е съобщение у фейса че са на гости при краля

smile3532

# 677
НАН ужассссс ми тя иначе съвсем различна визия за пред света а тука направо ми заприлича на "Бони, пазителката на харемите на нефтените шейхове"  Crazy ега тиииии

# 678
От последното промо ми се чини, че Бил го изхвърлят от един багажник посред бял ден, и после се осаферчва, че може да е на дневна светлина без да гори.
Обаче Алси с къв гащеризон са го спретнали hahaha

# 679
  • Срещу планината:)
А защо феите не са потърсили Суки до този момент.Нямат ли и те нещо като кралица  ThinkingНякое фейско общество

# 680
Абе, алоуууу, Алсидко нал немски кюпек, би, има нюх момчето. Баш набарал ароматите на Сукито и намерил кралските покои. Че Ерик прави всичко за свой интерес - така е, но няма да остави Сука в опасност и съм сигурна, че знае кой ще я спаси. Много ме хвърля в размисли положението на Бил - да не вземат сега да се осверясат, че ако въколак източи вампир и оживее вече ще може да ходи на плаж и сите вампири да тръгнат посред бял ден като в Портата  Laughing Мисля, че Билиту не сънува, а нещо му става - брех да не стане човечен сега  newsm78 Басаа - що не го дават ежедневно целогодишно тоз филм, бря  ooooh!
Оная кожената сигурно ще е този, който Ерик търси - прилича ми баш на СС-овец  Mr. Green

Дю, би, да не вземе Сукито да се окаже главатарката на фейте  hahaha

# 681
Мама му стара, ше ме накарате да гледам промо-клипове  Crossing Arms

# 682
А защо феите не са потърсили Суки до този момент.Нямат ли и те нещо като кралица  ThinkingНякое фейско общество
И на мен ми е чудно, де са се мотали досега. Иначе то си има фейски свят, към който има вход или портал не зная как се казваше.

# 683
Сигурно нарочно са я отбягвали феите Сукиту - ще вземе да научи за тях и отиде всичко мъжко от приказния свят  Whistling

# 684
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютруууу! Hug

Ками,да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша.  bouquet
Мале колко сте изписали би,немога да ви изчета. Crazy

# 685
Ооо, сладури

Ооо, сладур

Муахахаха

# 686
Как ли рупат краставички тия зъбки

Joy Joy Joy

Оууу, милия

# 687
 hahaha hahaha hahaha Последния гиф е убивателен!

# 688
По повод промо клиповете и трейлърите - снощи зяпах малко Славчо за първи път от 100 години и си умрях от трейлъра, който пусна:
Хиляди хора...
Стотици коли...
Милиони превратности на съдбата...
Гледайте "През прозореца"

Whistling

Абсолютно нищо общо с темата, но...  Mr. Green

# 689
hahaha hahaha hahaha Последния гиф е убивателен!

Последния ли? Всички са уникални просто....... Joy

Общи условия

Активация на акаунт