True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 187
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Ерик?Бляскав рицар? Пу-пу,пепел ти на клавиатурата..... Stop

'звинети  Joy

# 661
# 662
Въх коя е тая кучка в кожа дето е облечена ?
И защо ми се стори, че жигосаха Ерик бре  Shocked
Малеееееее осещам че ще е от швабите и тя и дали няма да се окаже създателя на краля  newsm78
Боже колко много сценарии  hahaha

# 663
# 664
Цитат
Многопластов герой, докато поведението на Бил е праволинейно

Да не забравяме, че Бил е военен- и понеже спазва устав и благоприличие, та затова сега се чуди какво да прави с девойката Лорена. Изобщо- вампирския вариант на Гюро Михайлов.

# 665
  • Срещу планината:)
Много объркващи тези клипчета бе,защо Ерик и кралят бяха при Бил в стаята дето го измъчваха  newsm78

# 666
Цитат
Многопластов герой, докато поведението на Бил е праволинейно

Да не забравяме, че Бил е военен- и понеже спазва устав и благоприличие, та затова сега се чуди какво да прави с девойката Лорена. Изобщо- вампирския вариант на Гюро Михайлов.

Joy Joy Joy

# 667
Добре де, ама как да викне Алсид, като вече беше заминал с краля? Няма как телепатично да го извика, както вика Пам.
Аз си мисля, че Алсидко си проследи носа до имението на краля.  Rolling Eyes То шсе чуе.
Ами може да му се обади бе Пуци, да му звънне Mr. Green

От дома на краля? Техния силно развит слух? Съмнявам се.... Thinking Според мен е самоинициатива на Вълчан. Вижда,че краля я отвежда и тръгва да я търси първо в "двореца" Peace
Те ползват мобилни телефони.

# 668
Добре де, ама как да викне Алсид, като вече беше заминал с краля? Няма как телепатично да го извика, както вика Пам.
Аз си мисля, че Алсидко си проследи носа до имението на краля.  Rolling Eyes То шсе чуе.
Ами може да му се обади бе Пуци, да му звънне Mr. Green

От дома на краля? Техния силно развит слух? Съмнявам се.... Thinking Според мен е самоинициатива на Вълчан. Вижда,че краля я отвежда и тръгва да я търси първо в "двореца" Peace
Те ползват мобилни телефони.

Аааа,имаш предвид,че му е пратил бърз смс....... Laughing

# 669
Въх коя е тая кучка в кожа дето е облечена ?
И защо ми се стори, че жигосаха Ерик бре  Shocked
Малеееееее осещам че ще е от швабите и тя и дали няма да се окаже създателя на краля  newsm78
Боже колко много сценарии  hahaha
Тази кучка е Нан, не се знае тя каква се явява във вампи светът, нещо като вамприски посланник пред хората. Позтоянно циркулира по телевизиите.

# 670
Ерик?Бляскав рицар? Пу-пу,пепел ти на клавиатурата..... Stop

Здравейте! Бях на море, но вече съм на линия. Докато Ви изчета.........Ерик е страхоооотен. Няма за какво да се извинява.......Както и преди съм споменавала знае какво иска и как да го получи. Не искам рицари-и-и, страхотен е!Мъж та дрънка!

# 671
  • Срещу планината:)

hahaha Не постнал му е съобщение у фейса че са на гости при краля

# 672
Бе и аз не ща рицари, но в книгата образът му е точно такъв, арогантен, но загрижен за Суки. Непрекъснато я спасява. Така че няма да се учудя, ако той има пръст в появата на Алси, смешно ви е на вас, но това че не ги дават да си звънят не означава , че не ползват мобилни телефони, доколкото си спомням в кингата с Алсид така комуникираха. Ерик и Алсид де.

# 673

hahaha Или го е туитнал... Joy

# 674
  • София

или го е скупнал

Общи условия

Активация на акаунт