True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 199
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Е той Алсид нали беше там като дойде краля и я отведе. Нали от  неговия дом стартира всичко. Та мисля, че Ерик няма много пръст в тая работа май Rolling Eyes Ама снимките са яки, като рисунки са малко, харесват ми.

# 646
Добро утро! Hug

Леле Уомиииии............ Hug Страшни снимки,страшни..........ох боже Алекс,Алеееееекс........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Спред мен има Съни, Алсид беше проснат и попребит, едва ли е бил в състояние да ги проследи, Бил нали помоли Ерик да я спаси, а и и Ерик и каза в библиотеката да мълчи защото мисли, е, смилеше как да я измъкне, и това беше единствения начин, да викне Алсид. Просто това е в типичен Ериков стил, но верно образа на Бил е много скучноват, прекалено добър, чак захаросан Crazy
Мен силно ме изкефи репликата на на Суки към Ерик - Писна ми от тъпата ти смелост Ерик Нортман hahaha Едва ли Ерик трябва да и се извинява  на Суки за поведението си, тя си го знае, че той е такъв. Многопластов герой, докато поведението на Бил е праволинейно, на Алсид е направо точкото, то на Ерик е - абе не можеш го разбра.Очарователен е Heart Eyes

# 648
  • Срещу планината:)
 ooooh! Ей ама верно Алсид беше в къщата,кво гледам аз бе,божкеее,щом и задника на Алси видях от подписа на Катето,нещо трябва да си прегледам очите.
Или ще си изгледам всички 6 серии на куп за затвърждаване  ooooh!

# 649
Добре де, ама как да викне Алсид, като вече беше заминал с краля? Няма как телепатично да го извика, както вика Пам.
Аз си мисля, че Алсидко си проследи носа до имението на краля.  Rolling Eyes То шсе чуе.

# 650
Добре де, ама как да викне Алсид, като вече беше заминал с краля? Няма как телепатично да го извика, както вика Пам.
Аз си мисля, че Алсидко си проследи носа до имението на краля.  Rolling Eyes То шсе чуе.
Ами може да му се обади бе Пуци, да му звънне Mr. Green

# 651
Друго предложение,що трябва някой да е молил Алсид да спасява Суки,той сам е поел инициативата,все пак видя как я подбраха грубо,близко е до акъла,че трябва да помогне  Thinking

# 652
Друго предложение,що трябва някой да е молил Алсид да спасява Суки,той сам е поел инициативата,все пак видя как я подбраха грубо,близко е до акъла,че трябва да помогне  Thinking
може, може, той алси нали е добър по дефиниция, докато това с ерик е по - скоро мое предположение, но ми се струва, че ще е вярно.

# 653
Ами може да му се обади бе Пуци, да му звънне Mr. Green

От дома на краля? Техния силно развит слух? Съмнявам се.... Thinking Според мен е самоинициатива на Вълчан. Вижда,че краля я отвежда и тръгва да я търси първо в "двореца" Peace

# 654
Дам за да изчистят образа на Ерик като грубиян и незаинтересован от Суки това ще е начина,спасителна миси1 чрез Алси  Wink Е ще видим в понеделник

# 655
Според мен може да са двете неща. Демек да е уговорка от преди това. Примерно в лудницата в апартамента да му е прошепнал че отиват в дома на краля и през деня ще трябва да дойде да я измъкне.  newsm78 Все пак и Вълчо има развит слух и спокойно може да му го е подшушнал тихичко.

# 656
Според мен може да са двете неща. Демек да е уговорка от преди това. Примерно в лудницата в апартамента да му е прошепнал че отиват в дома на краля и през деня ще трябва да дойде да я измъкне.  newsm78 Все пак и Вълчо има развит слух и спокойно може да му го е подшушнал тихичко.

Ама той Ерик не беше в апартамента на Вълчан.....май newsm78

Според мен Алсид беше на "разузнаване" в дома на краля,да провери дали Суки е там и се натъкна на Тара Peace

# 657
Абе за какво да чистят образа на Ерик, той не го е нацапал.  Mr. Green

Танчик, съгласна съм с теб. А и Алсид не е личен домашен любимец на Ерик, все пак, той си има самостоятелна воля.

Демс, на теб просто ти се иска Ерик да е бляскавия рицар на бял кон  Laughing

# 658
Ерик?Бляскав рицар? Пу-пу,пепел ти на клавиатурата..... Stop

# 659
 Joy  това изчистят трябваше да го сложа в кавички  Thinking  Mr. Green  Ние не искаме Ерик да е много добър  Wink

Общи условия

Активация на акаунт