True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 241
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Обаче не може да му се отрече,че хубаво го разигра това поведение...Бил и всички останали бледнеят пред него Mr. Green

# 631
Обаче не може да му се отрече,че хубаво го разигра това поведение...Бил и всички останали бледнеят пред него Mr. Green

Тук ще изразя несъгласие, в напълно дружески дух, естествено.  Mr. Green На Бил ролята досега е леко плосковата, а Ерик търпи земетръсно развитие...

Хехе, Денислав каква прегръдка е разперил!  bouquet Такива сме си ние със щипките - целия свят прегръщаме  Simple Smile Прелестен е!

ПП Като, мър, защо толкова малко местенце си отделила на Мъж Ти Манганиело?! Аз мислех, че ще отсвириш де що братя има, за да го разцъфнеш в цялата му хубост!  Mr. Green

# 632
Хах вицове за ядосана фея Simple Smile
Една фея казала на двама съпрузи: "Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на 25 години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас."
Жената казала: "Аз искам да попътешествам по света със любимия си мъж."
Махнала феята с пръчицата и в ръката на жената се появили билети.
Но неочаквано 50-годишният мъж казал: "Разбира се, това е много романтично, но такава възможност имам веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но аз искам жена по-млада от мен с 30 години."
Махнала феята с вълшебната си пръчица и...превърнала мъжа в 80-годишен старец.

Извод: Мъжете може и да са гадове, но феите са жени.

# 633
Ир, би, като го фотнат отпреде ще го барнем в цялата му прелест, би. Ся няма да му изтипосвам дупието на цял екран, я - декар и кусур, де ще му излезе края. Като оставим място и за опашката ... ихуууу   Laughing Mr. Green hahaha

Уомиhahaha hahaha Мда, дааааа ...

# 634
  • София

Ей, сетих се откъде е тази песен - от финала на С … 76;ът  Grinning

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:31 от Amidala

# 635
# 636
  • гр.София-Красна поляна
Ама ми е готин подписааа, тц-тц-тц-тц  Flutter

Тъкмо щях да питам какво ти е новото на подписа и видях едно голо дупе да притичва по поляната Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Ох Светле би,златен чочко той. Heart Eyes

# 637

Ей, сетих се откъде е тази песен - от финала на Секса и града  Grinning

Joy Нали тази песен звучеше в колата на Лафайет, когато с Хесусчо се награбиха  Thinking, много добре са я подбрали!   Laughing

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:02 от ceciliya

# 638
  • София

Смей се ти  Simple Smile
Аз от снощи откакто гледах серията си я тананикам и се мъча да се сетя откъде ми е позната.
Знаеш ли колко е гадно  ooooh!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:32 от Amidala

# 639

Черпя,че мъжа ми е рожденник.Отивамд а го посрещам в София и после отиваме в Боженци да празнуваме само 2мата,та няма да съм налична 1-2 дни Mr. Green

# 640
Ооо, Ками, да ти е жив и здрав мъжа! По-често да е край теб, но достатъчно дълго, за да не те идосва. Ади, хубаво да си прекарате ... ъъъъ, т.е. изкарате  Laughing

# 641
Добро утро и с огромно нетърпение започвам с бомбите за деня :

На вашето внимание г-н Алекс Скагард / извинете ме ако не спелувам правилно / още известен като Ерик Нортман.

И малко за избора на Суки Simple Smile

Кам, да ти е жив и здрав много да те обича и да те носи на ръце.   bouquet Приятно прекарване   Joy

# 642
Йо, дубрютър!

Я, кви готини снимки на Сашо. Браво, браво!

# 643
Здрасти,
Много хубави сники на Сашко беее, еййй, амам нещо много са го наплескали там където е с Ана, та изглежда неестествено.
И друго, според вас кка Алсид я откри Суки? Аз мисля, че Ерик го е изпратил да я измъкне оттам, това е в типично негов стил, и Алсид е много хубав вълк, бял, супер яко са го измислили Heart Eyes
Светле бебчо е много сладък  bouquet

# 644
  • Срещу планината:)
Добър ден

Ох тая Суки да и имах проблема  Laughing  На 5та снимка се чудех каква е тази ръка на коляното й,пък то изпускам общата картина  Grinning Много ми харесват

Ками
честит празник и да си изкарате добре

ПП Демс това е напълно възможно нали все пак Ерик го е "назначил",другият вариант е,нали все пак я отвлякаха от неговата къща,той като вълк няма ли там остро обоняние и да е разбрал кои са били похитителите  и така да я  открил. Laughing
Абе твоят вариант е по- правдоподобен  Thinking  Wink

Общи условия

Активация на акаунт