True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 245
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Пълнолуние е просто.

А "жената" на краля май нарече всички глупаци на гръцки.

Колкото до Франк- ще стане като Диаболично- психопатите не мрат от бой по каската. А този е и вампир- вижте Лорена как се оправи за минути от развинтена глава.

# 616
Тцъ, за мен пълнолунието не важи, мен ми се раздрусва баланса на 1-ва или 3-та четвърт. Но май повечето верно тук откачат по пълна луна. hahaha

Мдааа и аз започвам да мисля, че Франк ще се възвърне и... фантазията бледнее. А може и да му се е понаместил мозъка от тази премерена боздуганна намеса...

# 617
Премерена или НЕпремерена? Whistling Ама си права,че при завръщането му фантазията бледнее..... Mr. Green

# 618
Франк като се събуди ще си търси....главата Joy
Аз пък се чудя що го би Тара,като той нямаше да се събуди...освен да си е правела илюзията,че ще го убие.
Ама и кралицата кърти-с тази лотария,милата много го е закъсала.
Талбът не говори ли на италиански...

# 619
  • София
Джес, благодаря за саундтрака, отивам да го издирвам    bouquet

# 620
Нарече някого "vlakas", което е на гръцки. Няма ли един вампир от Балканите, все пак тука сме люлката на немъртвите, да покаже какво значи обидна дума.

Абе Франклин не може ли да се земе с Лорена и да си психареят на воля? На него би му харесало това, което тя направи с Бил.

# 621
  • София
Джес, благодаря за саундтрака, отивам да го издирвам    bouquet

Моля няма защо Simple Smile

# 622
Премерена или НЕпремерена? Whistling Ама си права,че при завръщането му фантазията бледнее..... Mr. Green

Премерена, но явно трябваше да го сложа в кавички.  Mr. Green

Нарече някого "vlakas", което е на гръцки. Няма ли един вампир от Балканите, все пак тука сме люлката на немъртвите, да покаже какво значи обидна дума.

Абе Франклин не може ли да се земе с Лорена и да си психареят на воля? На него би му харесало това, което тя направи с Бил.

Ми Тео Александър (Талбът) си е родЕн грък  Mr. Green Аз затова казвам, че руга на майчин език, душицата мила. Иначе не му разбрах отделни думи, гръцкият не ми е сред силните балкански езици  Laughing

Стига бе, Лорена и Франк! Те ще се изтребят взаимно.

# 623
Стига бе, Лорена и Франк! Те ще се изтребят взаимно.

И ще се кефят максимално при това Crazy

# 624
Ама ми е готин подписааа, тц-тц-тц-тц  Flutter

# 625
  • София
Честито Катс много готин подпис

# 626
Ама ми е готин подписааа, тц-тц-тц-тц  Flutter

Тъкмо щях да питам какво ти е новото на подписа и видях едно голо дупе да притичва по поляната Mr. Green

# 627
Здравейте и от нас ,страхотна серия както винаги Sunglasses
Едно голямо гуш  Joy Heart Eyes

# 628
Awwww, the Progeny!

Като видя Суки ядосана, се сещам за оня виц с добрата фея с брадвата- щото днес не била на кеф.

Май феите ще излязат доста сериозни и ще размахват брадви, щото им развалиха кефа.

А колата на Лафайет се превърна в тиква...

# 629
Светле  Hug Ох леле,как е разперил ръчички,душичка.... Heart Eyes

Като видя Суки ядосана, се сещам за оня виц с добрата фея с брадвата- щото днес не била на кеф.

Като спомена за ядосаната Суки,направо не ми се мисли Ерик как ще се оправдава и обяснява поведението си..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт