Днес са вече по- добре, но бая се уплаших- ще ми е за урок. Не съм ви чела , дано скоро успея да наваксам...
Днес са вече по- добре, но бая се уплаших- ще ми е за урок.
Сънрайз-тази торта много добре изглежда

Аз като казвам на познати, че доста се крадат колички, те не вярват, но е така.

Това дете не се спира, постоянно се върти, опитва се да лази, лапа всичко... май ще е доста палава, за разлика от батко си. Спи веднъж или два пъти на ден, но не за дълго. Нямам време за нищо. Имам нужда от почивка. Другата седмица отиваме в Бургас и се надявам там да мога да си поспя.
, но има голям напредък. Добре че не е шавлив като батко си.

И ми става много гузно, че "толкова време" не съм й обърнала внимание. А в къщи, като е лошо времето и се нложи да си седим цял ден и направо изтрещявам с какво да я занимавам! Струва ми се че всичко вече сме правили по 100 пъти и седя с някоя играчка поклащайки я и гледам тъпо
Поздрави и на другите днешни "рожденници"

, но аз си знам как е в действителност. 
Моят мъж има някакви фобии да не оставяме багаж в колата, явно не преувеличава.

....
. Що такова облачно тука, бе?
. Изкарахме си чудесно...
. Аз се боря с мойто момче поне пюрето да си хапва по едно и също време през деня и не успявам и не успявам. Единия ден го похапва към 13ч, другия - към 16, а на следващия го отказва цял ден и се размрънква за пюрето си чак към 21ч.
.
)... В такива мини размери си е хапвала хляб, хляб топнат в сос от нашето ядене, домат, краставица, диня, дори сирене и кашкавал... Сега вече мога да кажа, че има апетит и интерес към храната
...

. Сваля се бавничко, но пък аз и не гладувам (ям нормално големи порции
), за да няма онзи йо-йо ефект...
...
)