Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 834
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 990
Стискам,  чакаме  те  Hug

# 991
nunik, защо така изведнъж?

nikoniki4 , не живея в БГ и не мога да ти помогна.

Тук са обсъждали ФМ в София  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391890.30

# 992
Благодаря ти Фата, но от там пак не получих никаква информация, а само това, което съм чела на доста места - т.е.. от всеки доктор има доволни и недоволни  Sad

# 993
нуник успех мила  Hug

# 994
мисля че гледат органите как се развиват, чисто профилактично. кръвопотока, даун синдром и други такива. иначе зависи от проблема
nunik, ще си плащаш ли?

# 995
nikoniki4 първата си бременност следих при Сигридов и при при Марков. Сигридов беше ок, Марков нещо не ме изкефи много.

Сега нарочно не исках да ме следи Сигридов, защото от единия си преглед при него останах супер разочарована, като специалист е много добър, но не ми допада отношението и това, че се прави на доктор и оперира, реже, прави пункции и т.н.

Сега ме следеше само д-р Колева и д-р Врагалева от Фемина, препоръчвам я с две ръце. Прегледа е 115лв, ходила съм на 4 ФМ при нея, както и на ехокардиография при д-р Спасов, отново във Фемина.

Томова е супер скъпа и няма сми да ходиш там. Ако искаш 2 мнение, Врагалева е супер!

# 996
Здравейте момичета,

Днес бях на преглед - и двете бебочета са застанали седалищно. Миналата седмица бяха - едното седалищно а другото главично, но сега и двете са седалищно. Иначе всичко е ОК с тях , вървят си добре за седмиците. На 15 ноември ще ми слагат инжекция , за да им развият дробчетата. Иначе и аз мисля да раждам секцио - планирано!

nunik  Hug успех Praynig 

# 997
мисля че гледат органите как се развиват, чисто профилактично. кръвопотока, даун синдром и други такива. иначе зависи от проблема
nunik, ще си плащаш ли?
не няма да си плащам.незнам какво е станало ,но днес като се видяхме и ми каза че в четвъртък ще дойде и ще ме оперира newsm78
как стана нямаше време пък после се намери?ще разбера като постъпя

# 998
nunik,леко раждане Hug ти само спокойно и всичко ще е наред! Peace

# 999
nunik, в последните седмици моят младеж беше с по-слаби тонове. Споменаваха нещо за ниска вариативност. Дано не бъркам термина. За това ме взеха в патологията за проследяване. Вече им е тясно и по-често спят и за това може да са му били по-слаби тоновете. Друга възможна причина, която ми обясни Сигридов беше, че е възможно хранителните вещества, които приемат вече да не отговарят на нуждите им. И въобще всичко показва, че вече им е време.
Всичко ще бъде наред! Вярвам в това! Леко раждане и здрави бебенца, с които да се гушкате!

# 1 000
  • София
Привет, мацки..
Днес бях на преглед и едната ми девойка върви значително по-напред от другата,а са еднояйчни с обща плацента....ясно ви е какво имам предвид Rolling Eyes
Док ме вика в четвътрък да постъпя за ден-два-три ..да направят нужните изследвания и да видим "синдромясали'' ли сме ....!
Старая се да не се стресирам, защото от началото прочетох всичко за т-синдрома и си казах,че каквото е такова. но седмиците си минаваха о'к и почти го изхвърлих от мислите си. Сега ми е тъпо
Исках да питам - има ли някой, който да е лежал за това в МД или пък някой лежал на 5 етаж. Малко ми притеснено какво е и що е там, какво да си нося и тн.глупости..

# 1 001
  • София
Вещер,не мисли най-лоштш де бъди по позитивна и вярвай,че всичко е наред и,че ще бъде така и занапред!  Praynig Hug
Аз лежах преди секциото 8 дни в МД но мен си ме държаха в предродилно моя лекар така и не искаше да ме качи на 5 етаж защото знам ,че не е хубаво  Rolling Eyes но пък и аз имах нужда от интензивни грижи които там нямаше как да ми полагат!
Вземи си нужни за теб неща няма нещо което да се изисква!
Успех! Hug

Моите бебки също са еднояйчни!  Heart Eyes Heart Eyes

# 1 002
  • София
nunik, стискаме ти палци и чакаме хубави новини от теб Hug

# 1 003
nunik леко раждане   bouquet и чакаме хубави новини   bouquet

# 1 004
  • София
  Нуник, браво удържа докрая, сигурна съм че бебчетата ще се родят големи и здрави. Аз само да си измрънкам ако искаш да кърмиш, ще си улесниш живота ако почнеш още в реанимацията да цедиш гърдите и да ги стимулираш, дори на ръка на всеки 2-3 часа и двете гърди, за да може когато ти дадат бебенцата всичко да се развие по-бързо и лесно и кърмата да слезе. Това, че бебенцата ще са големи също ще е от полза да могат да сучат по ефективно.
  Veshter ако се развива синдрома, то ти си вече в 27 гс, което е супер, защото колкото по-късно се развие толкова доброто развитие на нещата е по-голямо. Може и да е само фалшива тревога разбирасе. В темата за Т-синдрома мисля че беше писала майка, която преди години е била с този проблем и е лежала в МД и макар да се бяха родили с половин или един кг разлика бебенцата вече са големи.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 09:50 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт