Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 850
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 885
Започва все повече да ми тежи Cry и вечер не мога да спя от киселини.Вече нищо не ми помага за тези гадни киселини.Единствено като повърна ми олеква ooooh!

# 886
nunik, много ми помагаше джинджифил - под всякаква форма. Ако искаш чай, на прах в салатата или яденето, маринован като за суши. Сега пък ям мед преди, след ядене, когато ми хрумне и все някак се справям все още с киселините, по-нататък не знам как ще е  Rolling Eyes Кураж, още малко ти остава  Simple Smile

# 887
Здравейте!
Искам да ви попитам към 26-27 г.с. да са ви приемали в болницата "профилактично"?
Днес ми да доха направление за хоспитализация ( нямам никакви оплаквания) и ми казаха, че ще вляза за една седмица да ме наблюдават и правят изследвания  Thinking Периодът бил рисков и затова...

# 888
  • София
Здравейте!
Искам да ви попитам към 26-27 г.с. да са ви приемали в болницата "профилактично"?
Днес ми да доха направление за хоспитализация ( нямам никакви оплаквания) и ми казаха, че ще вляза за една седмица да ме наблюдават и правят изследвания  Thinking Периодът бил рисков и затова...

Не профилактично, след като не съм имала оплаквания не са ме приемали в болница. Но са прави за рисковият период реално.

# 889
Здравейте!

За първи път чувам подобно нещо... Може би просто искат да ти направят изследвания като ползват клинична пътека  Thinking

# 890
Здравейте!
Днес ми да доха направление за хоспитализация ( нямам никакви оплаквания) и ми казаха, че ще вляза за една седмица да ме наблюдават и правят изследвания  Thinking Периодът бил рисков и затова...

Щом те пращай влизай, аз точно тези седмици загубих моите момченца.... Cry Cry

# 891
Момичета аз снощи ходих по спешност до болницата,понеже не можах да се изходя.Много се уплаших.Имах страхотни болки ,корема ми стана твърд като камък.Много се притесних за бебоците.Напрвиха ми клизма и ми олекна.Е вече разбрах какво е да ти направят клизма и то преди да дойде деня за секциото

# 892
МилаИванова седмиците са ридкови, както и 28-29, 32г.с. и 34 г.с.
Аз също предния път изгубих 2 момиченца в 25 г.с., спукан мехур от инфекция.

# 893
МилаИванова,може да са рискови,но не виждам причина за този допълнителен стрес.Все пак вкъщи си е най добре,грижите в болницата клонят към 0.
На мен никога не са ми предлагали хоспитализация като се има предвит,че бях и с три миоми + двете бебета,е от това по рисково здраве му кажи.
В болницата като родих се говореше,че това било чудо и че изобщо съм ги износила и това са глупости аз болки съм имала,но нищо повече от обикновенното и така или иначе от шестия месец спрях работа и останах да почивам.
Никога не съм се доверявала на самозвани доктори особено тези от ЖК и достатъчно чета където мога ако има нещо за което искам да науча повече.
Ако има индикации за нещо нередно което се е видяло от рутинните изследвания или нещо което налага това хоспитализиране си е нещо съвсем отделно и трябва да се направи всичко възможно за да се предотврати неприятни последствия като преждевременно раждане или не дай си боже нещо друго.

# 894
Колко степени има износването на плацентата?Някой има ли повече информация по тази тема?

# 895
  • Някъде там...
До началото на раждането лекарите следят за зрелостта на плацентата. Това се установява с ултразвуково изследване. Опитният лекар вижда плътността й и изследва структурата й. Основно се различават четири степени на зрелост:

До 30-та седмица тя трябва да е с нулева степен на зрелост.
Първа степен е нормално да се случи между 27 и 34 седмица.
Втора степен – от 34 до 39 седмица.
Трета степен – след 37 седмица.

В края на бременността настъпва така нареченото физиологично стареене.

# 896
Aми мойта отсега е 3 степен  Sad

# 897
Това опасно ли е за бебетата?Ако плацентата не ги изхранва ще тръгнат ли да се раждат?

# 898
Ако наистита е 3 в което се съмнявам то това значи че не може да наддават децата и са готови да се родят . За успокоение родих в първия ден на 36 г.с две здрави деца е 1980 г и 2210 г но не са били в кувьоз 13 дни в болницата да наддадат и в къщи  Hug

# 899
  Здравейте момичета,

Вчера ходих на преглед бебенцата са много добре - растат почти еднакво ( добре за седмиците) . Другата седмица влизам в 30 г.с. и ще трябва  да ходя всяка седмица на преглед да ги гледат. Хемоглобина все още си ми е 94 .... не лекарства, не ядене, каквото и да правя все си е толкова  Tired вече ми писна с него  Crossing Arms  

МилаИванова не не съм влизала профилактично в болница през тези седмици

nunik  аз също съм със страхотен запек ! Препоръчаха ли ти нещо да пиеш ? Аз пия фрутилакс а сега мисля да го сменя с дуфалакт , че вече не ми действа.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 20:11 от Aia

Общи условия

Активация на акаунт