FarmVille - 29 тема

• 38 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
 При мен нито био боровинки,нито прасета  са се появявали  Simple Smile

# 181
  • UK
Добре де, аз тогава защо ги имам био боровинките?

# 182
Здравейте, от тази сутрин, като ми зареди фермата и иска рефреш, докато я отворя дори нищо не мога да отворя, някой имал ли е подобен проблем, как да я оправя

# 183
На мен пак са ми спрели достъпа до фейсбук и фермата (доставчиците) - след малко ще им се обадя и ще си изкарам всичката нерва!  Tired

# 184
  • E-CLM & CH-VD
Който има боровинките - да сади бързо, защото наистина са само за щатите  smile3511
Който ги няма - да не се и надява да ги пуснат  Naughty

Да, но дори и като се влиза с щатско ИП пак не ги отключва (пробвай да влезеш, както влизаше за кодовете, може пък на теб да ги отключи)  Tired Във фрийка пише, че и не всички американци ги имат.  Twisted Evil

# 185
  • UK
Добре де, аз защо го имам? И още си седи.

# 186
  • E-CLM & CH-VD
Добре де, аз защо го имам? И още си седи.

Защото някои ИП в България (много от тях, бих казала) са фалшиви, и като се проследят, излиза, че са в щатите  Laughing Явно си една от късметлийките.

# 187
  • София
И аз ги имам био боровинките, ама не искам да ги садя пък!
И за съжаление не съм в USA  Mr. Green

# 188
  • UK
Мне, АйПито си ми е съвсем българско.

# 189
  • На погрешната планета
Искам да попитам дали има възможност все още да се изпращат материали за Japanese Barn? Трябва ми още само 1 брой Reed Thatch за да я завърша, а не ми дава възможност да си поискам от съседите Confused

# 190
Добре де, аз тогава защо ги имам био боровинките?

Защото си късметлийка  Mr. Green

# 191
За био боровинките:
Най вероятно фирмата си е платила за да ги релиизнат в определен брой ферми.
При мен ги няма.

# 192
Искам да попитам дали има възможност все още да се изпращат материали за Japanese Barn? Трябва ми още само 1 брой Reed Thatch за да я завърша, а не ми дава възможност да си поискам от съседите Confused

И при мен така, само че не ми достига 1 Bamboo. А reed thatch 1бр. ми е останал излишен в Gift box-а, но не мисля, че има как да ти го пратя. Confused

# 193
Започнах вчера мисия.Трябва ли да изчакам всички да си я оберат или може да почна друга.

# 194
  • E-CLM & CH-VD

И при мен така, само че не ми достига 1 Bamboo. А reed thatch 1бр. ми е останал излишен в Gift box-а, но не мисля, че има как да ти го пратя. Confused

Не могат да се пращат вече бамбук и другото. Натиска се бутона Построй къщата и тя си купува сама каквото не достига. Щом не ви достига 1 брой от нещо, ще ви вземе 1 кеш.

МГМ, късметлийка си тогава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт