"Истината за нас" - новото предаване по Нова

• 10 328
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
А, записвам се, че днес уж търсих темата, ама не я намерих  Crazy

# 46
Гледате ли?  Wink
Поредните сеири са...ама те, аз обичам талива неща  Mr. Green
Поредните измислени истории. Едва ли някоя жена ще продължи да иска да е  с мъжа, които спи с предишната си приятелка. А това девойче дори станало по усмихнато Laughing

Aми аз много не мога да преценя дали са измислени....Първо те бяха доста спокойни, при тях нямаше такава голяма, луда и еуфорична любов и затова така спокойно реагираха..плюс това смятам че го очакваха, за да попиташ "спиш ли с бившата?", подозираш нещо  Rolling Eyes

Само в неделя ли ще го дават?

# 47
  • София
Aми аз много не мога да преценя дали са измислени....Първо те бяха доста спокойни, при тях нямаше такава голяма, луда и еуфорична любов и затова така спокойно реагираха..плюс това смятам че го очакваха, за да попиташ "спиш ли с бившата?", подозираш нещо  Rolling Eyes
Не гледах всичко, но останах с впечатление,че никой не е изненадан.Те явно са се предупредили един друг, какво са отговаряли на детектора! Но от въпросите останах ужасно разочарована, к'ви са тия комплекси? Аз ли съм най-голямата ти любов  newsm78? Ми първата обикновено е най-голямата, а ясно е,че тя не му е първата.

# 48
# 49
До сега спорих с колежката си дали е нагласено или не. Аз гледах само по няколко минути, когато се разминаваха рекламите по БТВ и Нова. За мен е режисирано и манипулирано. И коя е тая потребителка от бг-мама, дерто така им накърнява имиджа.
Както и всички останали риалита. И не го казвам ей така. Имам познати сценаристи (повече от 10г.) от които съм чувала всякакви истории.

# 50
Има ли го вече качено някъде предаването, че снощи естественно гледах "Стъклен дом" ?

# 51
Нищо не си изпуснала !
 Повярвай ми!
Нали си гледала ЦИ ?
 А водещата С.Л. е  Sick
 не е истина с конкурс за простота са я избрали убедена съм , може да е чудесна за озвучаване на сериали,
 но не е за пред камера ,
хеле пък за водеща ,
дразни на макс!

# 52
Ей, то било с двойка от моя град, пък аз изтървах. Crossing Arms
Сега ще го търся да го гледам.

На мен Силвия Лулчева ми е много приятна. Peace

# 53
Ей, то било с двойка от моя град, пък аз изтървах. Crossing Arms
Сега ще го търся да го гледам.

На мен Силвия Лулчева ми е много приятна. Peace

Верно ли  Laughing То май няма да има много клюки де  Whistling

А и на мен Силвия Лулчева ми е много на място. Ново лице е, много приятен глас, пасва ми на формата, студиото също ми харесва  Peace

# 54
За мен Силвия Лулчева е много позитивна и стойностна личност.

# 55
Изборът на Силвия Лулчева е един от добрите ходове на продуцентите. На фона на цялата медийна пасмина, тя е като една бяла врана. Много я харесвам.

Виж, ако бяха сменили и "Брус Уилис", цена нямаше да имат... Толкова простее тази жена, толкова неуместно и непрофесионално се държи, че нямам думи... ГолЕма психоложка, голЕма работа  ooooh!

Вихрето с попресилената си жизнерадостност и ръкомахане също не му е мястото там, ама време за автореклама, какво да правиш... Пък и ги разбира тя житейските и семейни работи, я как само за има няма 7 години, успя да се бракосъчетае с един "софийски дришльо"  Joy

# 56
И аз да попитам  newsm78 само в неделя ли ще го дават?

# 57
Не съм очарована от предаването,а по принцип харесвам такъв тип формати. Нещо скучно ми се видя.Дано следващите двойки са по-интересни. Mr. Green А Силвия Лулчева пасва като глас и като визия на предаването,но маниерите й са доста заучени и идват лееко фалшиво..
А на психоложката ми писна тотално да й гледам физиономията във всяко предаване по Нова. Twisted Evil Малко да сменят фронта,че затъпява.

# 58
А на психоложката ми писна тотално да й гледам физиономията във всяко предаване по Нова. Twisted Evil Малко да сменят фронта,че затъпява.
Аз съм на същото мнение. Толкова ли няма психолози, та все нея избират. Като погледнеш тук във форума под всеки 3-4 ник пише психолог И кога са споменали форума?

# 59
Само едно уточнение, то това не е Брус Уилис, той е готин, тя е Мики Рурк.

Ужасно предаване. Гледах една двойка, с някаква мадама, която говореше много префърцунено. Не видях разлика с ЦИ. Има нещо гнусно в тези предавания. Ако не го правиш това нещо за пари, какъв друг смисъл би имало. И колко ли са пък тези пари, че да си го причиняваш. Не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт