Отговори
# 375
  • София
Аз когато ходих в 12-та седмица на ранната ФМ и лекарката ми каза, че е момиче, ми обясни, че в тази ранна фаза нямат естествено външни полови органи, но се гледа разположението на вътрешните и ако били надолу, тогава било момиче, а напред - момче...И показа как при нас бяха раположени надолу  Sunglasses

# 376
през деня като ядем и подуваме тумбаците, нормало е
Да и според мен е така.

Момичета, аз пък съм си гладна както преди. Лошото при мен е, че съм гладна, а не знам какво ми се яде. И не мога да се сетя за нещо, което да ми се яде.
И аз съм така, все ми се яде и все се чудя какво да ям. Мъжо ме бъзика, че съм щяла да стана като предния път /+25кг.  Embarassed, пази Боже/. До скоро повръщах почти всичко, но от около седмица ми се случва много рядко да "върна" нещо и взех да си възвръщам кг., които свалих  Crazy.
Нощни очи, вчера забравих да кажа, че термина ми е сгрешен на първа стр. Вместо за 20 е за 18. Знам, че ще стане за новата тема, не се притеснявай.

# 377
Освен, че от ядене се подуват тумбаците и от течности - аз изпивам сигурно по 4 литра вода - постоянно съм жадна и после цяла нощ дежурна в тоалетната.

# 378
Чопи, мен Плевен ми е наблизо и се интересувам за това 3Д колко се плаща.И дали може сега да се види сега пола?  Thinking
Питах в Авис медика- 3 Д не ми казаха колко струва, доктора казва колко... newsm78 но не по-малко от 30лв. аз за това питах в другите градове колко е ,че да сравня.
4 Д има в Авис-а - 80лв е.
за пола- мисля че тези,които вече знаят пола са писали по въпроса някъде назад в темите. може да се види, но зависи и от опитността на доктора, и от положението на бебето...някой да ме допълни или поправи...

# 379
 4 литра ??? Shocked При мен пък точно обратното-все по малко вода мога да погълна.Незнам дали и 2 чаши изпивам на ден.Компенсирам с много сокове,прясно мляко и поне един изстискан грейпфрут на ден.Става ми чак гадно от водата.А е толкова важна.
Сигурно темата е дискутирана вече,но кажете-с какво се мажете превантивно за стриите?

# 380
Зехтин, поне предния път 1 стрия не ми излезе, вече ставам досадна с тази реклама на зехтин Grinning. А и за това малко се говори, но водата е супер важна за еластичността на кожата. Да не кажем, че има решаваща роля, а мазилата просто допълваща.

# 381
Зехтин, поне предния път 1 стрия не ми излезе, вече ставам досадна с тази реклама на зехтин Grinning.

Я кажи кайкво е усещането, когато се мажеш със зехтин? В смисъл - не остава ли по дрехите, и за колко време попива... newsm78 Аз се двоумя между  него и чиста мас... #Crazy

# 382
Чопи, мен Плевен ми е наблизо и се интересувам за това 3Д колко се плаща.И дали може сега да се види сега пола?  Thinking
Питах в Авис медика- 3 Д не ми казаха колко струва, доктора казва колко... newsm78 но не по-малко от 30лв. аз за това питах в другите градове колко е ,че да сравня.
4 Д има в Авис-а - 80лв е.
за пола- мисля че тези,които вече знаят пола са писали по въпроса някъде назад в темите. може да се види, но зависи и от опитността на доктора, и от положението на бебето...някой да ме допълни или поправи...
A кой е преглеждащия лекар? Ти ще ходиш ли?
Много ми се иска да отида...Но не съм решила със сигурност? И дали са им кът часовете?  Thinking

# 383
Зехтин, поне предния път 1 стрия не ми излезе, вече ставам досадна с тази реклама на зехтин Grinning.

Я кажи кайкво е усещането, когато се мажеш със зехтин? В смисъл - не остава ли по дрехите, и за колко време попива... newsm78 Аз се двоумя между  него и чиста мас... #Crazy
Амидала  аз си имам една пижама дето съм я прежалила и се мажа вечер преди лягане, стоя 5 минути и обличам пижамата, сега в жегите не е най-приятното усещане, но аз винаги съм предпочитала естествени масла преди лосиони за тяло и не ми е неприятно. Пък и то си попива като се намаже тънко.

# 384
Zahira,ама разбира се че зехтин,много си права  Peace Изобщо не се сетих.А дадох маса пари за крем на Mustela  ooooh! за който не чувам кой знае колко добри отзиви.Много хвалено е маслото на Икаров.Моя приятелка го ползваше и с двете бременности и няма и една стрия.Ама предполагам,че си е и до кожа.А моята е доста суха.Навих се за зехтина  Laughing

# 385
Jenkata да ти кажа с маслата на Икаров просто ще се разориш - те са 50мл. и отиват за нула време. Поне аз както се мажа - корем, талия, ханш, гърди, дупе, крака, виж ако мажеш само корема може би няма да свършва толкова бързо. Няма смисъл при условие, че един студенопресован зехтин дава същите резултати. За цялата бременност съм изхабила 2 бутилки по литър зехтин и то качествен, което ти е максимум 30лв.

# 386
  • София
Аз за сега съм си взела крема на Мустела, но мисля да се мажа и със зехтин. Peace

Момичета, нормално ли е до сега да съм качила 5-6 кг, а от около 1/2 месец не съм качвала изобщо, не трябава ли поне половин килце??? А си ям както преди, нито ми е ставало лошо, нито съм повръщала??? Rolling Eyes

# 387
Много ми се иска да отида...Но не съм решила със сигурност? И дали са им кът часовете?  Thinking
аз хода при Славов, той е само понеделник и сряда. ФМ само той я прави. Чувала съм добри отзиви за Петрова, Бързашки, че и за Янкулов(те май това са АГ-тата). Часовете не са им кът.Дори исках отсега да запазя час за 11 авг при Славов, но ми казаха че е мн рано,може една седмица по-рано. Не е като в големите градове.
И мен почна да ме гложди какво е бебето, и май няма да устискам до ФМ на 15 септ, и май...май още следващата седмица ще отида.

днес съм много разсеяна.... hahaha

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 15:07 от chopi

# 388
  • sofia
според мен е нормално 1-2 килца да се качат до 3месец и всеки следващ до 6-7ми по още 1-2кг на месец, в 8ми месец бебето най-много качва, а в 9ти майката

# 389
Много ми се иска да отида...Но не съм решила със сигурност? И дали са им кът часовете?  Thinking
аз хода при Славов, той е само понеделник и сряда. ФМ само той я прави. Чувала съм добри отзиви за Петрова, Бързашки, че и за Янкулов(те май това са АГ-тата). Часовете не са им кът.Дори исках отсега да запазя час за 11 авг при Славов, но ми казаха че е мн рано,може една седмица по-рано. Не е като в големите градове.
И мен почна да ме гложди какво е бебето, и май няма да устискам до ФМ на 15 септ, и май...май още следващата седмица ще отида.

днес съм много разсеяна.... hahaha

Има ФМ в Плевен?  Shocked Това в Авис ли?

Общи условия

Активация на акаунт