Отговори
# 660
  • София
BebEshOnDeL  Hug Hug Hug Честити розови гащи  Heart Eyes

Аз тази нощ какви ли не сънища сънувах за бебета - лудница беше  Crazy

# 661
Бебешондел, честита малка дама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз вчера се поуморих от ходене по магазините и следобед така ме сряза корема, че изхвърчах като тапа при лекаря  Tired какво ли не ми мина през болния мозък...но!
Шушулките са в перфектно състояние  Heart Eyes отговарят си на всички показатели. Док  прави не знам колко замервания, от които позната ми беше само нухалната транслуценция, всичко останало беше яко закодирано Simple Smile но ги похвали, че се развивали много добре и са много активни...а те наистина като космонавти - голямо въртене и премятане.
На едното шушулче май има нещо като пишка  Blush ама док каза, че е раничко да определя пола-следващия път-към 20 седмица хем ФМ, хем пол...каза да си носим флашка да ни запише танците на шушулките  Party
За болките смята, че са от преумората, първо ми предложи инжекция но-шпа, но после каза, че коремът ми е спокоен и няма смисъл...
Та така, отидох в прединфарктно състояние, върнах се на седмото небе от щастие  Crazy
Хубав ден на всички!!!

# 662
  • София
Мила чудесни новини!!! Много ви се радвам!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Добро утро Hug
Да честитя и аз на Бебешондел- най-хубавата мома да си има!
И да се оплача на вас,че в къщи вече ми се карат с мойти притеснения.Сега почват да ми влизат някакви мисли,че не мога да усетя бебо.Знам,че е много рано за първа бременност 15-та сед., но и другото на последния преглед хич не шаваше TiredПо-миналия път толкова много си мърдаше, а последния си беше кротко.И сега се вкарвам във филми.Док каза,че просто може да е  мързеливичко!
Как ще изкарам до 5-ти незнам.
Чета ви и вие сте толкова спокойни и уверени, което не знам как се постига.Явно просто съм такъв човек Rolling EyesАз още в магазин за бебета не съм стъпила, камоли да купя нещо.Знам,че трябва да мисля положително,но и аз на база предишен лош опит ми е трудно.
Дано всички януари родим най-здравите бебчета Hug

# 664
Истина, съвсем нормално е да се притесняваш.И мен понякога ме обхващат едни такива мисли, но не им  позволявам да се наместват трайно в съзнанието ми.Гледам да мисля положително.
Ей къде е 5, след няколко дни и ще видиш твоя бебешок колко много е пораснал, колкото цял портокал е станал  Laughing  Hug (вчера гледах едно филмче и казаха, че 14-16г.с са големи колкото портокали).

Мила, много ви се радвам  Hug  Heart Eyes

# 665
  • София
Istina@, и аз не усещам нищо още. В петък съм на преглед и се надявам всичко да е ОК, не сме се гледали от 4 седмици. Даже и гърдите не ме болят толкова вече, но мисля, че е нормално симптомите да отминават във 2-ри триместър.

Иначе купих само една розова шапка. Мисля да изчакам с покупките поне до 7ми месец Simple Smile

# 666
BebEshOnDeL , честити ви розови гащички.   bouquet ех само как сте ги нашарили, супер. Heart Eyes

МилаИванова , много се радвам, че всичко е наред с малките шушулки.  Grinning

Ох момичета не знам как издържате, но аз трудно. Утре стават 2 седмици от последния преглед, а как ще издържа още 3 до 19-ти август не знам.
Аз започнах да заформям корем, особено пък вечер е много осезателен. Shocked

# 667
Istin@ споки и аз нищо не усещам и аз постоянно се притеснявам, а принципно не съм голямо мрънкало  Wink, обаче откакто забременнях все си живея в някви филми. Снощи разправям на мъж ми, как всички вече усещат бебетата, само аз не и той сложи ухо на шкембака и стоя така 20 мин. с надеждата да чуе нещо Joy. Много се смяхме с него  и накрая вика, абе някво плискане на вода чувам  bath1, хи-хи бебето се къпеше. Абе луди гъби и тва е Joy
Слава богу утре съм на доки най-сетне и се надявам пак да се поуспокоя  Wink

# 668
ехее, за какви болки в гърдите говорите. мойте симптоми отшумяха още в 8-9 седмица
аз също нищо не усещам, но от това което съм чела при първа бременност е нормално да се усети бебето чак към 20 седмица, което е чак след 1 месец. мойто също не мърда кой знае колко, но гледам да не си втълпявам разни неща. в крайна сметка винаги всичко може да се случи, но няма да позволяваме разни лоши мисли да ни се прокрадват в главичките

аз пък сега съм само на 1 хапче и 1 инжекция дневно и ми е супер неестествено, след като бях на 18 хапчета и 2 инжекции до края на 3ти месец;
досега съм ходила на преглед всяка седмица, а сега съм чак на 12 август - направо ще изперкам дотогава

# 669
Истина , спокойно нормално е за всички ни да имаме притеснения в един или друг момент.
Само мисли позитивно и всичко ще е наред. Аз съм на преглед на 6.08. веднага след тебе.

Вчера ходих при Доки за болничен вече официално съм в постоянен болничен.
Да ви се похваля вчера следобед майсторите в къщи приключиха  newsm10 newsm10 newsm44  много са бързи. Сега за мен остава само чистенето , но ще приключа бързо.
Утре тръгваме на път, първо два дни във Варна и след това отиваме за уикенда в Плевен . Имаме сбор на село и това е единственото време в годината когато се събираме цялата рода / ние сме пръснати в цялата страна/. Уф , стана много дълго. Сега отивам на маникюр и ви желая лек и приятен ден.

# 670
BebEshOnDeL - честита мома  Hug

И аз като всички се притеснявам докато дойде следващия преглед, дали всичко е наред. На мен Док ми каза да ходя чак на 11.09.2010 и аз  Shocked тамън бях готова да  #2gunfire и той ми се смее и ми вика: "Бременността е като един полет-най-критични са излитането и кацането, като се закрепи по средата и е по-спокойно"  Joy страшна работа е тоя Док.

Хайде хубав ден от мен   bouquet

# 671
  • София
Eeeх момичета  Hug а аз какво да кажа, последно видях бебо на 12.07, а следващия път е чак на 23.08.... мноооого време има и на мен през главата ми минават всевъзможни мисли  Rolling Eyes но се опитвам да не се поддавам на тях  Hug

# 672
Много сте мили момичета, така се успокоих,че не съм сама в джаза CrazyТя моята док добре, че ме вижда каква съм и най-много до 3 седмици издържам за преглед.
Jorjianaaa тази мисъл за самолета вече ще си повтарям Hug
И моя мъж усилено се опитва милия да чуе дребо през корема ми,за сега не успешно ,но опитите продължават всекидневно! Joy

# 673
  • ул. "Мечтание"
Аз тръпна в очакване на бебешки новини. Две приятелки всеки момент ще си имат бебчета и аз много се вълнувам!  Heart Eyes

# 674
BebEshOnDeL, честити розови гащи!!!  Hug
Как искам и на нас да ни кажат същото...  Flutter

Аз съм на консултация при моя АГ другата седмица (мисля да отида на 2-ри), когато трябва да са ми готови и резултатите от всички изследвания (кръв и урина). Не знам дали пак ще се гледаме на ехограф...  Thinking

Вечерно време имам усещане за бебе в корема си!  Joy
Отивам до WC по малка нужда и след това пак усещам нещо пълно в мен, ама не е пикочния мехур Mr. Green
Но иначе корема ми не е започнал да става на вълни, както се изразяваше една приятелка за нейните първи ритници от бебчето й.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт