Звездни компромати-68 част

• 52 101
  • 750
  •   1
Отговори
# 255

hahaha Joy Joy Joy Joy В стил Майкъл Джексън,само че той е с бял   Joy

Албума на Емилия от снощи само давате напред и гледате снимки  Rolling Eyes

# 256
  • ...край Дунава

Албума на Емилия от снощи само давате напред и гледате снимки  Rolling Eyes

Хахахахаа hahaha, ка се подигравате с 'ората Joy

# 257
Не е възможно до такава степен да се е "объркала" Емилия. Защо се излага така? Rolling Eyes
Това на пръстите на Анелия не е изолирбанд, спрете  Joy Joy

# 258
Утре в 24 часа ще има интервю с Андрей за развода  Peace

Емилия не спира да ме изненадва, не приятно за съжаление.

# 259
Какви зърна, те целите гърди са хвръкнали.. особено на първата снимка и тази в профил.

# 260

Добре де...бял - бял да е  Mr. Green

# 261

tooth tooth

и за да не е спам Бейонсе -не ми харесва,напоследък се облича ужасно  Naughty
за сметка на това Ева Лонгория е страхотна, тук постригва своя приятелка  Laughing
Кейти Холмс  ooooh!

# 262

Това просто не мога да го повярвам, че нормален човек ще излезе така  #Crazy
На всичкото отгоре така бюста й изглежда смъкнат до кръста почти, ужас  ooooh!

# 263
  • София
Без да имам някакви особени симпатии към Емилия, ама защо така се е изложила тази жена? Колко трябва да си изпаднал, та да си развяваш по подобен начин силикона по площадите?

# 264

е да бе  ooooh! Хич не и отива, тъкмо ми се по промени мнението за нея, след черния и тоалет, койот ми хареса. Сега изглежда евтино   Tired

Joy Joy hahaha гениално!  Joy

дами, зачетох се в анализа ви за андрей и даниела...вие сте гадни махлениски клюкарки и ако бяхме 100 години назад, вия щяхте да седите по седянки и да обсъждате просташки всичко живо...по дрехите, разбира се, понеже из основи сте запознати с всеки детайл, нали...

правя си труда да пиша тук само за да ви кажа колко е грозно да давате компетентно, разбира се мнение за хора, които само по телевизор сте виждали. потрес.

да, би изглеждало неангажиращо да се пускат снимчици и да се харесва това-онова. но да квалифицираш цял брак, само защото ТВОЯ не е такъв...

трагедия

# 265
Извинявай, ама в тази тема се е решавала съдбата на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит, дали да остане с нея или да се върне при Дженифър, та някакви си Андрей и Даниела ли ще бъдат пропуснати Naughty

# 266
Айде сега, харесало й е на Емито това "костюмче" и като няма нейния номер, решила да се пусне пък с това - пет номера под нейния. Crossing Arms Tired

# 267
  • София
Извинявай, ама в тази тема се е решавала съдбата на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит, дали да остане с нея или да се върне при Дженифър, та някакви си Андрей и Даниела ли ще бъдат пропуснати Naughty
Joy Joy Joy

# 268
Едни кожени неща са по ръцете на Анелия, и на първият концерт ги имаше.

Елена  Crazy

Мария и Преслава

И Андреа усмихната, както почти никога на снимка

Айде сега, харесало й е на Емито това "костюмче" и като няма нейния номер, решила да се пусне пък с това - пет номера под нейния. Crossing Arms Tired

Разбирам иронията, но въпреки това да кажа, че тоалетите й, както почти винаги досега се шият, не се купуват готови.

# 269

Мария и Пре … 72;ва

Очилата на Преслава са уникални  Heart Eyes  Heart Eyes Някой знае ли какви са ?

П.П сори за спама

Общи условия

Активация на акаунт