Звездни компромати-68 част

• 52 117
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
На Емилия чашките й са толкова плитки, че ми се струва планирано  Thinking  Би било чудо да не излязат, то няма къде да се скрият...

За Даниела и Андрей исках да изкоментирам - според мен си личеше, от случайно пуснатите реплики на Даниела, докато си водеше рубриката. Звучи наивно да го вярвам, но уж на шега, все за пиянството на Андрей споменаваше, особено когато пита Орлин Горанов за рецептата за щастлив брак и му зададе върпоса за броя на ракиите за вечерта  Confused  Тя ми излгежда толкова красива и свястна, че няма смисъл да се затрива с наш'  Андрей. Интересно как става дума за финансови интереси при развода, тя доста подкрепи кариерата му през последната година, защо да няма претенции?

# 226
  • София
..(къде е повръщащия емотикон деее?) Mr. Green

Ей го:  Sick

# 227
А Даниела след като се ожениха ли го видя, че пие много  Tired много са ми странни такива, Адрейчо си се напива/олива  не от вчера. Като го вижда какъв е защо се жени за него? Такива лекета не се променят  Tired

# 228
  • София
Те май преди да се оженят не са живели заедно. Друго си е да видиш в ежедневието за какво иде реч, друго си е София-Београд.  Mr. Green Иначе от двойката Даниела определено ми е по-симпатична, опосума май ще се окаже голямо леке.

# 229
Преди старта на Биг Брадър, ако си спомняте, им правиха показен кастинг. Та оттам стана ясно, че им куца секса, защото Андрей вечно бил уморен...или прекалил с чашката. Тя очевидно не беше доволна.  Rolling Eyes

# 230
А Даниела след като се ожениха ли го видя, че пие много  Tired много са ми странни такива, Адрейчо си се напива/олива  не от вчера.
по-скоро го е разкрила , че е педерастче ,
не за първи път заблудена чужденка се жени за гей ...

# 231
  • София
Тя темата преполови, но и аз да се запиша. Simple Smile

Жалко за Даниела - много ми е симпатична, а сега сигурно ще си се върне в Белград. Андрей си е леке и му личи от далече, не знам как я е омаял...  newsm78

# 232
Жалко за Даниела - много ми е симпатична, а сега сигурно ще си се върне в Белград. Андрей си е леке и му личи от далече, не знам как я е омаял...  newsm78
с пари ,   естествено ...

# 233

Да

Относно Андрей и Даниела - силно изненадана съм,изглеждат добре заедно,а и от снимки/екрана оставяха образ на едно щастливо семейство.
Едва ли е само от няколкото ракии на Андрей,явно пиянството му не е от 'хубавите' и момичето не е издържало.
Не мога да си представя що за тормоз трябва да е,за да сложиш край на брака си има-няма година след женитбата.
Пък може проблемите да са и от др естество.Не искам да съдя никой от двамата на базата 5,6 драсканици във вестниците.

А за чалгаджииките,не слушам,не ги харесвам визуално-остана ли една незакърпена и естествена,всички са ми толкова изкуствени.
Харесва ми да гледам и чета коментарите ви за нечий тоалет/прическа,но интереса ми спира до тук.

Сега се сещам за Ева Лонгория,макар,че не блести с някаква невероятна хубост и чар/симпатична жена по мои представи/ е супер естествена  и е разбрала,че само така ще бъде актуална и в центъра на внимание.На мен лично на моменти в повече ми идва това съзнателно търсене на естественото си поведение,граничещо с парадиране 'виж ме колко съм нормална',но предпочитам нея,пред циците на Андреа и разгонения поглед на Николета.

# 234
  • До морето
с пари ,   естествено ...

Не мисля! Не че я познавам лично, но на това момиче (Даниела) и личи, че е различна - изглежда ми истинска, някак си чиста и по детски наивна, не знам но аз мн я харесвам! Дано да не е вярно това за раздялата! Вчера Вихра беше на гости на Маги Желязкова и говори за предстоящата им сватба с Иван, за подготовката и през цялото време не спомена нито веднъж Даниела.

# 235
Нали уж Андрей вече не пиел толкова, все Иван се спряга и го спрягат за пияча.  newsm78
Само не знам за какво бързат да се женят, като след 1 година се развеждат? Толкова ли не го е знаела какъв е и преди това?!  Rolling Eyes

# 236
Нали уж Андрей вече не пиел толкова, все Иван се спряга и го спрягат за пияча.  newsm78
Само не знам за какво бързат да се женят, като след 1 година се развеждат? Толкова ли не го е знаела какъв е и преди това?!  Rolling Eyes

ами доколкото знам от приятелки повечето мъже след подписа се променят като, че ли. Пък може и да е индивидуално   Rolling Eyes

# 237
нито единият , нито другият пие толкова , колкото постоянно повтарят ,
все пак си личи , когато някой е пияница , нали водят предаване всеки ден ,
сами почнаха да  налагат това мнение с много повтаряния , за да прикрият други неща у себе си ...
много неприятни са ми и двамата педали ....

# 238
Като,че ли Анелия изглежда най добре от всички ... Какво и е  това черното на пръстите  newsm78

# 239
  • София
Анелия ми изглежда много отслабнала

Общи условия

Активация на акаунт